Monday 2 April 2012

Deur Decoratie Ideeën

De deur is het eerste wat die interageert en verwelkomt uw gasten en u zelfs tijdens het invoeren van het huis. Deurkleed is een interessante activiteit terwijl het vieren van verschillende evenementen en festivals. Laten we een kijkje nemen op een aantal unieke deur decoratie ideeën voor uw huis.
Deurkleed ideeën voor verschillende feesten
Kerstmis - U kunt aantrekkelijke kerstversieringen aan je deur. Voor het maken van het effect van de fonkelende sterren in de nacht Xmas, selecteert u eerst het gebied van de deur die je wilt versieren. Het kan worden beschilderd met de zwarte kleur, die het gevoel van een nacht zal geven. Nu zet een aantal zilveren en gouden kunstmatige sterren op de markt beschikbaar op de geschilderde ruimte. U kunt ook terecht voor een krans op het midden van de deur om de twinkelende sterren. Versier de kerstboom bij de deur met linten en licht. Voor een contrast-effect, dan kunt u ook kopen gordijn dat angstige beelden als een spook verzamelt met een groep van heksen, draken slikken insecten en dieren, enz. heeft
Halloween - Halloween is een bang festival. Halloween decoratie wordt geassocieerd met zwarte en oranje kleuren. Uw deur decoratie idee kan enger en spannender versieren de deur te krijgen met een blokkerende gordijn bij de ingang. Hier kun je de foto's van eieren, cartoons en pompoenen enz. Als u kiest voor pompoen gordijn, kunt u een lantaarn van 7 pompoenen met verschillende emoties, zoals pesten tekenen, lachen, huilen, verrassende, uitnodigende, ijverig en angstige emoties die zal aantrekken iedereen die klopt aan uw deur!
Pasen - Bunny korf kan een geweldig idee voor Pasen worden. U kunt de stick elke bunny, hetzij op de deur of kunt alle konijntjes samen creëren van een mand opknoping op het dak naar de deur. U kunt ook bouwen aan een paasei hut. Schik een versierde hut in het midden van de deur. De dingen die je nodig hebt zijn wit vel papier, gom, nieten, versierde eieren en wat chocolade. Maak een hut met - een vel dik papier 4-5 inch vierkant en het naar beneden rollen en nieten met spelden. Het zal er uitzien als een cilinder. Mark vorm van een rechthoek met potlood op die cilinder. Snijd drie zijden van de rechthoek als u het kunt openen als een deur die rust op de vierde zijde. Dit vierde zijde wordt verticaal. Geef mooie verf naar de hut van binnen en buiten. Maak een kegel en plak deze boven de hut die zal het dak van uw hut worden. De basis van de hut kan worden afgesloten door een circulaire vel papier. Stick een rode dichter knop aan de deur van de hut, zal het werk als een klontje. Bevestig nu de versierde hut aan uw deur met de gom die rechtop staan. Zet ongeveer 3-4 paaseieren versierd in die hut. U kunt ook opslaan wat bonbons, gelei en cadeaus voor kinderen. De rode kleur knop Geeft een gevaar, dus sommige kinderen misschien bang voor te openen, waardoor het een leuke optie om een ​​plezier te hebben. Ten tweede, zullen kinderen die naar je wilt, proberen om de rode deurknop enthousiast pers, krijgt mooie cadeaus binnen gehouden.
Verjaardag - U kunt versieren de deur met ballonnen en ambachtelijke-papers. Kleur veranderende staren bal is een verbazingwekkende magie om een ​​verjaardag jongen of meisje te begroeten. Deze kleur veranderende staren bal is verkrijgbaar in zes kleuren verwisselen die draait op batterijen. U kunt deze bal in de veranda of in de buurt van de deur.
Bruiloft - Bloemschikken is een groenblijvende idee voor de deur decor. Kunt u een afspraak bloemen op de deur op verschillende posities met behulp van verschillende thema's. Schik de bloemen in de vorm van een hart. Bepaal de grootte van het hart volgens de breedte en lengte van uw deur. Die moet overeenkomen en pak aan uw deur. Maak nu een 'Happy wedding' gehechte label met de naam van de bruid en bruidegom. Deze tag kan worden gemaakt van een bloem-patroon handwerk of u kunt ze schets op een tekenpapier. Deze decoratie zal een warm welkom voor de nieuw-getrouwd echtpaar.
Nieuwjaar - Hoe zit het met uw gasten willen 'Happy New Year' door het versieren van de deur met een achtervolgd schedel gordijn? U kunt een witte schedel en twee handen met een weerbestendig schuim. Eerste stick deze schedel in het midden van de deur, probeer dan zowel de handen tegenover elkaar als zodanig dat de schedel zal het centrum standpunt in te nemen regelen. Zodra de gasten op de deurbel drukt, wordt de mond van de schedel te openen en uw gasten kunnen schreeuwen kijken naar de witte tanden van de schedel die zijn coming out automatisch maken van het lawaai 'Happy New Year!'
Deurkleed ideeën voor kid's slaapkamer
Deurkleed kan worden gedaan aan beide zijden van de deur. U en uw kind samen kunnen genieten van de zomervakanties door decoreren zijn of haar slaapkamer deur.
Voorkant van de slaapkamer van je kind de deur - mooie foto's van de natuur of dieren en vogels die hij of zij wil. Zetten foto's van cartoons kan ook een geweldig idee!
Achterkant van de slaapkamer van je kind de deur - Maak wat opknoping vak. Elk vak kunnen bezitten haar eigen afdeling voor het aanbrengen van kleuren of pennen, make-up accessoires, brievenbus en schilderen. Een beetje Tiffin box kan ook passen bij een dergelijke achterdeur ruimte!
Deurkleed ideeën voor office medewerker
Deur van het kantoor decoratie moet formeel en fatsoenlijk. Terwijl het vieren van verschillende evenementen en gelegenheden, een stijlvolle deur decoratie kan een feestelijke sfeer in het kantoor. U kunt versieren uw kantoor de deur voor de kerst door sommige opknoping foto's. Neem een ​​stuk triplex of karton en snijd het in de vorm van een kerstman, sneeuwval, kerstboom, ster en kous. Nu kleur ze en hang ze op de voordeur van uw kantoor.
Deurkleed ideeën voor scholier
Als het de eerste dag van uw school, kunt u de school deur versieren door het tekenen het beeld van de verschillende dieren spelen een spel samen en op hetzelfde moment een aantal vogels vliegen in de lucht. U kunt ook een teken gezet als 'welkom op school' of 'naam van je klas' boven deze foto. Hier te herinneren, moet u de tekening stok in het midden van de klas deur. Dit komt omdat soms de tekening kan beschadigd raken, als het naar beneden of sommigen misschien niet zie de foto goed vanwege zijn hoge positie. Studenten kunnen ook een aantal handgeschept papier banners of kunnen ze kopen voor verschillende gelegenheden zoals ijs te breken activiteiten, mededinging, welkom of afscheid partijen, Independence Day of examen duur met geschikte foto's en decoraties.
Interessante ideeën voor de deur decoratie
Deur Opknoping - Deur opknoping is een oude huisinrichting idee. Deur opknoping idee is eigenlijk afkomstig uit India. U kunt kopen deze ophangingen van de markt of het zelf maken. In de Indiase festivals, hangen mensen klingelende belletjes, torans van fancy kralen, glazen en motieven, bloemen en kristallen om de deur te versieren.
Maken van een tekening - U kunt de deur versieren door je eigen schilderijen. Verf de hele deur met een mooie kleur en stelt een aantal vrije hand tekeningen of natuur landschappen zoals de zee met palmbomen, bergen, zon opkomen, enz.
Groeten - Stick enkele aantrekkelijke groeten volgens de vieringen op de deur.
Boeket - Boeket kan gebruikt worden voor decoratie voor de ene viering, zoals de huwelijksdag of jubileum te vieren.
Het frame van de deur - Formuleren van de deur met bloemen, metaal of papier kunst ambachten en verlichting is de prachtige decoratie idee. De decoratie omgeving van de deur geeft een uitstraling als een mooie frame.
Krans - Krans is populair voor de deur decoratie als het kan worden gebruikt in verschillende stijlen en thema's. Bovendien is het gemakkelijk te verschuiven of te herschikken. U kunt verschillende grootte vlinders, elke vlinder volgt een bloem. De bloem kan worden van verschillende rassen of kleuren. Ga met ze mee op de metalen krans die u kunt kopen van een nabijgelegen winkel. Als u van plan bent om het oogstseizoen welkom, maak vervolgens een krans, dat is versierd met appels, druiven, bessen. Nu willekeurig zet een aantal bloemen en bladeren tussen de geselecteerde vruchten.
Deur decor is de eerste indruk van uw huis. Daarom, terwijl versieren deur, moet een aantal voorzorgsmaatregelen en zorg van tevoren genomen worden, zoals de decoratie die u moet duurzaam, eenvoudig, gemakkelijk te wijzigen of op te richten en geschikt voor de gelegenheid.

No comments:

Post a Comment