Sunday 8 April 2012

Terug naar school Fashion

Vervoer terug naar school voor velen is een hele lading van plezier. Terug naar school mode heeft altijd om terug naar een leuke affaire school! Hoewel het gewoon betekende meer klassen en huiswerk, om terug naar school was de moeite waard te doen toekomen aan het denken over alle nieuwe looks een te maken zou kunnen! "Ah!" zei de Knecht, hier ontstaat wat vermaak; Ik herinner me uren uit te proberen verschillende stijlen om een ​​sensatie te creëren. Is het niet beter om een ​​trend te maken in plaats van te volgen een? Dat is wat ik altijd geloofd in dus om terug naar school was echt een leuk gevuld evenement!
Dus, bent u ook op zoek naar een sensatie te creëren? Of bent u gewoon bijna van ideeën voor terug naar school mode? Nou, kijk naar sommige van de looks heb ik verzameld en gebruik ze als een gids voor een trendsetter te zijn op school.
Terug naar school mode-ideeën:
De grunge look:; Grunge muziek is altijd populair geweest die aanleiding heeft gegeven tot het grunge look. Dit was vooral populair in de vroege jaren 1990. U kunt ook naar streven de grunge look naar het centrum van de aandacht. De grunge look is over de lange, rechte haren, sneakers in zany kleuren zoals rood of indigo, flanellen overhemden, broeken etc. Tops geblokte with gerafelde randen, sweater vesten, shorts, hooded T-shirts zijn allemaal een deel van de grunge look. Meisjes moeten hun ogen met zwarte eyeliner hoogtepunt en kan ook gaan voor de rokerige-ogen kijken.
De gelaagde Look:; De gelaagde look is erg in en is een ideale optie als een terug naar school mode idee. De gelaagde look kan worden gepland en als je winkel voor de juiste opties vooraf. Haalt zijn schouders op en trendy vesten zijn een ideale optie voor de gelaagde look. Haalt zijn kleine formaat jassen die gedragen kan worden over de vesten. Een heel mooi idee zou zijn om een ​​korte mouw T-shirt te dragen over een lange mouwen Tee. Een shirt met lange mouwen kan ook goed werken. Meisjes kunnen dragen vastgebonden toppen over korte mouwen T-shirts in contrasterende kleuren. Legging kan gedragen worden met korte rokjes. Team enkellange laarzen met hetzelfde.
The Gypsy Look:; Terug naar school mode kan nooit compleet zijn zonder de vermelding van de zigeuner look. Men zou het volume van een dergelijke stijl te creëren. Deze look is een persoonlijke favoriet van mij dat de lading van kleuren houdt. Gypsy rokken zijn zeer haute en dergelijke vloeiende lange rokken ziet er geweldig uit met een eenvoudige boer toppen. Dit is een ideale optie voor meisjes willen de mooie en sierlijke look. De zigeuner look zou niet compleet zijn zonder lange bungelende oorbellen en stevige kettingen. Rommelmarkten zijn de beste optie om je handen te leggen op dergelijke dingen.
De Hippy Look:; Deze look werd populair in de jaren 1960, maar hey! Wie zegt dat je niet kan terug brengen! De hippie-look is vrij kleurrijk en zeer aantrekkelijk en je zou zeker het instellen van een trend in het college. Breng die zany, bloemrijke wraparounds en combineer ze met racer rug. Jongens kunnen kiezen voor batik of tie-en kleurstof shirts. Hoofddoekjes, lange kettingen, bandana's, vastgebonden en platte schoenen en bloemen rond de nek zijn de juiste onderdelen die nodig zijn voor de hippie look.
Terug naar school mode kan zo gevarieerd mogelijk! Alles wat je nodig hebt is wat creativiteit om al uw kleding te gebruiken in de kast. Maak nieuwe looks met veel accessoires om meer plezier toe te voegen aan saaie dagen op school. Ik ben zeker dat je zou echt je campus rock en krijg veel bewonderaars. (Zeg niet dat ik u niet gewaarschuwd heb!)

No comments:

Post a Comment