Monday 23 April 2012

Pranks voor Sleepovers

We vaak nodigen onze vrienden om met ons voor een tijdje met de bedoeling om met ze chatten, spelen en plezier hebben. Mischief en grollen voeg het plezier-element voor elk samenzijn en maak de vergadering memorabele in de letterlijke zin van het woord! Vrienden zijn een essentieel onderdeel van iemands leven. Vooral als het gaat om school en de universiteit jaar, borrels met vrienden uitgegroeid tot een all-time favoriete activiteit voor bijna iedereen van ons. Pranks uitgegroeid tot een onvermijdelijke bestanddeel van vriendschap door standaard. Deze grappen maken plezier en de opwinding en zijn er zeker te blijven in onze herinneringen voor lange jaren te komen. Mischief speelde in een positieve geest kan inderdaad worden gelachen jaar later. Terwijl ze praten over kattenkwaad op vrienden, zijn logeerpartij herinneringen gebonden aan haast in onze geest. We hebben de neiging om die avonden herinneren wanneer we hadden opgeroepen onze vrienden voor een logeerpartij en volg de herinneringen van de grappige sleepover streken speelden we of vielen ten prooi aan! True, grappen toe te voegen kruid aan vriendschappen. Hier zijn een aantal Pranks voor logeerpartijen.
Pranks voor Sleepovers
Een suggestie van een logeerpartij grap is uit te storten tandpasta op het gezicht van een slapende vriend. U kunt ook proberen uit te storten saus, die kunnen optreden als het bloed, zorg ervoor dat je wegblijft uit de ogen van het slachtoffer in slaap. Wachten om te zien je vriend wakker met een gezicht, gepatched rood en wit met tandpasta en saus. Toon uw vriend een spiegel in de ochtend. Hij / zij is zeker om te kijken geschokt te kijken naar zijn / haar eigen gezicht!
Dit kan heel leuk zijn! Doen alsof ze slapen, te controleren of uw vrienden slapen. Sneak uit bed en bemachtigen van een raar gekleurde nagellak. Breng het voorzichtig op de nagels van je slapende vrienden. Ze zijn definitief om wakker te verbijsterd om te zien hun nagels 's nachts geschilderd. Als de vrienden zijn jongens, kan deze grap wordt nog hilarisch.
Zorg ervoor dat het slachtoffer voor uw prank heeft geslapen. Sneak uit bed en make-up om jezelf toe te passen. Maak jezelf te kijken grappige of angstig. Gebruik wat vreemde kleuren op je gezicht te schilderen. U kunt ook proberen het nemen van een clown outfit om te kijken grappige of voor zwart en groene kleren en make-up om te kijken eng gaan. Toepassing wit poeder op je gezicht. Ga vervolgens naar de plaats waar je vriend heeft geslapen. Wake hem / haar met een aantal vreemde geluid en wachten op je vriend wakker schrik. Let op hem / haar te ontvluchten op zoek naar je verschrikkelijke verschijning.
Sommige van uw vrienden kunnen een gewoonte van het slapen met een open mond. Gebruik van de mogelijkheid ten volle! Vallen een aantal hete saus of ijs-koud water in zijn / haar open mond. Wachten en kijken. De situatie is gebonden aan beurt hilarisch. Sommigen hebben er een gewoonte van snurken. Laat je niet de kans gaan door! Zet op een recorder op tape van de vriend snurkt. Samen lachen volgende ochtend!
Kauwgum in het haar of gom allover kan blijken te zijn een even hilarische grap for sleepover worden. Giet kauwgom in het haar van je slapende vrienden. Kijk hem / haar een moeilijke tijd te verwijderen volgende ochtend. U kunt kiezen uit te storten kauwgom tussen de vingers van je vriend. Wees klaar om het plezier te kijken volgende ochtend als je vriend worstelt om elkaar gescheiden zijn / haar vingers.
Wanneer je vrienden snel zijn slaap, bereiden een suiker-oplossing en dip hun tandenborstels in. Het bezit komen van de shampoo of de conditioner fles, vervang dan de conditioner met een haarkleurmiddelen. De ochtend die volgt is zeker humor te creëren.
Bent u van plan voor een logeerpartij dit weekend? Bent u van plan om wat vrienden uit te nodigen om te verblijven voor een nacht met jou? Dan zal het niet spannend om de slaapfeest te vullen met een aantal interessante streken? Als de Pranks voor logeerpartijen zijn goed gepland, ze toe te voegen aan het plezier van het verblijf. Speel de meest hilarische van de grappen kon men zelfs denken, maar overdrijf het niet. Zorg ervoor dat uw plezier niet verbitterd door het veroorzaken van een ernstig letsel aan iemand of iemands gevoelens te kwetsen. Vergeet niet, deze logeerpartij streken kunnen worden afgespeeld op je net zo goed. Wees sportief genoeg om ze te spelen en in het hebben van hen speelde op je.

No comments:

Post a Comment