Thursday 26 April 2012

Hardhout Refinishing - Hoe een hardhouten vloer Refinish

Als uw hardhout beschermende afwerking is afgesleten, het is de perfecte tijd om het Refinish. Het aanbrengen van een moderne nieuwe afwerking, geeft het een stijlvolle look (het verwijderen van de saaiheid die is gekomen bij langdurig gebruik) en de hardhouten vloer eenvoudig te onderhouden met hun leven verlengd. Het onderhoud dat nodig is, hangt af van de hoeveelheid te gebruiken, ziet bijvoorbeeld lage-gebieden gebruiken als woonkamer of kantoor kan hoeft alleen maar stofzuigen en dweilen zelden vochtige met een hardhouten schoner overwegende, kan veel verkeer gebieden, zoals keuken nodig een reguliere re-coating, schuren en overspuiten.
De taak duurt een paar dagen in te vullen en als je regelmatig opnieuw jas van de vloer om de 3 of 4 jaar, je nooit kunnen een volledige overspuiten. Iedereen die een ervaring gehad in vloeren weet hoe slordig het kan krijgen - vanaf het verwijderen van de vorige finish het schuren, kleuren en het ophangen van een nieuwe afwerking. Het is altijd beter om een ​​dergelijke baan overlaten aan professionals, totdat, heb je al een eerdere ervaring.
Hoe kan ik een hardhouten vloer Refinish
Tips voor het Schuren van de vloer; Alle meubels en tapijten uit de kamer moet worden verwijderd. ; Doe een zorgvuldige controleren of er geen achtergebleven spijkers, tapijt nietjes, enz., omdat deze kan rippen schuurpapier. ; Krijg je een parketschuurmachine van de markt of een beter idee is om het huren van een uitrusting huren winkel. Traditionele drum schuurmachines zijn zwaar en moet voorzichtig worden gebruikt. Als links staan ​​op een plek, ze snel zand een bos in de vloer die bijna onmogelijk te verwijderen. ; Vraag voor een goede levering van schuurpapier, binnen het bereik van grutten - 36, 60, 80, 100. ; Zwaarste-grit-schuurpapier (36 grit) moet worden bijgesneden tot de schuurmachine eerste. ; Run de schuurmachine over de vloer in de richting van de houtnerf. ; Wanneer de vloer is geschuurd, verwijdert de zware grit en clip een lichtere (60 grit). ; Bij het wisselen van schuurpapier, gebruik maken van een shop vac te halen schuurstof. ; Nogmaals, naar lichtere korrel schuurpapier. Als je een mooie gladde vloer, ga 36 tot 60 80 tot 100. ; Herhaal de bovenstaande stappen met de rand machine, indien de parketschuurmachine niet bereikt de randen van de vloer. ; Kleuring de vloer; U kunt de vloer vlek of laat het in een natuurlijke toon. In het geval u besluit over te laten, tips zie de afwerking van de vloer. ; Wis de vloer van alle zaagsel van de schuurmachine. ; Gebruik een vacuüm te zuigen uit fijnere stof. Cleaner het oppervlak des te beter zal de finish zijn. ; Zorg dat de ruimte heeft voor een goede ventilatie systeem, zo niet, open de ramen. ; Breng vlek met een lap op een hoek van de vloer om te controleren of de kleur is degene die je wilde. Wacht tot de vlek te drogen. ; Smeer de rest van de vloer met beits. ; Zorg ervoor dat de vacht helemaal droog is voordat je de afwerking beginnen. ; Tips voor het afwerken van de vloer; Roer de container met polyurethaan aflak. Vergeet niet dat het schudden van de mengsel belletjes in de uiteindelijke finish te creëren. ; Zet polyurethaan met de hulp van een kwast of roller, met gladde zelfs slagen om vlekken te voorkomen. ; Laat de finish, droog. Het kan maximaal tot 3 uur om te drogen. ; Zet op de tweede laag en laat het gedurende ten minste 3 dagen drogen voordat hij weer het meubilair in de kamer. ; De hierboven genoemde stappen zijn er zeker van om u te begeleiden tot een elegant hardhout overspuiten. Misschien wilt u weten dat waxen de vloer is ook een optie, maar het is niet populair deze dagen. Wax mag alleen worden toegepast in het licht en het moet niet gemengd worden met polyurethaan.

No comments:

Post a Comment