Monday 16 April 2012

Laser Vs. Elektrolyse Ontharing Systeem

Overbeharing, vooral in plaatsen zoals het gezicht, kan een heel vervelend probleem voor zowel mannen als vrouwen. Hoewel diverse methoden beschikbaar zijn om zich te ontdoen van ongewenste haren, de meesten van hen niet tot een permanente oplossing voor dit probleem. Dus mensen met dit probleem meestal op zoek naar een permanente of langdurige ontharing methode. Laser-en Elektrolyse ontharing systemen zijn de twee opkomende beschikbare opties voor het elimineren van haar.
Laser Ontharing Systeem
Laser ontharing is een efficiënte methode voor het verwijderen van lichaamshaar, waar een laserstraal wordt toegepast op de haarfollikels doel. De laserstraal wordt aangetrokken door de melanine pigment in de huid en haren. Dit licht produceert warmte en brandwonden vaststelling van de haarfollikels. Als laserstralen worden aangetrokken door de haarkleur of pigment, dus het kan niet het gewenste effect op blond, wit of grijs haar. Het kan zorgen voor een permanente of langdurige oplossingen tot slechts enkele individuen. Maar het vernietigt vooral de actieve haarfollikels en niet de slapende Ones. Dit komt omdat de slapende haarfollikels niet produceren een zeer grote hoeveelheid melanine en dus niet aantrekken van de laserstraal. Dit is de reden waarom haar kan weer groeien in sommige individuen. Daarom kan laser ontharing systemen moeten meerdere sessies. In vergelijking met de conventionele methoden van ontharen zoals waxen en draadsnijden, veroorzaakt het slechts zeer weinig ongemak.
Elektrolyse Ontharing Systeem
In elektrolyse ontharing systeem, is een metalen sonde of een naald, die is ingevoegd in iedere haarfollikel en vervolgens een laag niveau elektrische stroom wordt toegepast. Deze elektrische stroom door de metalen sonde en produceert een elektrische schok, die de wortel van elke haarfollikel vernietigt. Zodat het systeem een ​​individuele doelstellingen haarzakje op een tijd en daarom vereist vaak een lange tijd en een aantal sessies om de procedure te voltooien. Naast deze, kunnen mensen ook ervaring een prikkelend gevoel.
Laser Vs Elektrolyse Ontharing Systeem
Het belangrijkste voordeel van laser ontharing systeem is dat het handig is, effectief en kan een groot gebied doelgroep in een keer. In vergelijking met elektrolyse, is het minder tijdrovend zo veel haarzakjes kunnen gelijktijdig worden gericht. Echter, de effectiviteit van de laser ontharing variëren tussen verschillende personen. In vele individuen, het haar kan terug groeien na een periode van tijd, echter, het haar is meestal dunner dan voorheen. Het heeft ook geconstateerd dat laser ontharing kan de haar telling tot 80% te verminderen. Aan de andere kant kan ontharen door middel van elektrolyse nogal vervelend en tijdrovend, omdat het zich concentreert op een enkele haarzakje op een moment. Echter, het kan een definitieve oplossing voor het probleem van de overmatige haargroei.
Als laserstralen te krijgen aangetrokken tot het pigment melanine in onze huid en haar, ze zijn niet geschikt voor mensen met een donkere huid of lichte haren. Indien toegepast op een donkere huid, kan het verbranden huid en veroorzaken pigmentatie problemen. Maar elektrolyse ontharing systeem kan worden toegepast op elk individu, ongeacht de huid of haarkleur. In vergelijking met laser ontharing, ontharen door middel van elektrolyse is minder duur en betaalbaar. Maar het belangrijkste nadeel van dit systeem is de tijd genomen voor het verwijderen van haar uit een groot gebied. Zelfs pijn in verband met het systeem kan groter zijn dan de laser ontharing systeem.
Dus zowel laser elektrolyse ontharing systemen hebben hun eigen voor-en nadelen en daarom is een goede evaluatie nodig is voor de keuze voor een bepaald systeem. Daarnaast is het beter om het advies van een professional te nemen in dit verband, om uit te vinden welke u het beste uitkomt.

No comments:

Post a Comment