Sunday 22 April 2012

Belang van Time Management

Tijd = Life; Daarom verspil je tijd en verspilling van je leven, of meester van uw tijd en meester je leven. - Alan Lakein (Time management goeroe)
De meesten van ons zijn vertrouwd met het bekende spreekwoord, Time and Tide wacht op niemand. Dat klopt. De reden is als je verliest een minuut, bent u niet nog een keer terug te vinden. Er zijn dagen, wanneer je continu zou hebben gewerkt van 's morgens tot' s avonds, maar toch kon niet worden voltooid uw werk. Heb je je ooit afgevraagd waarom dit gebeurt? De enige reden is omdat je geen prioriteit uw taak. Ook omdat je niet begrepen het belang van time management.
Vergeet niet, een van de belangrijkste grondstoffen die nooit kan worden gekocht in een supermarkt is tijd. Waarom is time management zo belangrijk?
Belang van Time Management
Tijd is beperkt en schaars. U moet zich bewust zijn elk individu heeft hetzelfde aantal uren, maar je zou opvallen dat sommige mensen klagen over gebrek aan tijd. U bent gebonden om eruit te komen van de focus, wanneer er zo weinig tijd en je hebt zoveel te doen. Vandaar, voor een efficiënt time management is het belangrijk om prioriteiten te stellen en deadlines te halen. Wanneer je begint vooraan te dingen, zou je merken dat er genoeg tijd is om de cruciale activiteiten in het leven.
Noch de rijken, noch de armen kunnen opslaan van de tijd. Het quotum van 24 uur wordt gegeven aan zowel de rijken en de armen. Het belangrijkste verschil tussen roem en mislukking ligt in hoe men gebruik maakt van de tijd vakkundig. Vandaar, time management is alles over het verstandig gebruik van de tijd.
Time management helpt bij het organiseren van jezelf. Als je zou kunnen bepaalde hoeveelheid tijd voor elke klus of een activiteit toe te wijzen, zou je geen zorgen te maken over het bereiken van uw doelgroep. Time management is alles over zich te organiseren.
Vergeet niet, de tijd is nodig voor elke activiteit die u ondernemen. Je moet weten hoe te verdelen uren dat u wakker tussen de verschillende activiteiten van de dag. Dit zou ervoor zorgen dat een taak is voltooid en de gebruikte tijd is verantwoord. Het belang van time management is, het helpt bij het realiseren of het bereiken van je doel.
Belang van Time Management in Werkplaats
Beheren van uw tijd op de werkplek is van groot belang. Het zou ontlasten u van de stress en spanning van de werkomgeving. Time management is een vaardigheid die kan worden verworven door het beoefenen ervan religieus. Het verminderen van stress op de werkplek door het beoefenen van time management vaardigheden is belangrijk. Slecht time management leidt tot achterstanden en stapelen van het werk leidt tot onnodige stress.
Time management vaardigheden helpen bij het verhogen van de efficiëntie op de werkplek. Als je in staat bent om uw doelen eindigen door het beheren van uw tijd goed, heb je een voorsprong op je collega's.
Op de werkplek, moet u weten hoe u uw werk op basis van urgentie voorrang te geven. Als je in staat zijn om het belang van time management te herkennen op de werkplek, het helpt het imago van uw prestaties op het werk en maakt u een efficiënte en effectieve medewerker.
Time management vaardigheden spelen een belangrijke en cruciale rol, niet alleen in het persoonlijke leven, maar ook in uw carrière leven. Als je klim op de corporate ladder, moet je in een positie om doeltreffend uit te voeren uw time management vaardigheden.

No comments:

Post a Comment