Wednesday 11 April 2012

Verkoolde bamboe vloeren

De natuurlijke schoonheid en elegantie van uw woning hangt voor een groot deel, van het type vloerbedekking dat u kiest. Naast schoonheid, zijn er verschillende andere factoren, zoals kosten, levensduur en duurzaamheid, die moeten in aanmerking worden genomen bij het selecteren tussen de verschillende vloeren opties. Bamboe vloeren heeft aan populariteit gewonnen voor zijn eco-vriendelijk en het meegeven van een natuurlijke en frisse kijk op uw woning.
Bamboe vloeren zijn van twee soorten, natuurlijke en verkoolde bamboe vloeren. Verkoolde bamboe vloeren zijn donkerder dan de natuurlijke tanden en kan daarom een ​​trendy en luxe tintje aan uw huis. Ze zijn vervaardigd door een proces dat bekend staat als carbonisatie, die de bamboe gaat stomen onder gecontroleerde druk en temperatuur. Tijdens dit proces, het suikergehalte in de bamboevezel breekt af en wordt donkerder, die dat mooie karamel schaduw op de vloer geeft. Echter, kan het proces verzwakking van de bamboe.
Soorten van verkoolde bamboe vloeren
Er zijn twee varianten van verkoolde bamboe vloeren, verticale en horizontale, die verschillen van de aanpassing van de bamboe strepen. In de horizontale bamboe vloeren, kan de individuele gewrichten van de bamboe strepen gemakkelijk te onderscheiden, terwijl deze gewrichten zijn niet te onderscheiden in de verticale bamboe vloeren.
Reinigen Carbonized bamboe vloeren
Verkoolde bamboe vloeren zijn zeer gemakkelijk schoon te maken. U kunt gebruik maken van stof dweilen, stofzuigers, het schoon te houden tegen stof en vuil. Af en toe een licht vochtige mop kan worden gebruikt voor het reinigen, maar niet rechtstreeks giet water op de vloer. Ook voorkomen dat het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen of chemicaliën voor het reinigen van verkoolde bamboe vloeren.
Voordelen van verkoolde bamboe vloeren
Verkoolde bamboe vloeren, met zijn rijke caramel tint, kan dat veel gewenste esthetische en modieuze uitstraling aan uw huis. Ze zijn ook gemakkelijk te reinigen en niet allergenen zoals stof, mijten, vuil, enz. aan te trekken Naast dit, ze zijn ook bestand tegen insecten en kan gemakkelijk worden geïnstalleerd. Echter, de kwaliteit van bamboe vloeren, hangt voor een groot deel, van de fabrikant en het fabricageproces. Voor zover de duurzaamheid en de hardheid van verkoolde bamboe vloeren betreft, zij zijn afhankelijk van de rijpheid van de bamboe gebruikt in de productie van de vloeren. Dus, volgens deze factoren, kunnen ze net zo hard als houten vloeren.
Echter, het belangrijkste voordeel van bamboe vloeren misschien, ligt in het feit dat het is milieuvriendelijk. De bamboeplant bereikt meestal volwassenheid binnen een korte periode van tijd, meestal 5 tot 6 jaar, en daarom is hernieuwbaar. Aan de andere kant, hardhout jaren duren om te rijpen en hun willekeurige vernietiging onherstelbare schade aan het milieu doen. Ja, kan verkoolde bamboe vloeren worden op een milieuvriendelijke alternatief voor hardhouten vloeren, zonder afbreuk te doen aan de stijl en schoonheid van uw huis. Ze zijn goedkoop in vergelijking met hardhouten vloeren en is bestand tegen vocht, maar om een ​​limiet. Zij mogen niet geschikt voor zeer vochtige ruimtes zoals badkamers.
Nadelen van Carbonized bamboe vloeren
Het grootste nadeel van verkoolde bamboe vloeren, is dat ze gevoelig zijn voor deuken en krassen en zo, zware meubels kunnen aanzienlijke schade aan vloeren bamboe veroorzaken. Daarnaast zijn er geen strikte regelgeving voor de productie van bamboe vloeren in China, dat is de belangrijkste exporteur van bamboe vloeren. Daarom zijn velen van mening dat de productie van bamboe vloeren kan worden geassocieerd met bepaalde giftige bijproducten. Verkoolde bamboe vloeren kunnen een hoog gehalte aan formaldehyde, zoals het wordt gebruikt in de productie het grootste deel van de bamboe vloeren.
Dus, net als elke andere vloer, verkoolde bamboe vloeren ook bepaalde voordelen en nadelen hebben. Daarom is een goede evaluatie nodig zijn voor de keuze voor dit type vloer. Naast deze, adequaat onderzoek op het product en de fabrikant moet worden uitgevoerd voordat de installatie van verkoolde bamboe vloeren. Verkoolde bamboe vloeren zijn over het algemeen een lange levensduur, maar moeten de juiste zorg en onderhoud. Voor het voorkomen van krassen op de vloer, kunt u kunststof beschermers onder de poten van uw meubilair. Naast deze, niet lopen over bamboe vloeren met hoge hakken, als de vloer kan gemakkelijk gemakkelijk deuken.

No comments:

Post a Comment