Saturday 21 April 2012

Hurricane paraatheid Tips

Meer dan de orkaan, is het de nasleep dat die partij veroorzaakt een van de problemen. Tekort van de brandstoftoevoer, water en voedsel, is zeer gemeenschappelijk tijdens deze situaties. Er zijn ook een hoge kans op een plotselinge uitbraak van pandemieën.
Pre-orkaan paraatheid; altijd voor te bereiden een orkaan plan voor uw huis zo goed als uw kantoor. Verzekering van uw woning is een belangrijke manier waarop je kan de schade die veroorzaakt kan worden door een orkaan te minimaliseren. houd je aan verzekeringsclaims geldig is, betaal je premies voor het orkaanseizoen. Nu, laat komen neer op de stappen die u kunt handmatig te nemen om uw huis te beschermen. Indien mogelijk te maken uw gebouw orkaan bewijs door het installeren van multiplex orkaanblinden.
Maak een 'ramp bag' voor elk lid van het huis. Houd de eerste hulp en al uw geneesmiddelen met hun recepten in die zak. In het geval u te evacueren, blijf foto's van alle gezinsleden, ID bewijzen, dekens, kleding, droge, ingeblikt voedsel en gebotteld water in de zak ook. Deze tas moet worden voorbereid, ruim van tevoren, zodat er geen last-minute haast zijn. Bewaar al uw kostbaarheden en belangrijke papieren in een water-proof locker van de hoogste verdieping. De voortgang van de orkaan gaat meestal gepaard met een acuut tekort aan brandstof, dus houd uw auto volgetankt, goed voor de tijd. Maak een nota van uw noodopvang en hun telefoonnummers. Huisdieren zijn niet toegestaan ​​in de noodopvang en ze eventueel moeten worden achtergelaten in een dierenasiel. Ervoor dat zij over de juiste kragen (met de juiste identificatie). Het dierenasiel kan verlangen (bepaalde details, zoals) de papieren van hun vaccinatie. Als uw huisdier is in een soort van medicatie; dan moet je aan de autoriteiten te informeren over het.
Tijdens een orkaan; De bottom line is 'Stay Alert'. Blijf op de hoogte over alle Hurricane Watch en waarschuwingen. Een orkaan horloge is afgegeven wanneer een orkaan wordt verwacht binnen 36 uur en een waarschuwing wordt afgegeven wanneer de orkaan wordt verwacht binnen 24 uur. Als er een waarschuwingssysteem voor overstromingen wordt ook afgegeven samen met de orkaan waarschuwing; nemen het als een aanwijzing, die je kan hebben om te evacueren. Volg alle instructies van de lokale overheid.
Neem video's of foto's van uw woning voordat u vertrekt. Dit zal je helpen tijdens verzekeringsclaims. Het verminderen van de schade veroorzaakt door de orkaan, brengen alle out-deur voorwerpen in uw huis en uw tuin schoon te maken. Vóór het verlaten van uw huis; turn-off alle elektrische apparaten en de TV antennes van het dak te verwijderen. Lock alle kamers en het huis goed. Een batterij aangedreven radio-en flitslicht met extra batterijen kunnen blijken te veel te helpen worden in deze tijden. Het is heel gebruikelijk dat wanneer een orkaan een stad hits, de pinautomaten niet werken, dus het is beter als je houdt een aantal dringende cash of een creditcard met u mee. Als u, kies dan niet te evacueren, blijf dan in het huis en niet verhuizen, tenzij en totdat het een extreme noodsituatie. Schakel elektriciteit uit de hoofdschakelaar zo snel als een waarschuwing wordt afgegeven. Vermijd elk contact met de ramen en deuren. Probeer niet om video te schieten van de orkaan (de foto's zullen beschikbaar zijn op tv en internet). Blijf weg van de wind, dit betekent dat als de wind slaat uw keuken ramen, dan verblijf in de kamer tegenover de keuken.
Post-orkaan paraatheid; Als uw gebied is getroffen door tornado's en overstromingen, er is kans dat er een uitbraak van vele ziekten. Zorg ervoor dat er goede sanitaire voorzieningen en hygiëne. Carry gebotteld water met u mee. Onzuiver water veroorzaakt door de orkanen zijn de grootste bronnen van de meeste van deze ziekten. Water te koken alvorens het te drinken, als koken niet mogelijk is bleekwater of waterzuiveringstabletten. Eet alleen het voedsel dat wordt verstrekt door de autoriteiten; (het is het veiligste voedsel dat beschikbaar kan zijn in deze tijden.) Gooi blikjes die zijn beschadigd.
Blijven luisteren naar de radio voor de instructies die door de autoriteiten. Terug naar huis pas na de heropening is besteld. Be-Ware van slangen en andere insecten, die kunnen zijn gekomen met overstromingen. Voordat u een toestel, controleren of er een gaslek of eventuele schade aan het systeem dat u wilt schakelen. Foto's van uw beschadigde woning zal blijken te zijn zeer nuttig tijdens uw verzekeringsclaims. Verse elektrische draden zijn zeer vaak voor na een orkaan. Als u merkt dat een dergelijke gevallen draad; niet in contact komen met haar en onmiddellijk aan de autoriteiten.
Na een dergelijke natuurrampen, depressie en angst komt vaker voor bij vrouwen dan bij mannen. Raak niet in paniek, kalm en samengesteld. Geestelijke gezondheid is belangrijker dan het verlies van eigendom. Indien mogelijk zien de geestelijke gezondheidszorg. Beschouw het als een tijdelijke fase en proberen dan komt het zo spoedig mogelijk.

No comments:

Post a Comment