Saturday 7 April 2012

Tips en trucs voor wakker te blijven

Slaap is van essentieel belang om ons te gaan. Een nachtje slapen doet dienst als een verfrissende pauze om opnieuw te beginnen de volgende ochtend. Slaap is een van de prachtige geschenken die de natuur ons heeft gegeven. Slaap is zeker om ons uit te schakelen van stress. Maar als de hersenen probeert uit te schakelen wanneer het echt is de tijd te werken, we worstelen om zich te ontdoen van de slaap en probeer wakker te blijven. Als ogen dicht terwijl het proberen om ze open te houden en we beginnen overgeven aan de slaap, wanneer het niet de tijd om, we moeten onszelf truc om wakker te blijven. Hier zijn enkele van de beste tips en trucs die u kunnen helpen wakker te blijven.
Tips en trucs voor wakker te blijven
Eten en drinken, energie drankjes of gewoon koud water kan jullie wakker te houden. De cafeïne in koffie is geloofd te weren van de slaap van je. Dus probeer het drinken van een kopje dampende koffie en je bent zeker te voelen fris. Eet geen zware voedsel, maar kauwend op een sterk smakende Candy is het beste om jullie wakker te houden. Neem een ​​snack pauze, eet je favoriete voedsel, maar kies iets licht. Het nemen van zware maaltijden kunt u slaperig maken. Een dagelijkse dosis van een multivitamine kan u ook helpen wakker te blijven. Vitamine C verhoogt jouw energie, dus probeer het drinken van een glas van een citroenzuur vruchtensap.
Chat; Interactie met de mensen om je heen. U kunt beginnen met praten over uw slaap zelf! Pas op dat het kan uw gevoel van slaperigheid te verspreiden en ze slaperig ook. Dus praten over iets vrolijks, iets leuks. Deelnemen aan discussies, vragen te stellen of notities te maken, waardoor boeiende jezelf in een activiteit die je helpt om wakker te blijven. Dwingen je om te communiceren met mensen om je heen. Gesprekken helpen je te ontdoen van uw slaap.
Ga naar buiten; uit te gaan voor een wandeling, lopen een baan in de buurt en het gevoel dicht bij de natuur. De greens zijn er zeker van te weren afstand de blues! Ga naar buiten en adem in de frisse lucht. Kijkend naar de prachtige creaties van de natuur, zoals de bomen, de heuvels, de lucht of de zon zal zeker je fris gevoel. De beweging van het lichaam, dat een wandeling buiten begeleidt zal spanningsloos u weer aan het werk.
Tickle Your Brain; Uiteraard doe je hersenen niet uit te oefenen tot uitputting. Integendeel, denk aan iets aangenaams en mooi, waardoor je je fris gevoel. Denk aan iets grappigs of lees een paar goede grappen. Lachen is de beste manier om weg te blijven uit de slaap en energiek te voelen. Positieve gedachten inluiden versheid, waarbij u wordt geholpen wakker te blijven.
Splash Water; Splash koud water op je gezicht en zet de ventilator. Ja, wind op koud water is zeker voelt u zich alert en levendig. Koud water voel je je fris en wakker en de koele bries geeft een luchtig gevoel. Door opspattend water koud water op je gezicht en ogen, je kan ontdoen van je suf kijken.
Recreatie; Engage in een van uw hobby's. U kunt lezen iets verfrissends of luisteren naar een aantal pittige muziek. Neem een ​​korte pauze en gaan in sommige recreatieve activiteiten. Als dans is uw hobby, probeer dan een mal! Het helpt je wakker te blijven. Als je dol op muziek, draaien in een aantal parmantig nummer zingen of om uzelf, uw favoriete liedje. Gewoon doen wat je graag doet en kwel zal heten u van een afscheid.
Dit waren enkele van de trucs voor wakker te blijven, en geloof me, ze werken! Maar vergeet niet dat in een poging om wakker te blijven, je bent jezelf te oefenen en dat je nodig hebt om te slapen. Dus zorg ervoor dat u compenseren voor uw broodnodige slaap later.

No comments:

Post a Comment