Tuesday 24 April 2012

Kapsels voor vrouwen met grote neuzen

Ik heb vrouwen gezien fret in de buurt, zelfs over de kleinste dingen. Het enige wat ik nooit gevolgd was de reden waarom vrouwen altijd bleef gefrustreerd over elk ding in hun leven, of het nu hun gewicht of hun huid! Nou, sommige van de sociale vlinders wist ik ging zelfs in voor een cosmetische ingreep (Nee, ze was niet een aspirant-model!) De obsessies te blijven perfect zijn iets wat ik heb waargenomen in mijn groep. Dit meisje wist ik ging voor een operatie alleen omdat ze een grote neus had! Nou, helaas dat ze niet nadenken over accentueert haar andere functies in plaats van te gaan onder het mes. Vaak zijn de foto's van slanke modellen op de covers van modebladen veroorzaken veel vrouwen ontevreden te voelen over hun uiterlijk. Maar dames! Het is niet altijd even nodig te hebben om te kiezen voor een operatie! Vrouwen met grote neuzen hoeft zich geen zorgen over het krijgen van een operatie gedaan! Gelukkig, ik heb een vriend die had een neus voor mode en dingen met betrekking met schoonheid. Ons allebei gelukt om te komen met een aantal nuttige tips en ideeën over kapsels voor vrouwen met grote neuzen!
Tips voor kapsels voor vrouwen met grote neuzen:; Een goed kapsel helpt alleen te accentueren uw gelaatstrekken. Een goede kapper kan het verschil maken. Elk kapsel kan helpen om je verschillende looks. Maar wat je hoeft te doen is kiezen voor de juiste degene die tonen bepaalde gebieden van het gezicht dat je niet wenst te benadrukken. De eerste regel over kapsels voor vrouwen met grote neuzen - Vermijd korte kapsels. Kort haar brengt meer aandacht voor het gezicht. Als je kiest voor de cutesy Pixie of sexy bob cut.it zeker niet platter u op enigerlei wijze. Kort haar pak vrouwen met petite functies.
Vrouwen met grote neuzen kunnen brengen onder de aandacht weg van de neus met de hulp van een gelaagde haarsnit. Halflang haar geknipt in een stijlvolle lagen helpen om de contouren van het gezicht te verzachten. Met de juiste kapper kunt u beslissen over de manier waarop het kan worden gestyled om andere functies te benadrukken.
Haar moet altijd zacht en weer vrijer kan stromen. Sedu kapsels zal alleen uw functies groter lijken. Slanke rechte kapsels met stompe randen zijn ook een no-no! Scherpe randen te brengen meer aandacht aan je gezicht. Zachte krullen zou helpen om het beste in jou.
Pony en franjes moeten worden ingericht met grote zorg voor vrouwen met grote neuzen. Pony is cool en erg leuk, maar ze hebben betrekking op de voorhoofd en zorgen voor meer aandacht voor de neus. U kunt kiezen voor een kant geveegd bang als je nog wilt maken van een te dragen.
Vermijd koppelverkoop uw haar te strak in een paardenstaart. Strakke en hoge paardenstaarten zijn niet echt bedoeld voor vrouwen met grote neuzen, ze zouden alleen uw kenmerken opvallen prominent.
Probeer korte films die de kaaklijn kus zachtjes om meer drama toe te voegen aan het kapsel. Het gebruik van haarkleur kan ook helpen om meer aandacht te brengen afstand van de neus.
Vergeet niet om uw zorgvuldig gebruik make-up. Markeer de ogen met oogschaduw en eyeliner. Use lippenstift en bedek deze met een ruime laag lipgloss! Dit zal ook aandacht naar je ogen en lippen.
Uiteindelijk, het hangt allemaal af van de manier je je voelt over jezelf. Als je mooi voelen van binnen uit, kan niets je stoppen uit te kijken prachtig! Dus, ga je gang en glimlach je best. Comfortabel in je eigen huid en je zult gloed van binnen!

No comments:

Post a Comment