Friday 6 April 2012

Tekenen van een slechte relatie

Heb je je ooit afgevraagd over de diepten van je relatie? Bent u tevreden met uw partner of ben je het soort dat liever te gaan met de stroom? Een goede relatie kan plotseling barsten ontwikkelen als gevolg van onzichtbare factoren. Dit kan gebeuren veel voordat je zelfs het realiseren van uw relatie is op weg naar nergens. Ja, waarom geen enkele relatie die heel sterk lijkt op een punt uiteindelijk resulteren in een break-up? Hebt u ooit gewenst dat u wilde een relatie voor die kwestie te redden? Was er een punt waar je voelde, 'had ik maar geweten dat hij zo gevoeld' of 'als ze maar bij mij had gesproken over het!' Nou, er zijn bepaalde tekenen van een slechte relatie die u kunnen helpen te peilen waar het de richting van het hoofd. Lees meer over sommige van deze veelbetekenende tekens die hopelijk kan u helpen om de situatie te beoordelen en sla uw relatie uit elkaar valt.
Tekenen van een slechte relatie:
Gebrek aan communicatie:; Elke goede relatie begint op een goede nota met chocolade en bloemen en eindeloze gesprekken over de telefoon. Maar als een relatie niet werkt, zou je waarschijnlijk Let op het verschil als je partner niet vaak met u communiceren. Dit is een zeker teken van elkaar drijven. Voor een relatie te streven, moet je om te communiceren met gezonde obligaties op te bouwen. U mag hebben gesproken over het werk gerelateerde zaken of hobby's voor, maar als je een verandering in dit gedrag, dan kunt u zeker weet dat dit een teken dat er iets mis is met de relatie. Uitpraten is de slimste optie om tot op de bodem van de materie.
Constant spieken:; in een slechte relatie, zijn een van de partners gevonden die betrokken zijn bij een constante spieken over elkaars eigenschappen. Dit zou kunnen worden over de manier waarop je je kleedt, of zelfs over kleine kwesties op een dagelijkse basis. Soms vertel je jezelf zou je omgaan met het of je met het zetten. De vraag hier zou zijn, kan hoe lang je ermee om? Niemand kan omgaan met een constante zeuren dus hoe eerder u het weet, hoe beter het zou zijn voor jou.
Geen tijd voor elkaar:; Heb je nagedacht over het bedrag van de kwaliteit van uw tijd als een paar? Een goede relatie is toen het echtpaar een grote hoeveelheid tijd met elkaar doorbrengt, ondanks de dagelijkse werkdruk. Als hij / zij niet de moeite om tijd met jou doorbrengen, ondanks het feit dat je allebei verkering als een paar, ik denk dat het zeker is een verspilling van tijd! Tenzij je bereid bent om daarover te praten en het probleem op te lossen. Geen relatie daadwerkelijk kan overleven zonder de partners te houden opzij quality time voor elkaar.
Constant misbruik te voorkomen:; Being lichamelijk of geestelijk mishandeld is een zeker teken van een slechte relatie. Er zijn veel gevallen waarin een partner kan 'opgemaakt' met dergelijk gedrag omwille van 'liefde'. De vraag blijft nogmaals, hoe lang kun je eigenlijk opgemaakt met dit? Zijn voortdurend lastiggevallen fysiek is zeker geen teken van liefde en je verdient een beter iemand. Een partner kan ook emotioneel je lastig vallen door continu twijfelt u of hurling grof taalgebruik op je te allen tijde. Als u geconfronteerd met voortdurende scheldpartijen dan is het tijd je nagedacht over op bewegende in het leven.
Deze enkele tekenen die wijzen op een slechte relatie moet je helpen om de relatie die je deelt met je partner te peilen en zich verbeteren waar nodig. Als je relatie echt belangrijk voor je is, zou het beter you corrigeren dingen die verkeerd gaan naar een relatie die voor blijft hebben.

No comments:

Post a Comment