Monday 23 April 2012

Hoe te Geluidsdichte een Kamer

Er kunnen twee redenen zijn om geluiddichte een kamer, een is om het lawaai te blokkeren buiten de kamer en de tweede is om het geluid in de ruimte te voorkomen, uit te gaan. U kunt de behoefte voelen om een ​​kamer geluiddicht te wijten aan verschillende redenen, zoals jouw liefde voor het spelen van drums, een luidruchtige buurman, of voor de slaap van je pasgeboren baby. Voordat u verder gaat en het vinden van hoe je een kamer geluiddicht, laat ons begrijpen van de fundamentele theorie gebruikt wanneer een kamer geluiddicht is.
Massa van een object is omgekeerd evenredig met het geluid uitgezonden, dat wil zeggen hoe zwaarder de massa van het voorwerp, hoe groter haar vermogen om geluid te blokkeren. Zo kan het gebruik van zware dingen helpen geluiddichte de ruimte die u wilt. Sound heeft behoefte aan een medium voor de transmissie en de lucht is zo'n medium. Vandaar dat, om geluiddichte een kamer, de lucht die draagt ​​de geluidsgolven moeten worden gevangen, de doorstroming van de lucht in de ruimte moet worden verminderd of geluid moet worden geabsorbeerd door sommige isolatoren. Wanneer geluidsgolven worden geabsorbeerd door isolatoren, wordt het geluid energie omgezet in warmte-energie.
Hoe geluiddichte muren en het dak?; Lamineren van de muren en het dak kan helpen geluiddichte een kamer. Het toevoegen van extra lagen op de bestaande ondergrond zal helpen om geluid te blokkeren. Groene lijm is een pasta die wordt gebruikt om de nieuwe lagen vasthouden aan de oorspronkelijke lagen. Deze lijm absorbeert het geluid energie en zet deze om in warmte-energie. Sheetrock kan worden gebruikt om de muren en het plafond laminaat. Hoe dikker de sheetrock, efficiënter zal de geluidsabsorptie te worden. Groene lijm wordt toegepast op sheetrock, en het is vast aan de muren en het dak van de kamer. Lagen gipsplaat gebruikt om het geluid te dempen. Er kan evenwel een maand te nemen voor deze techniek van geluidsisolatie om optimale resultaten te tonen. Dit komt omdat de lijm moet deze tijd om te drogen en effectief te zijn. Speciale plafondtegels dat zeer minder inspanning nodig voor de installatie kan worden gebruikt om het plafond laminaat.
Hoe te geluiddichte een kamer gebruiken Isolatoren?; Isolatoren, zoals akoestische schuimen en gordijnen het geluid absorberen en omzetten in warmte-energie. Use geluiddichte panelen die de weerkaatsing van de geluidsgolven te verminderen. Geluiddichte panelen zijn afneembaar en kunnen worden opgehangen aan een muur. Ze komen meestal in witte kleur maar kunnen geschilderd te mengen de wand kleur of gebruik van andere geprefereerde thema. Ze zijn gemakkelijk toegankelijk en het gebruik van de geluiddichte panelen is de meest eenvoudige methode om geluiddichte een kamer.
Hoe te geluiddichte een kamer gebruiken zware massa?; Zoals eerder besproken, met behulp van zwaardere objecten kan u helpen uw kamer geluiddicht effectiever. Maken gebruik van zware meubels zoals grote boek rekken die leunen tegen de muur. Hoe groter de massa, hoe hoger het aantal trillingen absorbeert. Als u woont in een appartement, de vloer moet ook worden voorzien van geluidsisolatie. De geluiddichte de vloer die u kunt gebruiken zware tapijten, zoals hoe groter de massa, minder zal het geluid dat zal worden overgedragen. Laminaatvloer kan ook worden gebruikt.
Hoe geluidsdichte deuren en Windows?; Geluidsisolatie de deur en ramen kunnen oplossen van het probleem van de geluidsisolatie een kamer voor een groot deel. Dit is bij voorkeur de eerste stap wanneer u een kamer geluiddicht. Geluidsdichte deuren zijn beschikbaar, maar deze zijn vrij duur. Gebruik van geluidsdichte deuren wordt alleen aangeraden wanneer de ruimte een goede ventilatie heeft. Deze deuren volledig te blokkeren de lucht buiten de kamer van de komende binnen. Vinyl gevelbeplating of dubbele ramen te verminderen het geluid dat uit het raam. Ze kunnen een beetje duur. In plaats daarvan kunt u gebruik maken gordijnen die hangen langs het venster om het geluid te absorberen.
Geluidsisolatie een kamer hangt af van de vraag of de kamer is nog in aanbouw of wilt u geluiddichte een kamer die al is opgericht. Het is altijd makkelijk om geluiddichte een kamer die nog moet volledig worden aangelegd omdat er te veel veranderingen zijn niet nodig.

No comments:

Post a Comment