Tuesday 1 May 2012

Hoe te installeren Tapijttegels

In de afgelopen tijden, tapijttegels steeds erg populair als alternatief voor reguliere tapijten. Tapijttegels bieden meer flexibiliteit dan de gewone tapijten in termen van het verwijderen, wassen en schoonmaken. In het geval van een versleten tegels, kunt u in plaats daarvan vervangende alleen het beschadigde gedeelte van de vervanging van het gehele tapijt. Tapijttegels zijn zeer veelzijdig, je kunt ze krijgen in een grote verscheidenheid van kleur, textuur en design dat elk doel past, hetzij voor het versieren van huis of kantoor.
Als u kleine kinderen en / of huisdieren in uw huis, dan tapijttegels kan een goede optie voor vloeren worden. Het enige onderhoud vereiste is regelmatig stofzuigen en borstelen. Een van de grote voordelen van tapijttegels is dat zij gemakkelijk kunnen, ongeacht de afmetingen en vorm worden geïnstalleerd. U kunt de kosten voor installatie door het leggen van tapijttegels op uw eigen, zonder het inhuren van de professionals. Tegenwoordig zijn er verschillende producten van tapijttegels, die zijn ontworpen voor de doe-installatie.
Hoe te installeren Tapijttegels
Hoewel de aankoop van de tapijttegels, moet u kiezen voor de producten van superieure kwaliteit. Anders is er geen garantie ten aanzien van de kleur, comfort en duurzaamheid. Dus geld te investeren voor de aanschaf van de kwaliteit tapijttegels die zal duren voor een paar jaar. Je moet ook kopen extra vervangende tapijttegels voor toekomstig gebruik, zoals u wellicht dezelfde kleur tegel niet op een later tijdstip.
Hoewel tapijttegels zijn er in verschillende dikte en textuur, meestal zijn ze verkrijgbaar in 18 x l8-inch formaat. U kunt kiezen voor een van de twee types-droge-backed en zelfklevende. Zoals de naam suggereert, droog-backed vereist een speciale lijm voor de installatie, terwijl zelfklevende kan direct worden gelegd. Voor de installatie van tapijttegels, die u nodig heeft grote scherpe snijkanten schaar, dubbelzijdig tapijt tape (met name voor de droge-backed type), krijt lijn, meetlint en snijplank.
Voorafgaand aan de installatie van tapijttegels, vacuüm schoon en droog de vloer. Je moet verwijderen van oude tapijten of andere vloerbedekking, indien aanwezig, aangezien tapijttegels kan niet goed worden gemonteerd op de top van een andere vloerbedekking. Laat de tapijttegels voor acclimatisatie, volgens richtlijnen van de fabrikant. Voor het leggen van de tapijttegels, tekenen krijtlijnen diagonaal en ook door de toetreding tot de middens van tegenoverliggende wanden. Ontdek het midden van de kamer, waar de lijnen samenkomen. Markeer de vindplaats lijnen vanaf het centrale punt.
Voor droge-backed tapijttegels, lag de dubbelzijdige tape tapijt langs de krijtlijnen en rond de omtrek van de kamer. Beginnen met het installeren van de tapijttegels langs de referentielijn lijnen, je kunt complete aanleg van een volledige rij op een moment. De randen van de tegels moeten worden afgestemd naast elkaar zonder ruimte ertussen. Terwijl leggen, ervoor te zorgen dat het patroon of het ontwerp van de tapijttegels wordt gehandhaafd in dezelfde richting. U kunt controleren voor pijlen onder de tegels (indien aanwezig) voor het bepalen van de richting. Blijven tot de tapijttegels door het toepassen van een lichte druk, zodat de tegels stick goed op de lijm.
Complete installatie van de tapijttegels. Zodra u klaar bent met hen leggen, kun je knippen een van de perimeter tegel, zodat het past precies in de kamer muur. De andere omtrek tegels kunnen worden gesneden met een verwijzing naar deze tegel. Door het volgen van deze stappen zorgvuldig, kunt u met succes te installeren tapijttegels. Tapijttegels zijn perfect voor elk type kamer, met uitzondering van keuken en badkamer.

No comments:

Post a Comment