Friday 11 May 2012

Hoe te installeren op Tapijt Trappen

Het installeren van een tapijt op de trap ten goede zal komen, als je kinderen hebt thuis. Het voegt ook de schoonheid van uw huis. Moet je wel al geprobeerd om een ​​tapijt op de vloer te installeren en vond het heel simpel. Maar je moet ook denken dat het moeilijk is om een ​​tapijt te installeren op de stappen, want er zijn veel hoeken en geen continue uniforme gebied in aanmerking worden genomen. Als u weet dat de eenvoudige techniek van hoe, dan kun je tapijt stappen zelf doen.
Om te beginnen met de meest fundamentele, is het verticale deel van de trap bekend als de riser, terwijl het horizontale deel staat bekend als het loopvlak. Er zijn twee methoden om een ​​tapijt op de trap te installeren. Een daarvan is de waterval methode, die wordt het meest gebruikt. Volgens deze methode wordt het hele stuk tapijt gebruikt om de trap te dekken van boven naar beneden. De andere methode is de kap en band-methode, die meestal wordt gebruikt door deskundigen. In deze methode wordt het tapijt gesneden en wordt individueel bevestigd op elke loopvlak en stootbord.
Volgende zijn de dingen die je nodig hebt om een ​​tapijt te installeren:
Tapijt (runner); Tack strippen; Hammer; Zware nietmachine en nietjes (1 / 5 cm lang); Utility mes; Knee kicker of naaien ijzer; Carpet pad (ondergrond)
Hoe te installeren op Tapijt Trappen
Het is beter als je een tapijt beschikbaar te kopen in de standaard maat. Op deze manier hoef je niet te knippen en te trimmen, en het zal veel tijd besparen. Ook de spons rubberen onderlaag en urethaan zijn de twee beste soorten tapijt pads. Nu laten we zien de stap-voor-stap techniek van de waterval-methode over hoe een tapijt op de trap te installeren; Strijk het oppervlak van de stappen en ook vacuüm het. In het geval van houten degenen, zie dat er geen spijkers uitsteken, terwijl in het geval van cement trappen, zien dat de scheuren en hoeken goed gevuld zijn. Ook als u uw oude tapijt vervangen, is het niet raadzaam om hergebruik van het oude tapijt pads of overstag strips. ; Plaats de tack strips op de hoek tussen het loopvlak en stootbord. Gebruik de hamer om ze op te lossen. Een andere manier is om de tack stroken aan beide zijden van het loopvlak grenzend aan de muren. ; Tapijt pads beschermen uw tapijt van meeldauw. Dus niet te vermijden tapijt pads en direct installeren van het tapijt. Plaats tapijt pads onder deze tack strips. Met behulp van een nietmachine, bevestig de onderlaag aan elke staander en loopvlak. ; Plaats nu het tapijt (runner) langs de gehele trap. Te beginnen vanaf de onderkant, das het tapijt de tack strips, stap-voor-stap. Fix it permanent in plaats met behulp van een hamer, in de hoeken waar het zal worden gevouwen. Stretch hem op zijn plaats met behulp van een knie of een kicker naden ijzer. Herhaal dit bij elke trede voordat u het tapijt de tack strip op de volgende trede. ; Knip eventuele extra stukken of ongelijke uiteinden van het tapijt met een mes. En uw installatie is voltooid! ; In de dop en band-methode, moet u het tapijt snijden in de exacte grootte van elke loopvlak en stijgbuis en de bevestiging aan de trap met een hechtmiddel. Deze methode is nuttig in geval moet u het tapijt te installeren op een wenteltrap.
Je kunt zien dat het installeren van een tapijt op de trap in het niet zo moeilijk als je altijd dacht dat het te worden. U krijgt de tools die u nodig hebt bij een ijzerwinkel. Ook de totale tijd die nodig is voor de installatie is ca.. 3 uur, dat is als je het aan een stuk. Dus ga je gang en geef uw trap die er prachtig uitzien, helemaal zelf.

No comments:

Post a Comment