Friday 18 May 2012

Hoe Steam Clean Carpets

Tapijten zijn niet beperkt tot een bepaald land of cultuur. Ze zijn populair over de hele wereld voor hun vermogen om het huis te versieren. Echter, tapijten zijn gevoelig voor vies en een goede verzorging en onderhoud vergen. Gemorste drankjes en etenswaren vlekken veroorzaken en vlekken op het tapijt oppervlak. Bovendien krijgen stof en andere kleine stoffen gehandeld op grond van tapijtvezels op een dagelijkse basis, niet alleen leidt tot ophoping van stof, maar ook resulteert in vorm en schimmel vorming. Filthy tapijten niet alleen kijken en ruiken onaangenaam, maar ook verergeren allergieën. Stofzuigers zuigen uit het grootste deel van het vuil en stof, maar ze niet volledig schoon het tapijt. Voor het verwijderen van de olie vlekken en vuil overtroffen door het vacuüm, moet het tapijt stoom worden gereinigd.
Volgens het schoonmaken onderzoek, een 'stoom en zeer hoge temperatuur het water systeem biedt de meest wenselijke resultaten'. Reinigen met stoom: de stralen van vuil en schimmelvorming vuile plaatsen. De hoge temperatuur en druk betrokken bij het reinigen met stoom zorgt ervoor dat het vuil en schimmel krachtig scheiden van het tapijt. Het vuil na krachtig gescheiden van het tapijt wordt gezogen eerst in een krachtig vacuüm en vervolgens een vuilwatertank. In het geval van stofzuigers, deze faciliteit niet beschikbaar is, dus alleen de oppervlakte vuil wordt verwijderd, waarbij de olie nog steeds vlekken op het tapijt.
Reinigen met stoom is de beste methode van tapijt reiniging. Voor mensen die lijden aan astma en allergieën, reinigen met stoom is zeer toepasselijk. Stoomreinigers opfrissen van de vloerbedekking gebied in het huis. Het apparaat maakt gebruik van een driedelig proces om het tapijt te reinigen. Eerst het apparaat sprays een schoonmaak oplossing op het tapijt. Een borstel vervolgens krachtig reinigt het tapijt diep in het tapijt vezels. En dan het vacuüm-systeem van de stoomreiniger zuigt het vuile oplossing, die wordt opgeslagen in het reservoir voor verwijdering.
Hoe Steam Clean tapijten; Om stoom reinigen van het tapijt, moet men ervoor te zorgen dat al het meubilair is verwijderd en geplaatst in een andere kamer. Het tapijt gebied moet vrij zijn voor het schoonmaken. ; Zodra het tapijt meubels gratis, men moet het tapijt vacuüm met een gewone stofzuiger om alle de grotere deeltjes te verwijderen. ; De vuile en vette gebieden moeten worden behandeld met een bepaalde hoeveelheid tapijt schoonmaken oplossing. ; Maak het mengsel voor de stoom tapijtreiniger. Voor het mengsel, ADD1 kopje tapijt schoonmaken oplossing en warm water in de voorziene compartiment van de stoomreiniger. ; Zodra de apparatuur is klaar voor gebruik, in hetzij het in het midden van het tapijt of op een zijde. Bij de uitvoering van tapijt stomen, is het belangrijk om ervoor te zorgen het tapijt is nog niet voorbij-verzadigd. Oververzadiging resultaten in het inweken van het tapijt vezels, wat leidt tot problemen in de toekomst vorm. Zo is het belangrijk om een ​​regelmatig patroon, dat wil zeggen vanaf het centrum naar buiten of van links naar rechts te houden. Op deze manier het hele tapijt gebied zal worden zonder dubbele reiniging. ; Wanneer de positie is ingesteld, steek de stekker in het nabijgelegen stopcontact en zet de stoomreiniger. De stoom cleaner zal zuigen al het vuil achtergelaten door de stofzuiger. ; Zodra de gehele tapijt is met stoom worden gereinigd, het tapijt zal niet verschijnen kraakte op de vloer meer. De hele tapijt ziet er fris en schoon. ; Open de ramen en zet de ventilator, om te helpen het tapijt sneller droogt. De zomer is de beste tijd om stoom te reinigen van de tapijten, omdat ze gemakkelijk te drogen. ; Zorg ervoor dat de vers gestoomde tapijt gebied is niet Treaded op tot het droog is. Men kan contact met de tapijt-en test voor droogte. Als de hand droog is na een druk op het iets in het tapijt, dan is het droog en klaar om op te lopen! ; Carpet stoomreinigers opheffing van de spanning over tapijt verwijderen van vlekken. Verschillende stoomreiniger modellen zijn verkrijgbaar in de markt van vandaag. In feite is het bezitten van een stoomreiniger vandaag niet wordt beschouwd als een luxe. De laatste machines zijn niet veel groter dan stofzuigers en kan eenvoudig worden ondergebracht in kasten. Deze stoomreinigers variëren in prijs, echter, men kan gemakkelijk huren van een stoomreiniger of gebruik professionals voor stoom te reinigen. Afhankelijk van het aantal mensen en dieren wonen in het huis, reinigen met stoom frequenties variëren. Voor woningen met veel verkeer, reinigen met stoom er gedaan moet worden om de drie maanden, terwijl die met lage huishoudelijke verkeer, een keer per jaar zou doen. Het is goed om te huren professionals om het werk te doen, als hun stoom reinigen van apparatuur en expertise resulteert in een prachtig schoon en zacht tapijt.

No comments:

Post a Comment