Tuesday 15 May 2012

High Pressure Zonnebanken

De zonnebank hysterie heeft allemaal genomen door storm en alle lijken te genieten. Mensen houden van de nieuwe innovatie genoemd zonnebanken. Deze zonnebanken zijn een apparaat of een machine (wat je liever noemen) dat de hoogspanning elektrische lampen bevatten, emitteren UV-stralen, net als de zonnestralen, die uw huid bruinen. Ze hebben de voorkeur, omdat je niet hoeft om daadwerkelijk zonnen, in plaats daarvan alleen liggen in de zonnebank, luister naar uw favoriete muziek, en krijg afgestemd en gelooide hetzelfde moment.
Commerciële salons dat deze zonnebanken te houden hebben groot succes. Zonnebank salons hebben opengesteld, zoals kuuroorden en kapsel salons. Looien is nu een belangrijke manier is om een ​​gezonde en stijlvolle uitstraling te behouden. Zonnebanken voordelen hebben dat je ze kunt gebruiken in alle soorten weersomstandigheden. Er zijn in principe twee soorten van zonnebanken - lage druk en hoge druk. Lage druk zonnebanken zijn degenen die in die uitgestoten UV-stralen zijn vrij gelijkaardig aan zonlicht. Aan de andere kant, hoge druk zonnebanken afgeven groter deel van de UVA-stralen dan de schadelijke UVB-stralen die verantwoordelijk zijn voor het branden en vele huidproblemen.
Met behulp van een zonnebank is vrij eenvoudig. Echter, kan er een lichte verwarring tussen de twee apparaten - lage druk en hoge druk, hoewel ze bijna vergelijkbaar zijn in termen van de betrokken opdrachtgever. In hoge druk zonnebank, zijn de lampen of lampjes aangebracht op een zodanige wijze dat zij wijzen op het lichaam, het stimuleren van melanine productie, die een donkerder kleurtje geeft. Ze zijn in de vraag, want ze bevatten straling filters die filter uit UVB-stralen terwijl het laten van voldoende glans aan de melanocyten te stimuleren. Dit resulteert in meer van de UVA-licht het bereiken van de melanine, het verstrekken van een kleurtje. Deze methode heeft minder risico van de huid gevaren dan de lage druk zonnebanken die een groter deel van de UVB-stralen te gebruiken.
U minstens 15 sessies om een ​​goede basis tan vast te stellen tijdens het gebruik van lage druk zonnebank, dat wil zeggen twee sessies per week. De reden hiervoor is, groter deel van de UVB droogt uw huid uit en zorgt ervoor dat opperhuid zichzelf te regenereren sneller, terwijl het in hoge druk zonnebanken, een groot deel van UVB-stralen worden weggefilterd, waardoor het negatieve effect op de opperhuid. Dit houdt uw tan meer door het houden van de huid gehydrateerd. Bij gebruik van hoge druk bedden, duurt het slechts 3 tot 5 sessies te verwerven een basis tan.
Wat maakt hoge druk zonnebanken zo effectief is het feit dat ze niet de traditionele bruiningslampen die zijn gemaakt van fosfor coating gebruiken. Ze in plaats daarvan, gebruik ultraviolet licht kwartslampen. Deze lampen zijn bevestigd aan de achterzijde van dure glazen filters die alleen door de stralen die een bepaalde golflengte. Ook worden de gassen verpakt in de kwartslampen verpakt bij een druk die groter is dan de normale atmosferische niveaus, dat is de reden waarom we bellen zonnebanken gebruik van dergelijke hoge druk lampen als hoge druk zonnebanken.
Hoewel, hoge druk zonnebanken lijkt misschien een beetje duur, maar zij zijn de toekomst van de leerlooierij. De prijzen zullen zeker langzaam naar beneden komen en zullen ze betaalbaar zijn geworden. Tot dan, geniet van de ervaring in de zonnebank salons.

No comments:

Post a Comment