Friday 4 May 2012

Zelfgemaakte Leather Cleaner en Conditioner

Lederwaren, zij het bankstel, schoenen, tassen, etc zijn over het algemeen erg duur. Vlekken zijn de laatste dingen die iedereen zou willen zien op hun lederwaren. Op de lange termijn kan het gebruik van leder doekjes op de markt beschikbaar blijken te duur te zijn. Trouwens, in aanvulling op het leer doekjes, je moet dus gebruik conditioners die het leer niet zijn glans verliest. Met behulp van zelfgemaakte schoonmaakmiddelen is een goedkope en efficiënte oplossing voor dit probleem. Ze kunnen niet alleen het reinigen van de vlek, maar dienen ook het doel van een natuurlijke conditioner.
Leder reinigen; Leren moet regelmatig worden gereinigd. Gebruik een zachte doek om regelmatig vegen uw lederen meubels en vacuüm wekelijkse houden hun schone poriën. Voor algemene reiniging doel te gebruiken een mengsel van ¼ azijn en ½ kopje olijfolie. Bewaar het in een fles en voor gebruik goed schudden. Spray dit mengsel op het leer en veeg met een zachte katoen. Gebruiken een minimale hoeveelheid van het zadel zeep of babydoekjes, ze kunnen blijken te zijn voor uw harde leer. Gebruik een ivoren zeep of hydraterende zeep voor het produceren van schuim op leer en maak hem schoon met een zachte doek. Niet Spoel de leer, in plaats buff. Van uw leer-desks gebruik 1 eetlepel Murphy's olie zeep verdund in 1 deel water.
Vlekken te verwijderen; Voor het verwijderen van vlekken, gewoon wrijven wat tandpasta op de lederen oppervlak. Neem een ​​mengsel van 1 deel azijn en 2 delen van nette de voet van olie op een pluisvrije doek. Van toepassing op de leer in een draaiende beweging, laat het voor 9 uur en buff. U kunt ook een duik een zachte katoen in alcohol en wrijf over de vlek. Voor het verwijderen van kleinere vlekken voor te bereiden een pasta van 1 deel room van tandsteen en 1 deel citroensap. Gewoon de pasta op de vlek en veeg schoon na een paar uur. Voor inkt vlekken, gebruik dan een nagellakremover (zonder aceton) of een niet-vette Cuticle Remover. Voor hardere vlekken proberen spuitbussen haarlak. Als er olie of vet wordt gemorst op uw lederen sofa of een bureau, je water niet te gebruiken; blot dan met een droge schone doek.
Schoenen en kleding; Road zouten zijn zeer vaak op leren schoenen. Voor het verwijderen van deze zouten, probeer dan een oplossing van 1 deel water en 1 deel witte azijn. Dompel een katoenen in de oplossing en veeg de schoenen met een droge doek. vaseline om hen schijnen. Voor het verwijderen van eventuele mal voor uw lederen schoenen, je kunt een oplossing van een deel water en een deel alcohol te gebruiken. Voor het reinigen en conditioneren van uw kleding van leer; een mengsel van 40-60 druppels etherische olie, 1 / 3 olijfolie, 8-12 druppels druif fruit extract, 1 / 3 Castilië en zeep ½ liter water. Gebruik een spuitfles voor het opslaan van het. Spuit de vloeistof direct op de vlekken, en met een zachte doek en opwrijven schoon te maken. Als uw kleding van leer geur van geur, laat ze in een stomende badkamer met een fruitige luchtverfrisser in de kuip. Vergeet niet; deze reinigers en conditioners zijn niet voor suède. Voor het verwijderen van vlekken op suede schoenen proberen een kunst kauwgom gum. Altijd droog uw leer met een föhn.
Plaats nooit leren meubels in de buurt van het raam; blootstelling aan direct zonlicht is erg schadelijk voor leer. Uw vrienden en familie kan adviseren u vele oplossingen zoals die in dit artikel genoemde, te verzorgen van uw leer. Maar onthoud altijd de oplossingen op een kleine patch te testen voordat die rechtstreeks de toepassing ervan rechtstreeks aan de vlekken op uw lederwaren.

No comments:

Post a Comment