Sunday 20 May 2012

Drijvende bamboe vloeren

Bamboe vloeren is een slimme en creatieve optie voor thuis en op kantoor vloeren. Bamboo wordt geleverd onder de categorie van gras. Bamboo planten groeien dus snel, er is genoeg beschikbaar voor vloeren doeleinden. Wandelen op bamboe vloeren voelt geweldig als gevolg van de gladde en gepolijste textuur. Bamboe vloeren is beschikbaar in vele uitvoeringen, kleuren en stijlen. Dit geeft een ruime keuze voor diegenen die hun wand en vloer patronen wilt synchroniseren goed. Er zijn vele soorten van bamboe vloeren, zoals drijvende bamboe vloeren, verkoolde bamboe vloeren, ontworpen bamboe vloeren, natuurlijke bamboe vloeren, bamboe vloeren strengs gevlochten, enz. Van deze drijvende bamboe vloeren en strengs gevlochten bamboe vloeren zijn in grote vraag.
In drijvende vloeren, is de vloer niet gespijkerd of gelijmd op de ondervloer, in plaats, net geplaatst overheen. Ze kunnen worden geïnstalleerd in woningen en kantoren en ook in plaatsen zoals theaters, speelzalen, party vloeren, etc., omdat het helpt om het effect van lawaai. Bij voorkeur worden ze niet geïnstalleerd in badkamers, water kan sijpelen door de randen en ontvang geaccumuleerde onder de vloer, waardoor de schade aan het midden, schokabsorberende laag.
Drijvende bamboe vloeren
Tegenwoordig veel mensen kiezen voor drijvende bamboe vloeren. In drijvende bamboe vloeren, zijn de bamboe planken niet fysiek aan de ondervloer. In plaats daarvan worden de planken aan elkaar bevestigd door water lijm of soms gewoon elkaar verband houden en geplaatst over de ondergrond als een eenheid. De ondergrond kan worden gemaakt van een normale vloer materiaal zoals beton, tegels of hout. Een laag plastic en schuim is geplaatst tussen de ondervloer en de eenheid gemaakt van de planken. Kurken gemaakt van gerecyclede autobanden kan ook worden gebruikt als de middelste laag, omdat het fungeert als een beter schokabsorberend materiaal. Bamboe heeft de neiging om uit te breiden en contract met veranderingen in de luchtvochtigheid. Hetzelfde geldt voor de bamboe planken die deel uitmaken van de vloer. Drijvende bamboe vloeren heeft een voordeel ten opzichte van de gebruikelijke bamboe vloeren. Aangezien de planken vormen een eenheid en zijn niet verbonden aan de ondervloer, doen ze niet uit de bocht van vorm. Zelfs zo, is het raadzaam om een ​​halve of een duim afstand van de randen van de muren of kasten te handhaven tot de normale uitzetting en inkrimping proces mogelijk te maken.
Strand geweven bamboe vloeren
Strengs gevlochten bamboe vloeren is de meest exotische nog, de meest kosteneffectieve optie van bamboe vloeren. Het is gemaakt van Moso bamboe. Het is gekookt om een ​​suikergehalte dat kan aantrekken termieten en vervolgens gedroogd voor een lange periode van tijd te verwijderen. Na het drogen worden de strengen afgevlakt onder hoge druk, zodat planken kan worden gesneden van hen. Vervolgens worden ze behandeld met een laag VOS (vluchtige organische stoffen) lijmen. Dit maakt de streng geweven bamboe twee keer zo sterk als de normale. Ze zijn meer vochtbestendige dan de reguliere bamboe vloeren. Vandaar kunnen de planken worden genageld of direct verlijmd op de ondervloer of geïnstalleerd als de drijvende type. Een ander voordeel van streng geweven bamboe is, dat er niets van wordt verspild. Elke bit en een stuk van de streng wordt gebruikt in de vloer. Ze zijn extreem sterk en duurzaam waardoor ze geschikt zijn voor installatie in zware werkterreinen.
Bamboe vloeren installatie is eenvoudig en kan gedaan worden zonder professionele hulp. Al is het een beetje lastig vanwege het vocht factor, het is beheersbaar. Bamboe vloeren heeft een paar voordelen en nadelen. Ondanks de nadelen, veel mensen kiezen voor drijvende bamboe vloeren als gevolg van de esthetische waarde die het toevoegt aan de omgeving.

No comments:

Post a Comment