Wednesday 23 May 2012

Zelfgemaakte Sea Salt Spray Recepten voor Hair

Zeezout spray is een geweldig product dat het haar kan creëren golven en krullen in je haar. Bovendien kan worden thuis voorbereid met gemak. Verbaasd? Maar waar was het allemaal deze tijd? Zeezout sprays zijn een geheim voor het creëren van die losse krullend strand golf kapsel. Ze zijn perfect voor alle haartypes, texturen en lengtes en geven een sensuele, zachte, pluisvrij zwaaien naar je haar. Het pluspunt is dat zij gemakkelijk kunnen thuis gemaakt worden. Hier is wat je nodig hebt om zeezout spray voor je haar.
Sea Salt Spray Recept
Wat nodig is, 8 verd. oz. gedestilleerd of gefilterd water. ; Een schone spray fles. Het is het beste als u een in uw huis of anders kunt u een goedkope van een supermarkt te krijgen. Zorg ervoor dat het kan ten minste 8 fl houden. oz. tot en met 10 verd. oz. gedestilleerd of gefilterd water. ; Sea Salt (fijn geaard zeezout beschikbaar in de markt beter functioneert en vermengt zich goed. Het kan kost je ongeveer $ 2.50). Gebruik 1 theelepel voor elke 8 verd. oz. van het water. ; Een kokosnoot geurende conditioner. Use ½ theelepel, maar je kunt meer als je droog haar. ; Een schar van ongeparfumeerde haargel of anders, zal de geur van de gel interfereren met de geur van de conditioner. Ook niet mengen het haar gel die te dik is of ze zal niet goed mengen. Gebruik in plaats daarvan een hogere houd gel voor meer grip. ; Optioneel Add-Ins
Hoewel de hierboven genoemde ingrediënten maken een goede zeezout spray, veel mensen de neiging om extra olie en andere dingen te maken het gezond voor het haar toe te voegen. Sommige van die dingen zijn:; Als je een droge of ruwe haren, je kan toevoegen etherische oliën. Ze hebben niet alleen de conditie van uw haar, maar geeft een glans ook. U kunt ervoor kiezen ylang ylang dat is goed voor de gevoelige huid, rozemarijn dat helpt om de verdieping van de kleur van de brunette haar of kamille that blonds helderder. ; Tea tree olie is zeer geschikt voor gevoelige en vette hoofdhuid. Dit is de best mogelijke optie als je vet haar hebt. ; U kunt ook gebruik maken van meer zeezout als je vet haar, omdat zeezout droogt het haar snel. Hoe meer je het gebruikt, hoe meer het zal helpen om uw haar op zijn plaats te houden. ; Citroen-of limoensap is ook een goede optie, want het bevat een lichte citrus-y geur en zorgt voor extra versteviging. Vermijden dat er nog te veel van als het kan je haar kleverig. ; U kunt een haarlak ook, maar alleen als de vervaardigde spray niet goed houd je haar. Voeg altijd een onzichtbare houd haarlak op het strand haar blik te handhaven. ; Routebeschrijving naar Bereid
Het zwaarste deel is om alle ingrediënten te krijgen in de juiste hoeveelheid. Als je eenmaal de ingrediënten, het voorbereiden van zeezout spray geen tijd kost. Voeg alle ingrediënten om de spray fles en schud goed totdat alle ingrediënten goed zijn gemengd. Oliën toegevoegd nooit goed samen, dus schud de spray elke keer voordat je het gebruikt. Als gevolg van een of andere reden werkt de gel of conditioner niet combineren, net warm het mengsel in een magnetron. Koel af en gebruik dan de spray.
Zeezout sprays zijn inderdaad een grote ontsnapping uit de dure en de tijd nemen schoonheidsspecialiste melkstal. Ze zijn makkelijk te maken, goedkoop en makkelijk te wassen ook. Probeer het maken van hen thuis en u zult niet de behoefte voelen om schoonheidssalons bezoek aan golvend haar te krijgen.

No comments:

Post a Comment