Wednesday 9 May 2012

Hoe u een succesvolle Garage Sale heb

Een garage verkoop is een informele bijeenkomst, waar een familie verzamelt alle items die het niet nodig is en zet ze te koop. Een garage te koop is ook bekend als een werf verkoop of een braderij. Dergelijke verkoop worden gehouden in de gebouwen van een huis, liefst in je garage. De items te koop aanbod van elektronische goederen, meubels, speelgoed tot kleding. Deze goederen zijn oude en gebruikte degenen die het gezin niet meer nodig. Zij zijn echter in een toestand goed genoeg waar ze nog steeds kunnen worden gebruikt door een andere familie die deze koopt tegen een lagere prijs dan de marktprijs. Soms goederen in een garage sale kan ook nieuwe items, of items nooit gebruikt. Hier zijn een paar tips om mee te beginnen op een garage verkoop van uw eigen!
Tips om een ​​succesvolle Garage Sale hebben
Stel een datum: Het is zeer belangrijk om een ​​dag wanneer men heeft geen andere belangrijke werk te doen kiezen. De beste tijd is een weekend, bij voorkeur een zaterdag of een zondag. Dit geeft een voldoende tijd om de plaats van de verkoop te stellen en ook het op te ruimen na de verkoop voorbij is. Ook weekends zijn momenten waarop gezinnen zou meer kans om uit te gaan en te investeren tijd in graaien door de goederen in een garage verkoop aan de 'beste deal' te krijgen. Stel een datum ruim van tevoren, zodat u genoeg tijd hebt om de items die u wilt opgemaakt voor de verkoop en het plan van de gebeurtenis dienovereenkomstig te verzamelen.
Adverteren: Mensen zijn altijd op zoek naar garage verkoop omdat ze goederen die geschikt zijn om gebruikt te worden tegen lage prijzen krijgt. Het is daarom belangrijk om mensen te laten weten over de verkoop. Check out de verschillende manieren van adverteren. Adverteren in lokale kranten. Opgemaakt flyers. Neem contact op met de plaatselijke winkels als ze laten je toe om je reclame voor het evenement in hun gebouwen. Noemen de tijd, datum, en adres waar de verkoop zal worden plaats die duidelijk rekening. Indien mogelijk geven de routebeschrijving naar de locatie ook.
Verzamel de Goederen worden verkocht op: Dit is het belangrijkste onderdeel van een succesvolle garage sale. Op zoek gaan naar goederen in uw woning die u wilt opgemaakt op de verkoop. Start van de ene kamer en ga naar de anderen. Dit is een vermoeiende taak. Dus begin dit werk ruim van tevoren dat je niet missen op een item dat had kunnen zijn uit verkocht tegen een goede prijs. Wegens gebrek aan tijd zijn veel mensen beseffen dat ze nog steeds ladingen van goederen die ze niet meer wil gebruiken zijn. Was alle kleren. Stof alle meubels. Mensen worden vaak af als ze vuile voorwerpen te zien en zelfs als ze goedkoop zijn ze misschien niet kopen. Dit geldt in het bijzonder met kleren.
Oproep in Friends: Net als mensen staan ​​te popelen om te kopen van erf verkoop, zijn er velen die willen hun goederen te verkopen tijdens dergelijke evenementen. Kijk op je vrienden en buren als ze willen ook een garage sale te houden. Grote garage verkoop meestal meer klanten aantrekken omdat ze grotere rassen om uit te kiezen. Ook meer mensen betekent dat meer hulp en ook meer middelen om reclame te maken voor de verkoop.
Organisatie: Het organiseren van de goederen worden verkocht is van essentieel belang om het winkelen bij uw verkoop een goede ervaring voor de klanten. Categoriseren posten, bewaar ze in verschillende dozen. Bijvoorbeeld, alle speelgoed in een doos. Display van de elektrische goederen in een ander gebied, bij voorkeur waar sprake is van een plug punt, zodat de mensen kunnen controleren of de items zijn in werkende staat. Probeer het weergeven van kleren in kleerhangers. Schik ze op grootte en geslacht. Als uw vrienden of buren zijn ook deelnemen in de verkoop, dan is het het beste om de goederen tag, zodat het gemakkelijk is om te begrijpen wie de producten worden verkocht, en dan dienovereenkomstig verdelen het geld. Je zou ook kunnen opschrijven prijs op de tags. Op die manier het behoud van de tags tijdens het inpakken van de goederen zal maken het gemakkelijk om de winst tussen u en uw vrienden te verspreiden. Het helpt altijd om een ​​nota van de goederen die je gewoon niet kan verkopen onder een bepaalde waarde. Dit helpt u om het onderhoud van uw winst. Ook de prijs van uw goederen boven de minimale kosten die u wilt zo verdienen die je kunt onderhandelen met klanten over de prijs van de items. Vergeet niet om de zaal netjes en opgeruimd. Als je de tijd, regelen van de goederen terug in hun plaats om het gebied te geven een georganiseerde uitstraling. Een schone locatie zou stimuleren de klanten om meer tijd te besteden aan de verkoop.
Het beheer van de verkoop: Het is altijd goed om ter beschikking van de klanten om hen te helpen met hun aankopen en hun vragen te beantwoorden. Echter, om dit te kunnen doen, moet men er zeker van zijn dat er iemand aan de kassa tegen te gaan. Het zou verstandig zijn om sieraden door de cash counter zelf weer te geven. Op deze manier, terwijl alle monetaire transacties kunnen worden uitgevoerd, sieraden items die relatief duurder zijn dan andere producten bij de verkoop, kan ook worden opgevangen. Het zou geweldig zijn als je zou kunnen zorgen voor draagtassen voor uw klanten om hun aankopen te verrichten naar hun voertuigen. Deze extra inspanning van uw kant zou zeker geapprecieerd worden.
Soms hebben we zo veel dingen die we niet meer nodig. Echter, veel van hen zijn in een te goede conditie om weg te gewoon worden weggegooid. Garage verkoop zijn een slimme manier van het verwijderen van dergelijke dingen uit je huis en op hetzelfde moment verdienen wat geld van hen.

No comments:

Post a Comment