Thursday 3 May 2012

Hoe te om een zwembad te bouwen

Het is absoluut waar dat de bouw van een zwembad, een veel kosten en is een ingewikkelde proces, maar als je tijd hebt om het gebouw van het zwembad zelf, de kosten drastisch naar beneden te beheren. In plaats daarvan, kunt u dat geld besteden opgeslagen in een landschap ontwerper in te huren.
Hoe te om een ​​zwembad te bouwen
Op het moment dat u besluit om een ​​zwembad te bouwen, beginnen met de planning van de omvang, locatie en type van het zwembad - of u wilt een tropische, formele, free-form, Middellandse Zee, schoot of Griekse type. Start al het werk zelf. U moet naar beneden gaan naar uw provincie bouwafdeling, om bouwvergunningen te krijgen en daarmee verband houdende vergoedingen te betalen. Zwembad hekwerk is zeer belangrijk aangezien veel staten zijn zeer streng over. U moet de kosten van de omheining in uw begroting op te nemen.
De bouwtekeningen nodig zijn om de provincie te voldoen bouwafdeling is een groot probleem voor de persoon die wil bouwen aan een zwembad. Er zijn ontwerpers die het landschap kunnen bieden met de nodige ontwerpen en ideeën, of anders kunt u ook online helpen. De eisen van de provincie bouwafdeling kunnen variëren van staat tot staat.
Het bouwen van een zwembad, laat op het einde van het seizoen, kan u helpen bespaart een hoop geld. Het is omdat de offertes van het zwembad onderaannemers, komen in laag voor elke fase van het zwembad bouwproces, omdat ze klauteren tot het einde van het seizoen business Garner. Het proces kan onder meer de lay-out en opgraving, loodgieterswerk, elektrische arbeid, gips, enz.
Neem een ​​voorzorgsmaatregel om ervoor te zorgen dat de schijnwerpers glans weg van het huis. Pijp leidingen grootte is ook van belang, omdat de aannemers vaak bezuinigen om een ​​paar dollars te besparen en je moet op de lange termijn te betalen door het uitvoeren van het filter langere (meer betalen elektriciteitsrekening). Een beetje meer pijpleidingen zal proces het water veel sneller en bespaart u een paar dollar.
U kunt een ligstoel en te ontspannen, of bekijk uw kinderen in het water spelen vanaf de grote binnenkomst plank, een platform waar de waterdiepte is 8 tot 12 centimeter diep. U kunt overwegen om enkele kleinigheden zoals het dek sproeiers of koperen platen die met verzonken geplaatst met de afgewerkte dek, een spray of een indoor waterval aan de sfeer te verbeteren.
Als dit allemaal klinkt iets dat buiten je vermogen, neemt de hulp van professionals. Er zijn bedrijven die alleen ideeën aan te reiken, voor de bouw van uw eigen zwembad. Zij kunnen u alle noodzakelijke ontwerpen en je hoeft alleen maar om alles uit te voeren jezelf.
Echter, je moet enkele reglement van het zwembad volgen (kan variëren van staat tot staat). Sommige van de must haves zijn:; Noodzakelijke alarmen dat een kind het invoeren van het zwembad op te sporen; Pool hekwerk; Tijdelijke zwembadoverdekkingen; Entrapment bescherming behoeven; zwembad in een huis is een genoegen dat er niet veel hebben. Volg de bovenstaande voorschriften en genieten van een exotische leven zonder uit te stappen van uw huis.

No comments:

Post a Comment