Wednesday 9 May 2012

Loft Decorating Ideas

Loft is een grote ruime kamer die niet over alle partities voor het creëren van verschillende kamers. Het heeft een aantal unieke kenmerken, zoals betonnen vloeren, blootgesteld stenen en buizen en hoge plafonds. Daarom, decoratie van een loft is een interessant, evenals een uitdagende taak. Je moet een aantal creatieve ideeën om uw hok te laten lijken groot en comfortabel. Het vereist speciale vaardigheden om gebruik te maken elke centimeter van de beschikbare ruimte.
Loft Decorating Ideas
Het beste deel van loft decoratie is dat je kunt experimenteren met de stijlen. U kunt kiezen voor hedendaagse stijlen van versiering of de traditionele of houd een mengsel van beide. Hier zijn enkele interessante hok decoreren ideeën, die je kunt toevoegen met je eigen flair om een ​​aantrekkelijke woning te stellen voor jou.
Ideeën voor het maken van kamers voor de Loft, Het eerste wat je hoeft te doen is om een ​​goede verdeling van de ruimte te maken in de woonkamer, eethoek, slaapgedeelte en alle andere divisies u wenst te maken. Zodra dit is gebeurd, gebruik maken van de meubels zoals tafels of boek gevallen de grenzen merk voor verschillende ruimtes. Stof schermen opgehangen aan het plafond of muurscheidingen kan u helpen om het gevoel van aparte kamers in uw hok te krijgen.
Inrichting ideeën voor de Loft, Of is het beter om te versieren uw hok met behulp van een traditionele stijl of modern, is afhankelijk van bepaalde factoren. Stel dat uw hok heeft betonnen muren en blootgesteld leidingen, moet de inrichting materialen een mix van glas, staal, hout en chroom. In het geval, uw hok is de vintage look met kolommen en een aantal prachtige lijsten, dan kan eigentijds interieur niet een goede keuze. Het is beter als u kiest voor een antiek voor de sier, zoals glazen kroonluchters, met de hand kisten, meubels gesneden met een rijke stoffering en ga zo maar door. Dit soort meubels zouden mengen met het karakter van uw hok goed.
Ideeën voor opslag; Aangezien de ruimte van het hok is klein, moet je zorgvuldig plannen van de ruimte die wordt gebruikt voor de opslag, zodat uw hok er niet uitziet ongeorganiseerde of onhandig. Daarom kiest meubels voor uw hok dat het doel van het opslaan van materialen kunnen dienen als goed. Bijvoorbeeld: Ottomanen kan worden gebruikt als bestand laden, gebruik maken van de stammen als koffie tafels, kasten en kasten traditionele zijn ook heel nuttig zijn in dit verband.
Ideeën voor de decoratie van de muren; U kunt experimenteren veel met de muren van een hok. Gewoonlijk, een zachte en neutrale kleurstelling past bij een loft. Probeer slechts een kleur op de muren te houden, want het geeft een gevoel van coördinatie en is een lust voor de ogen. Echter, wanneer het gaat om het decoreren met kunst en foto's, kunt u kiezen iets dat je wilt. Voor de traditionele voelen, hang een paar mooie houten kozijnen met oude foto's of verzamel wat oude posters en hingen ze op. Als u wilt dat uw hok te laten uitzien als een hedendaagse kunstgalerie vervolgens weer een aantal hedendaagse schilderijen. Een ander groot idee is om een ​​aantal aantrekkelijke spiegels aan de muur hangen, die ook zal je hok kijken groter.
Ideeën voor aansteken van de Loft; Goede verlichting is een belangrijk aspect van loft decoratie. De hoge plafonds van het hok geven u de ruimte om iets nieuws uitproberen. Geschorst en aantrekkelijker kroonluchters of hanglampen zal een buitengewone uitstraling aan uw hok te maken. Samen met dat, moet er enige; lagere verlichting, zoals lampen en wandlampen ook. De verlichting moet worden ingesteld op een evenwichtige manier zodanig dat de hele ruimte voldoende licht krijgt.
Je moet kiezen voor het idee, dat je het gevoel het beste werkt voor jou. Immers, het is de plek waar je gaat wonen. Daarom moet de uitstraling van uw hok past bij uw persoonlijkheid en voel je je comfortabel en inspirerend.

No comments:

Post a Comment