Saturday 19 May 2012

Hoe maak je een tapijt laten leggen

Een tapijt is een geweldige en eenvoudigste optie voor vloerbedekking. Het is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Je moet altijd gebaseerd op een professional aan een tapijt te installeren. Je denkt misschien dat het niet uw kopje thee, en het is moeilijk en moet de werkelijke krijgen op je knieën. Maar het is niet een enorme taak. Alles wat je nodig hebt is om te kopen een aantal eenvoudige hulpmiddelen die gemakkelijk beschikbaar zijn in de markt of u kunt zelfs het huren van hen.
Hieronder vindt u de apparatuur die nodig is om een ​​tapijt te installeren:; tapijt; Carpet Padding (onderlaag); Tack strips; Knee Kicker, Hammer, Utility Knife, nietmachine, Seam ijzer; Seam Tape of lijm; Handschoenen voor uw eigen veiligheid, je moet vooruit te plannen voor het installeren van een tapijt. Meet de oppervlakte die u wilt tapijt. Neem deze metingen met u wanneer u naar uw tapijt te kopen. Nu dat u de apparatuur en materiaal klaar, laten we eens kijken naar de stap-voor-stap procedure van het installeren van het tapijt.
Hoe maak je een tapijt laten leggen; Je eerste baan is het verwijderen van het oude tapijt en ook de onderlaag. Denk niet dat het hergebruik van de onderlaag als het zal ook worden gedragen uit als het tapijt. Ook verwijderen van de oude tack strips. Nu, schoon het gebied dat u wilt tapijt. Vacuüm om het te laten zonder enige vuil of stof. Probeer en verwijder alle roerende voorwerpen uit de kamer. ; Plaats de tack strips in de kamer rond en laat 1 / 5 inch ruimte tussen de stroken en muren. Zorg ervoor dat de pinnen en nagels van de tack strips gezicht naar de muur. Plaats geen overstag strips in de deuropeningen. In het geval er sprake is van onroerende objecten, plaats de tack strips voor hen. ; Plaats tapijt padding (onderlaag) in stroken. Elkaar niet overlappen de onderlaag. Ook niet plaats deze op de tack strips. Bevestig de onderlaag met nietjes. Knip of tape de naden. Maak gebruik van lijm om de onderlaag houden aan de vloer. ; Voordat tot uw tapijt, markeer de feitelijke metingen van uw kamer aan de achterkant van het tapijt en snijd hem. Plaats nu het tapijt in de kamer en bevestig deze aan de tack stroken met de hulp van de knie kicker. Gebruik de kracht brancard naar het spannen van het tapijt in zijn volle lengte. Duw de bijgesneden tapijt in de open ruimte tussen de muur en de tack strips. Herhaal dit op voor alle muren in de kamer. Snijd eventuele extra stuk tapijt met het mes. ; Zodra u klaar bent met het installeren van het tapijt, moet je een aantal puntjes om het perfect te geven. Snijd de uiteinden te verliezen aan het ontrafelen van te vermijden. Deurrand stroken moeten worden gebruikt bij de deur wijzen. ; Als uw kamer is erg breed, moet u de procedure herhalen om tapijt te installeren in dat gebied. Verzekering dat er uniformiteit tussen de twee gebieden tapijt. Use naad tape of lijm aan elkaar plakken van de twee tapijten. Rol de naad strijkijzer op het aan de twee stukken op te lossen. U zult ook de naden snijden op de plaats waar de twee tapijten wedstrijd. Nu heb je perfect geïnstalleerd uw tapijt!
In het geval u een tapijt te installeren op de trap, zijn er twee methoden mogelijk is; waterval-methode en de dop en band methode. De basisprocedure om het tapijt te installeren is hetzelfde. In het geval van de hoed en band-methode, moet u het tapijt individueel gesneden voor elke stap. Het artikel - Hoe tapijt laten leggen op de trap, - legt het proces van vloerbedekking uw trap in detail.
Als je dan eindelijk klaar bent, zult u zich realiseren dat het niet moeilijk is het installeren van een tapijt. Nu bent u zeker dat u de volgende keer niet zal professionele hulp nodig hebben. Je hoeft alleen maar geduld, tijd en de juiste techniek!

No comments:

Post a Comment