Tuesday 8 May 2012

Keukenvloer Mats

Keukenvloer matten worden gebruikt voor het isoleren van gebieden, in elkaar grijpende rubberen tegels of mat grotere gebieden. Zij helpen u bij het houden van uw wandel-gebieden veilig voedsel, vet en vocht. Deze zijn meestal dichte rubber matten dat comfort, vermoeidheid opluchting en een goede waterafvoer te geven. Samen met deze voordelen, keuken vloermatten zijn ook anti-slip. Deze matten bieden een unieke en klassieke afwerkingen naar de keuken gebied en op lange termijn voordelen in de uitvoering van chef-koks, thuis makers, hobbyisten en service professionals. Permanent op tegels of hardhouten vloeren voor een lange tijd kan veroorzaken ongemak in de rug of voeten en zal geleidelijk leiden tot ernstige pijn in de rug. Vandaar, kunnen deze matten gebruikt worden als ze aantrekkelijk zijn, geven een koninklijke kijken naar de keuken en ook helpen bij het onderhouden van uw voeten en rug.
Keukenvloer Mats
De verschillende soorten van de keuken vloermatten zijn als volgt:
Drainage Rubber Matten, Dit zijn zware, duurzame rubberen matten, ontworpen met een laag 3 / 8 profiel voor een lage deuropening en ook ADA voldoen (Americans with Disabilities Act) eisen. Ze zijn gemaakt van 100% anti-slip nitrielrubber waarin deze vloermatten olie, petroleum en vetvrij maakt. Ze bieden ook uitstekende anti-vermoeidheid en antimicrobiële eigenschappen die de matten te beschermen tegen afbraak door micro-organismen en verwijdert geur. Deze rubberen vloermatten zijn gemakkelijk te reinigen en kan worden gewassen in een commerciële wasmachine.
Comfort Zone Keuken Mats; Deze matten hebben een drainagesysteem en een gestructureerd oppervlak, dat een goede drainage geeft en kleineert ontsporing. Ze hebben een brede afgeschuinde randen op alle vier de kanten en zijn het best voor standalone mat omgevingen. Ze zijn vet-bestendig en verkrijgbaar in zwart en rood met een 5 / 8 dikke profiel.
Versa Runner Keuken Mats; Dit zijn de meest duurzame rubberen matten keuken die gaten hebben sleuven voor drainage, een verhoogde knop oppervlak om comfort en een wisser stijging aan de onderkant voor de tractie. Ze zijn gemaakt van 100% vetvrij nitrilrubber en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren met een 3 / 8 dikke profiel. Zij zijn het beste voor in de keuken gebieden waar continue lengte is nodig en zijn eenvoudig te on-site geknipt voor aangepaste configuratie.
Sanitop Keuken Mats; Deze zijn veerkrachtig rubber matten met een groot en klein gaatje drainagesysteem. Ze zijn perfect standalone keuken matten die zowel comfort en duurzaamheid. Dit zijn vetvrij matten met afgeronde randen aan alle vier zijden. Ze zijn verkrijgbaar in zwart en rood met een 1 / 2 dikke profiel.
Knop Top Keuken Mats; Dit zijn de tractie rubberen matten runner met een solid-top knobbed structuur. Ze zijn gemaakt van nitrile rubber en zijn 100% vetvrij. De matten zijn omkeerbaar, die zich uitstrekt van hun levensduur en zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren met een 1 / 4 dikke profiel. Ze zijn ideaal voor keuken gebieden waar een ononderbroken lengte van comfort matten nodig is.
Keukenvloer matten komen vaak voor in voedsel wordt bereid, bars, restaurants, enz. Gemaakt van rubber met of zonder vet-resistente mogelijkheid, deze matten ook grote anti-vermoeidheid eigenschappen voor mensen die werken in natte of vettige omgevingen.

No comments:

Post a Comment