Friday 11 May 2012

Vinyl vloerbedekking: Schilderen vinylvloeren

Vinyl vloerbedekking is gemaakt van polyvinyl chloride. Ze zijn verkrijgbaar als tegels of in grote vellen. In vergelijking met andere vloeren materialen, vinyl vloerbedekking is meer betaalbaar. De goedkopere optie om het vinyl te veranderen is om te schilderen van de vloer. Er zijn slechts een paar stappen, dat men moet zich houden aan, om een ​​gat in de zak te voorkomen.
De stappen die moeten worden ondernomen, zijn:
Stap 1: het vinyl zijn glans over hen. Voor het verwijderen van de glans, koop een chemische wassen uit de verf dealer. Er zijn twee soorten van chemische wassen beschikbaar, te weten trinatriumfosfaat of een oplossing waarvan de basis is ammoniak. Gebruik maken van de chemische aanspoelen op de vloer te reinigen en vervolgens de vloer kan worden geschilderd.
Stap 2: De vloer moet volledig worden gedroogd, voordat u met de volgende stap. Wrijf de vloer met behulp van een zand-papier. Het zand papier verwijderen van alle de glans van de vloer.
Stap 3: Er is een mogelijkheid, dat een deglosser kan worden verlangd. Het zand papier misschien niet in staat om zich te ontdoen van alle glans van de hoeken van de kamer. Voordat er naar de volgende stap, neem een ​​pauze van ten minste 15 minuten.
Stap 4: Net als in het geval van het schilderen van muren, een primer wordt gebruikt, eveneens van toepassing van een primer op de vloer vóór het schilderen. Voor de vinyl gebruik van een op water gebaseerde primer, want vinyl is een verf resistent oppervlak. De primer moet worden toegepast als een dikke laag met behulp van een rollende borstel, die normaal gesproken begeleidt de primer. Wanneer u de primer, wees voorzichtig dat alle randen en hoeken ook moet worden gevuld. Laat de primer goed drogen, duurt het ongeveer 48 uur. De primer werkt als een lijm voor de verf vast te houden aan het vinyl. Het is raadzaam om een ​​tweede laag primer voor het verhogen van de levensduur van de verf.
Stap 5: Terwijl u laat de primer droog is, waarom dan niet over tot een enquête en beslissen over de verf, die u wilt gebruiken. Normaal olieverf, afval verf of veranda verf moet worden gebruikt. De veranda verf geeft de beste resultaten. Deze verf is duurzaam en zou duren ten minste een beetje meer dan andere verfsoorten. Er wordt gesuggereerd dat een dikke laag verf moet worden toegepast, sinds de vloer is gebruik gemaakt van de maximale. Daarom zijn er kansen op meer slijtage. Schilderij van het vinyl moet worden gestart bij de verste hoek van de deur. De verf moet worden toegepast met behulp van een roller kwast. De roller geeft een gelijkmatige laag. Twee tot drie lagen verf kan worden toegepast op de vloer. Controleer of er sprake is van onvolkomenheden. Als je tegenkomt een onvolkomenheid, gewoon verwijderen. Tussen elke laag laat de verf goed drogen.
Stap 6: Als u wilt verfraaien het uiterlijk van de nieuw gemaakte vloeren; stencil patronen en modellen kunnen worden toegevoegd aan de vloer. Het stencil patronen en modellen zijn verkrijgbaar bij de ambachtelijke winkels. Te houden van het patroon op de vloer, moet u een spray lijm. Plaats de patronen de manier waarop u ze wilt op de vloer. Het gebruik van de spray lijm, plak ze aan de vloer tijdelijk en geldt het stencil verf. De spray lijm houdt het stencil op zijn plaats en zullen het niet laten verplaatsen, wanneer het stencil verf wordt toegepast. U kunt ook uw eigen stencil ontwerpen en patronen. In het geval dat er bepaalde ontwerpen, die je leuk vindt en je wilt ze gebruiken op de vloer, kunt u ze ook op de vloer. De procedure is dezelfde als die voor stencil ontwerpen en patronen. Deze 'home made' ontwerpen zal duren gevolg van het proces, dat zal worden uitgevoerd in de volgende stap.
Stap 7: Na het stencil werk is gedaan, de vloer moet worden afgedicht. Aangezien de vloer is de meest gebruikte deel van het huis, extra bescherming moet worden genomen, zodat de verf inderdaad duren. De sealer zal tevens een duidelijk afwerking van de vloer. Het is ook nodig om een ​​sealer compatibel met de verf te kiezen. Normaal polyurethaan is de sealer dat is voorgesteld voor hetzelfde. Gebruik twee tot drie lagen sealer op de vloer. Het aanbrengen van meerdere lagen bespaart tijd, energie en geld.
Laten we rush en ontvang het materiaal en meteen beginnen. We zullen in staat zijn om onze unieke vloeren te creëren en ze pronken, alsof ze zijn ontworpen door een bekende ontwerper.

No comments:

Post a Comment