Wednesday 23 May 2012

Garage Organisatie Ideeën

De garage is een thuis voor spinnen. De auto is niet passend inch De junk is overvol. De verf is chippen en de oude cycli hebben lagen van roest vast op hen! Sound vertrouwd uw garage? Het opruimen van de rotzooi is een enorme taak die u niet wilt aanraken. Dus de 'laissez-faire' beleid bij u past het beste. Maar hoe lang nog? En wat voor? Overeengekomen dat de garage wordt een dumpplaats ergens of het ander. En dan als je gereedschappen en apparatuur er op zoek lijkt te zijn verdwenen.
Het organiseren van uw garage is niet een moeilijke taak als u kiest. Zet 'garage organisatie' op ieders to-do lijst dit weekend. Ja, dat klopt! Het zou een leuke familie activiteit. Laat uw kinderen, in een wet of ouders en je ouders doen de garage schoonmaken en het organiseren van een collectieve activiteit. Doet deze activiteit collectief, zal ook helpen een ieder die u beslissen welke items moeten worden gegooid en welke moeten blijven.
Brengen dozen en label ze als 'belangrijk', 'instrumenten en apparatuur', 'weggooien en' opslaan '. Scheiden de items in de genoemde vakken, die uw taak zal verder te vereenvoudigen. Zodra de items worden gescheiden, was de garage met vloeibare zeep of een wasmiddel. Dit maakt de ruimte eruit schoner. De spinnenwebben zal wegkomen gewassen en de verf eruit zal zien helderder. Als u bereid bent de dop van een paar dollar, opnieuw schilderen van de garage is een goed idee. Of beter nog, de verkoop van de "zich ontdoen van 'items in een garage sale, ploeg het geld terug in het schilderen van de garage.
Eenmaal opgeruimd en schoongemaakt de garage wordt automatisch ruime uitstraling. Stop daar! Niet 'opnieuw rommel' de ruimte met de dozen. Verwijder de items van IT en schik ze in de volgorde van hun behoefte. Maak planken om de dingen op te slaan. Als u problemen ondervindt bij het bepalen welke instrumenten moeten worden bewaard of gegooid eenvoudige vraag te beantwoorden, zoals, welk hulpmiddel gebruik je het meest? Wat object is zelden aangeraakt? Als ik moet het gereedschap op dag-tot-dag basis dan waar moet ik plaats hem? Beantwoording van deze vragen, zal het winnen van de helft van de strijd!
Park de cycli aan het eind van de garage als het ontstaat voldoende ruimte voor de auto. Op deze manier zul je geen zorgen te maken over auto krassen door junk. Maak een sectie voor de oude kranten en tijdschriften die u zelden te raken. Op deze manier de papieren niet all over the place. Maak wat ruimte voor de andere items die moeten worden weggegeven als liefdadigheid of gerecycled. Met al deze organisatie, zal uw garage geworden spic en span.
Organizing brengt de verborgen ruimte, die beter kunnen dan verrommeling it up worden gebruikt. De andere gevolgen van deze organisatie van de garage is dat het je tijd en energie die anders zou worden besteed aan het vinden van dingen lichtzinnig bespaart. Het opruimen van uw garage met uw familie zal ook helpen in de binding met uw gezinsleden. De andere gevolgen van het organiseren is dat het een opluchting voor het oog brengt. Een enorme schone ruimte is altijd een rustgevende zicht op het oog. Plaats op deze schoonmaak handschoenen en noteer het vast in je organizer. Laten geen ruimte voor luiheid (als je de kamer uit), terwijl de organisatie van de garage met uw dierbaren!

No comments:

Post a Comment