Thursday 3 May 2012

Hoe Garage Kasten bouwen

Garage kasten zijn installaties die nodig zijn om de verschillende instrumenten, auto-accessoires, apparatuur en vele andere items van dag-tot-dag te gebruiken op te slaan. Deze zijn eenvoudig te bouwen en zijn een grote hulp omdat ze helpen duidelijk uit de rommel in de garage. Garage kasten komen in verschillende vormen en maten, volgens de behoeften van de klant. Veel mensen hebben de neiging om kant en klare kasten te kopen. Echter, met een beetje inspanning en planning, kan men gemakkelijk het bouwen van een kabinet dat zijn behoeften wordt tegemoetgekomen. Indien goed ontworpen, de kast biedt voldoende ruimte om zelfs op te slaan zware instrumenten.
Hoe te bouwen Garage Cabinets; Bouwen garage kasten is eenvoudig, mits goed gepland en dienovereenkomstig uitgevoerd.
Materialen; De basis leveringen of materialen die nodig zijn om een ​​garage te bouwen, zijn kabinet multiplex, spijkers, schroevendraaier, weerbestendig verf en deurknoppen. Indien mogelijk, proberen om een ​​kit te gebruiken voor het vullen van de hiaten. Handschoenen mogen worden gebruikt tijdens het bouwen van een kast. Oogbescherming voorkomt stofdeeltjes uit het invoeren van de ogen.
Procedure; Allereerst, voordat de bouw van een garage kabinet, moet de afmetingen uitgezocht worden. De lengte, breedte en diepte van de kast moet worden bepaald. De diepte van de kast moet iets groter zijn dan die van de instrumenten bewaard in het. De breedte van de kast moet groot genoeg zijn voor een van de instrumenten die in het algemeen zijn te vinden in garages te slaan. Een van tevoren moet beslissen of er behoefte is aan planken hebben in het kabinet. Het multiplex gebruikt voor de bouw van de kast moet worden gesneden behoren volgens de afmetingen. De stukken van multiplex moet worden gesneden om een ​​bovenkant, onderkant, achterkant en twee zijkanten van de kast te hebben. Spijkers of schroeven kan worden gebruikt om samen vast te stellen deze stukken. Een stuk van multiplex die dezelfde afmetingen als die van de rug stuk heeft, wordt verlaagd tot een deur te maken. De kastdeur kan een enkele of een dubbele-delige een. De deur moet worden bevestigd aan de kast door middel van de gekochte hardware. Scharnieren en schroeven nodig zijn voor de vaststelling van de deur. Na het bevestigen van de deur naar de kast moet een deurknop vast te stellen. De hardware die nodig zijn om de grendel te installeren is zetten inch algemeen dunne reepjes van hout zijn bevestigd aan de randen van het kabinet om de behandeling eenvoudig en comfortabel voor de gebruiker. Dan poten moet worden gehecht aan het kabinet. Om de kast weerbestendige, jas met olieverf. Men moet niet voorbijgaan aan het schilderen van de kast, omdat multiplex is gevoelig voor vocht.
De bovenstaande procedure worden de stappen voor het bouwen van een garage kabinet van de eenvoudigste vorm. Men kan ook toevoegen accessoires zoals laden van de kast. Men moet de nodige zorg, terwijl hanteren instrumenten die gebruikt worden bij de opbouw van de kast. De tools worden gebruikt voor het snijden van het multiplex moet met zorg worden behandeld.
Verhuren professionele service voor kasten installeren, is een gemakkelijke optie. Maar het bouwen van kasten helpt handmatig in het aanpassen van hen en geeft ook een gevoel van voldoening.

No comments:

Post a Comment