Sunday 6 May 2012

Zwembad Landscaping Ideeën

Er zijn onbegrensde mogelijkheden om de weergave in en rond uw zwembad te verbeteren. Landscaping is een belangrijk onderdeel, maar dat is beperkt door onze verbeelding. De keuze van het zwembad Landscaping is niet altijd gemakkelijk. De landschapsarchitectuur kan worden gedaan door het opnemen van ladingen van planten, kleurrijke tuinen, bestaande bomen, rotstuinen, verhogingen, watervallen, enz. Maar, er zijn enkele belangrijke punten om in gedachten te houden. Ze zijn:; nooit onder bomen die te groot zijn of rommelig (ze maken het onderhoud moeilijk). ; De kleur en het ontwerp van het zwembad dient te worden gehouden bij het overwegen landscaping. ; Ontwerp het landschap in een zodanige wijze dat gras en het water weglopen niet weg opnieuw te maken in het water. ; Landscaping Ideeën
Planten, planten, elk moment van de dag of nacht, schoonheid toevoegen aan de omgeving, naast het verstrekken van privacy. Ze helpen zwembaden te mengen met de natuurlijke omgeving. Kies planten intelligent, bijvoorbeeld, zet planten die minder onderhoud nodig hebben of te voorkomen bomen die plagen of bloemen die bijen aantrekken van aan te trekken.
Hekwerk; Schermen en buitenverlichting zijn een must voor elke zwembad. Ze zijn van vitaal belang voor de veiligheid met name wanneer er kinderen aanwezig zijn. U kunt creatief zijn in het ontwerpen van het hek, dat u kan bieden privacy, bijvoorbeeld, groeien wijnstokken over het hek - het biedt privacy op te starten.
Patios; Terwijl het bouwen van een zwembad, moet u rekening houden met het idee van een ruime patio. Het is over het algemeen een ontspannen omgeving waar volwassenen kunnen hun kinderen genieten, opspattend water rondom. Maak het oppervlak van de patio ruwe, zodat u verzekerd zijn van anti-slip oppervlak, als je klim uit het zwembad. U kunt uw terras met barbecue. De toevoeging ervan maakt de patio een geweldige plek om 's middags en' s avonds door te brengen met vrienden voor een drankje. De patio mogelijkheden zijn eindeloos, bijvoorbeeld, kunt u een prieel in de patio te voegen.
Landschap Lights; laagspanning verlichting zorgt voor een spectaculair effect, indien toegevoegd als een landschap toevoeging. Deze lichten worden vaak genoemd als 'Malibu lampen'. U kunt ook kiezen voor zonne-energie verlichting die uw elektriciteitsrekening zal verminderen, plus de installatie is heel eenvoudig. Met behulp van ideeën creatief, kan men proberen om de ingang, uitgang of het afhaak lichter te maken. Het verstrekken van kleine lampjes om de stappen of trappen, is zeer opvallend maar biedt toch een rustgevende omgeving. In het kort, verlichting zorgt voor een nieuw leven ingeblazen kijken naar de wijze vermoeide blik.
Landscaping Rocks; Naast planten, bomen, struiken en watervallen, rotsen ook unieke natuurlijke uitstraling en helpt om ze aantrekkelijker te maken. Ze kunnen variëren in grootte, van grote keien voor kleine rotsen en toch zorgen voor afwisseling. Rotsen kunnen worden gebruikt in plaats van beton randen voor de intensivering van stenen.
Pool Watervallen; Watervallen zijn vaak opgenomen in een zwembad. Dit is een eigentijdse stijl en veel hotels en resort gebruik van dit concept. Indoor watervallen verzorgen een natuurlijke look, plus het geluid van water vallen van een hoogte is zeer rustgevend voor de oren. Als een waterval is gebouwd in de buurt van het zwembad, kunt u lange ontspannen is er de hele dag.
In aanvulling op het bovenstaande, zwembad meubilair is een elegante idee voor landscaping. Er kan genoeg aantal zetels, tafels en stoelen zijn. Teak, alle weersomstandigheden rieten and Adirondack stoelen zijn erg populair zwembad meubilair.
Landscaping ontwerpen vereisen een goede brainstormsessie. Meer de originaliteit van uw groenvoorziening, zal mooier worden. Uw stijlen en ontwerpen moeten worden gecombineerd met logica, als rekening houdend met de effecten van klimaatverandering en waterveiligheid, terwijl landschapsarchitectuur.

No comments:

Post a Comment