Monday 14 May 2012

Laminaatvloeren: Hoe Laminaat Schoon

Laminaatvloeren worden steeds populairder als een goedkoop alternatief voor hardhouten vloeren dat dezelfde natuurlijke en elegante uitstraling aan uw huis kan lenen. Deze laminaatvloeren zijn eigenlijk gemaakt van hoge dichtheid vezel, afgewerkt met een duurzame laminaat coating. De onderste laag is meestal gemaakt van melamine, waarover een kernlaag, gemaakt van hardboard wordt geplaatst. Dan is een ontwerper laag is geplaatst over de bovenkant van de hardboard, die het uiterlijk van een houten vloer imiteert. Ten slotte is het bedekt met een beschermende transparante laag die bescherming tegen vocht en krassen geeft.
Er zijn vele voordelen van laminaatvloeren, zoals het is minder duur dan hadwood vloeren en is eenvoudig te installeren. Naast dit, ze zijn meer duurzaam en bestand tegen krassen en deuken, in vergelijking met hardhouten vloeren. Echter, in weerwil van hun duurzaamheid en hardheid, vereisen zij ook een goede reiniging en onderhoud net als elke andere vloer. Hier zijn een paar tips over hoe u uw laminaat vloer schoon en houdt het vrij van krassen en vlekken.
Hoe Laminaat vloeren schoon
Laminaat vloeren vereisen dagelijkse reiniging. Daarom moet het regelmatig worden gereinigd, omdat anders, stof, vuil of zand deeltjes kunnen krassen op het oppervlak van uw laminaat vloer. Voor het vegen van de vloer, kunt u gebruik maken van een veegmachine of een zachte haren bezem, die u zullen helpen verwijderen van elke vorm van vuil en afval. U kunt ook gebruik maken van een stofzuiger, met name aan de randen van de kamers en de gebieden die onder zware meubels, die niet gemakkelijk kan worden gereinigd door een normale bezem of veegmachine schoon te maken.
Nu voor het schoonvegen van de vloer, kan een houten laminaat vloer schoner worden gebruikt. Net spray op uw vloer en veeg deze vervolgens met een vochtige doek of spons, maar geen gebruik maken van overtollig water. Hoewel laminaatvloeren kunnen weerstaan ​​vocht tot op zekere hoogte kunnen ze niet verdragen overmatig vocht. Overtollig vocht kan de planken op te zwellen, en daarom het water gemorst op het oppervlak dient onmiddellijk te worden afgeveegd met een droge en zachte doek.
Het gebruik van schuurmiddelen, zoals staalwol, schuurmiddelen en schuurpapier wordt niet aanbevolen voor het reinigen van laminaatvloeren, als ze kunnen krassen op het oppervlak. In plaats daarvan kunt u ofwel gewoon water of een mengsel van azijn en water. De azijn en water mengsel kan ook effectief in het verwijderen van elke vorm van de vlek. Net spray het mengsel op de vloer en veeg deze vervolgens met een licht vochtige dweil. In plaats van een mop kun je ook gebruik maken van pads, maar ze zijn een beetje duur. Echter nooit was of polish uw laminaatvloer.
Laminaat vloeren vereisen weinig onderhoud in vergelijking met hardhouten vloeren. Maar vergeet niet om deurmatten plaats op iedere ingang, want het zal vangen het stof en andere schurende materialen, zoals kleine steentjes of gruis te helpen, dat kan de oppervlakte krabben. Vergeet ook niet aan de vloer beschermers of pads plaats onder de poten van uw meubilair, om krassen te voorkomen en ook niet lopen over de vloer met schoenen met hoge hakken. Dit zijn enkele van de algemene voorzorgsmaatregelen, niet alleen voor een laminaatvloer, maar voor hardhout en bamboe vloeren als goed, omdat zij zal helpen uw vloer te behouden dat een frisse en nieuwe look voor meerdere jaren. Naast al deze, volg altijd de instructies in de fabrikanten 'zorg-en onderhoudshandleiding.

No comments:

Post a Comment