Sunday 13 May 2012

Polyester Zwembaden

Zwembaden worden beschouwd als activa eigendom, die niet alleen waarde toe te voegen aan het huis of commerciële vestiging, maar zijn ook een geweldige manier om te ontspannen tijdens de zomers. Er zijn verschillende soorten zwembaden beschikbaar in de markt van vandaag. Men kan kiezen voor een vinyl bekleed, gunite, beton of glasvezel zwembad. Tot het begin van de twintigste eeuw, betonnen zwembaden waren de provincie van de rich and famous. Commerciële pool eigenaars waren de enigen die afgezien van de rijke, die het zich konden veroorloven zwembaden. Het zwembad industrie nam een ​​sprong in het midden van de jaren 1950, toen glasvezel werd geïntroduceerd. Aanvankelijk gebruikt in de botenbouw, glasvezel niet alleen in geslaagd om de botenbouwindustrie een revolutie, maar bleek ook rond het zwembad industrie. Glasvezel bestaat uit minuscule vezels van glas dat wordt versterkt met een polymeer, waardoor het een composiet materiaal. Glasvezel niet vervagen of kunnen algen te verzamelen op het oppervlak, en is een materiaal steviger dan vinyl en beton.
Wat is een Polyester zwembad?
Een fiberglas zwembad is uit een stuk, voorgevormde schaal vervaardigd uit glasvezel, hars en bedekt met een gel die een niet-poreuze oppervlak vorm, in tegenstelling tot gips of beton. Aangezien het zwembad is bekleed met gel, een liner is afwezig in deze poelen. Deze zwembaden zijn gebouwd in een fabriek en vervolgens in een uitgegraven terrein. De installatie van deze zwembaden duurt 5-13 dagen alleen en wordt geleverd met een levenslange garantie van de fabrikant. Deze beschikbaar zijn, niet alleen in verschillende vormen en maten, maar ook met verschillende tegels pattens, in de vloer schoonmaken van systemen en fiber optic verlichting. Deze zwembaden zijn zeer populair in gebieden waar aardbevingen zijn frequent. Dit komt omdat glasvezel zwembaden bocht met de grond en niet opengespleten, zoals de andere types. Bovendien zijn ze bestand zijn tegen verdwaalde wortels van de bomen beter dan de vinyl bekleed zwembaden. Zoveel glasvezel zwembad prijzen betreft, kan de initiële kosten meer dan beton, maar op de lange termijn, de hieraan verbonden kosten is minder dan een betonnen type.
Voordelen van Polyester Zwembaden
Bouw en Installatie Tijd: Sinds de glasvezel zwembad is vervaardigd in de fabriek zelf, hoeft men niet naar een geripte werf voor weken samen ontmoeting. Installatie van dit glasvezel zwembad duurt ongeveer 5-13 dagen, in vergelijking met 8-12 weken voor beton zwembad installatie. Het installeren van een glasvezel zwembad, dat alles gedaan moet worden is het graven van de opening en gebruik van een kraan naar het zwembad lager in. Deze zwembaden kunnen ook worden geïnstalleerd in de wintermaanden, wat niet mogelijk is met het beton type.
Minder chemische Gebruik: Polyester zwembaden vergen minder chemicaliën in vergelijking met de andere typen. Dit is omdat in tegenstelling tot beton, is glasvezel niet uitlogen base in het water. Pleisterwerk van beton zwembaden van invloed op de pH-waarde van het water en chemicaliën nodig om het te corrigeren. Aangezien glasvezel heeft geen invloed op het water dat er veel, minder chemische eis bestaat. Minder hoeveelheid chemische stoffen impliceert mindere eis van watercirculatie, die leiden tot elektrische wissels lager.
Eenvoudig te reinigen: Glasvezel is veerkrachtig tegen bacteriën, schimmels en algen. Verder, in geval een groei van algen gaat plaatsvinden, kunnen ze gemakkelijk verwijderd worden door borstelen. Zijnde niet-poreus en glad van structuur, hebben deze zwembaden niet in het bezit vuil zo koppig als beton zwembaden, waardoor het reinigen gemakkelijk. Eenvoudige reinigingsmiddelen zijn genoeg om een ​​ringen of vlekken achtergelaten door het lichaam olie of zonnebrandcrème te verwijderen. Zwembad filters en pompen hoeven niet te hard werken om het zwembad schoon te houden, waardoor de elektrische wissels.
Duurzaam: Polyester zwembaden kunnen weerstaan ​​drastische veranderingen in temperatuur, in tegenstelling tot andere soorten zwembad. Haarscheurtjes op het oppervlak van de glasvezel, heeft geen invloed op de gehele structuur. Gebieden met vorst zijn niet geschikt voor beton, is echter glasvezel geschikt voor gebieden met extreme temperaturen. Ze komen met levenslange garantie.
Eenvoudig onderhoud: Aangezien glasvezel zwembaden gebrek liners, zij elimineren de noodzaak van liner vervangen, zoals in het geval van vinyl bekleed zwembaden. Deze zwembaden niet gemakkelijk barsten en vereisen geen frequente professionele diensten, zoals vereist door andere types. Resurfacing, schilderwerk, opnieuw bepleisteren, etc. zijn niet nodig. Dagelijks onderhoud van het zwembad is ook makkelijker.
Veiligheid: Glasvezel is voorzien van een niet-poreus glad oppervlak, in tegenstelling tot de ruwe poreuze oppervlak van beton zwembaden. Ruw beton kanten moeten worden betegeld, of anders kan leiden tot geschraapt huid, rode getipt vingers en tenen bloeden. Zwempakken ook ervaring slijtage en door contact met het ruwe oppervlak scheuren. Polyester zwembaden elimineren schrapen probleem en zorgen voor een veilige zwemmen. Om te voorkomen dat uitglijden op de gladde oppervlakken van glasvezel zwembad, 'anti-slip oppervlakte' kan worden gedaan om de greep van de structuur te verbeteren.
Nadelen van Polyester Zwembaden
Aftappen Bijzonderheden: Het grootste nadeel van dit zwembad is in dat water moet er in blijven te allen tijde. Dit is te voorkomen dat eventuele structurele schade aan de glasvezel, zoals scheuren of knikken. Oneigenlijk drainage leidt tot de vorming van de bodemdruk, waardoor de glasvezel te barsten. Zo eigenaren kunnen het water niet weglopen voor hun eigen, maar professionele hulp nodig om dat te doen. Het legen van het zwembad tijdens de winter niet kan worden uitgevoerd met deze pool. Een minimum niveau van het water is te allen tijde te behouden om de druk evenwicht binnen en buiten het zwembad.
Gebrek aan aangepaste opties: Polyester zwembaden zijn geprefabriceerde in verschillende vormen, maten en kleuren, en kan niet aangepast volgens de eisen zijn. Een ervan is beperkt tot een keuze uit de beschikbare pool opties.
Zand problemen: De zwembaden worden geïnstalleerd over een bed van zand, die de neiging naar boven te gaan na enkele jaren heeft. Wanneer deze verschuiving van zand plaatsvindt, het zwembad moet worden gereset. Bovendien is in erg drassig en moerassig gebied, kan de glasvezel daadwerkelijk worden geduwd uit de grond en zweven.
Problemen locatie: Fiberglass zwembaden zijn geprefabriceerde, en zijn vervoerd naar het huis op een grote vrachtwagen. Het pand lay-out moet zodanig zijn dat het kan de passage van de grote glasvezel zwembad geval. Het ontbreken van aangepaste opties maken dit probleem alleen maar erger.
Selectieve Utility: In-grond glasvezel zwembad zijn alleen mogelijk. Dit komt omdat glasvezel vereist dat de omliggende grond aan het zwembad, wat niet mogelijk is in bovengrondse zwembaden te ondersteunen.
Vandaag, fiberglas zwembaden zijn het snelst groeiende segment in het Amerikaanse zwembad markt. Deze zwembaden bespaart niet alleen tijd, geld en energie, maar zijn ook aantrekkelijk en komen met waterval, verlichting, vloeren, trappen en stoelen beschikt. Bovendien, aangezien dit zwembad is gebouwd in een stuk, kan het worden verplaatst, wanneer de eigenaar verhuist.

No comments:

Post a Comment