Thursday 24 May 2012

Split-Rail Fence

Een hek is een structuur gemaakt van hout of beton, bedoeld om beweging te voorkomen over een afgebakende grens. Het kan zijn worden gebouwd om zwerfdieren te beperken kunnen komen in het land, of om gedomesticeerde dieren te beperken vanuit gaan. In de loop der jaren heeft hekwerk een lange weg van slechts een beschermende structuur, aan een ontwerper-fencing methode die de schoonheid van het gebied verbetert. Een van de meest voorkomende methode van hekwerk wordt gesplitst spoor schermen, gemaakt van houten rails, en in het algemeen gestapeld op elkaar.
De split-rail afrastering is een afrastering gemaakt van hout logs die lengte is verdeeld in rails. Dit type hekwerk wordt voornamelijk gezien op landbouwgronden, en meer recentelijk in moderne woningen als decoratieve hekwerk. Omdat deze hekken nodig meer hout in vergelijking met andere schermen technieken, zijn ze niet zo vaak in de regio's geconfronteerd met de schaarste van hout. Het grootste voordeel van split-spoor schermen is dat het gemakkelijk is te bouwen om, en vereist geen hardware zoals nagels. Het is ook gemakkelijk te demonteren geheel of gedeeltelijk. De duurzaamheid van een split-rail hek maakt het een veelgebruikte techniek hekwerk vandaag.
Als u van plan bent om een ​​split spoor hek te installeren op uw woning, dan beginnen met het markeren van uw grenzen. In een moeilijke situatie, kan je uiteindelijk het installeren van een hek op onroerend goed van uw buurman, en zal moeten helemaal opnieuw beginnen. Als uw lokale overheid streeft naar een vergunning voor de bouw van een dergelijke hekken, zorg dan dat je hebt het klaar te maken voor aanvang van de bouwwerkzaamheden. Het construeren van een gespleten spoor hek, logt de worden gesneden tot een lengte van 10 tot 12 meter en splitsen in delen. Deze helften worden verder gesneden rails van een bruikbare maat te maken. Dan zijn deze rails gestapeld een over de ander in elkaar grijpende ze in een zigzag mode, die automatisch zorgt voor de ondersteuning. In nog een andere techniek van split-spoor schermen, verticale palen worden geplaatst, en deze rails direct gestapeld boven elkaar op deze verticale palen, dus vastzetten met een hek plaatsen aan beide zijden.
Eerder werd de Amerikaanse kastanje hout op grote schaal gebruikt om dergelijke hekken, die voortduurde tot een ziekte genaamd 'chestnut blight' geëlimineerd volledig de boom te maken. Vandaag, is meestal ceder hout dat wordt gebruikt voor houten splitsen spoor hekken te bouwen. Rail omheiningen gemaakt van gerecycled kunststof en vinyl worden ook gebruikt door mensen die willen dat hun schutting aan te passen met een bepaalde kleur. Het voordeel van het gebruik van dergelijke split spoor hekken is dat deze lichtgewicht hekken relatief meer duurzaam, en dus makkelijker te onderhouden.
Meestal wordt gesplitst spoor schermen de voorkeur van de eigenaars van uitgestrekte land gebieden, omdat deze relatief goedkoop houten hekken toe te voegen aan de genade van het landschap, en tegelijkertijd fungeert als een beschermende muur afbakening van het onroerend goed. Het is een van de gemakkelijkste methode van het hekwerk door zijn eenvoudige ontwerp en de beperkte benodigde materiaal. Hoewel, hoe meer gebied dat u heeft betrekking op de meer harde werk dat u yo zal hebben gedaan, is het veilige methode die ervoor zorgt dat uw handen beschermd tegen bezuinigingen, en vereist niet dat de lange lijst van materialen die u nodig heeft voor andere omheiningen technieken. Wat nog belangrijker is, zal het eindresultaat een prachtig landschap op uw eigendom.
Het beste ding over het splitsen van spoor schermen is dat het een landelijke boerderij vormt een aanvulling op zo goed als een aanvulling op een suburbane woning. Dus als u denkt over het hekwerk uw land, kunt u proberen deze omheining ontwerp techniek. A split spoor hek zal niet alleen de bescherming van uw land, maar zal toevoegen aan haar aantrekkelijkheid als goed.

No comments:

Post a Comment