Wednesday 16 May 2012

Bruiloft douche Games

Denk aan de dagen dat jongens wilde vrijgezellenfeesten gehad en meisjes hadden frilly bruids douches? Nou, die dagen gewoon passe met Jack en Jill of de co-ed bruiloften wordt in zwang, waarbij de bruid en de bruidegom evenals andere paar vrienden zijn uitgenodigd. Dus de sierlijke servetten en de hapjes kan eindelijk plaats maken voor veel plezier en hartige eten en drinken. Het ding in gedachten te houden is hier uiteraard het plan iets wat zowel de jongens en de meisjes zou genieten. Voor alle bruidsmeisjes en de hofdame, aarzel dan niet als host een typische tea party met broodjes en een cake. Jongens op bruiloft douches liever genieten van een barbecue op de achtertuin.
Samen met de bruiloft thema's, bruiloft douche games zijn uitstekende ijsbrekers voor elke partij, met name wanneer de gasten elkaar niet kennen. Neem een ​​kijkje op deze leuke spelletjes en onthoud dat door al uw activiteiten, uw bruid en bruidegom het centrum van aantrekking te houden.
Spel 1: Toiletpapier Wedding Dress; Een klassiek bruiloft spel het beschouwd als vrij populair onder de bruidsmeisjes. De regels zijn simpel, gewoon verdelen de gasten in teams van drie en uitdelen vier rollen van witte wc-papier, een schaar en plakband. Elk team moet hun 'bruidsjurk' design in slechts 20 minuten en wikkelen hun gekozen 'bruiden', die zou dan parade rond de gasten. Nou, zou de ontwerpers en het model van de mooiste jurk weg te nemen van de prijs natuurlijk, maar wacht maar tot je ziet de creatieve sappen stromen! Vergeet niet om een ​​humoristische foto-op te houden met de fabelachtig inventieve stukken. Een spin off van dit, is de krant trouwjurk waar de wc-papier kan worden vervangen door de trouwkaart sectie in de krant.
Game 2: Hot Potato; Alle gasten zitten in een cirkel en een vak wordt doorgegeven rond totdat de muziek is gestopt. Wie heeft de doos, is de inhoud van de doos te dragen voor de gehele partij. Klinkt leuk, hopelijk zijn niet een badmuts!
Game 3: zijn Lees Mind; Dit is een spel om te testen hoeveel de bruid en de bruidegom weten zodat over elkaar, een week voor het feest, geef elk van hen, hun set van twintig vragen over zichzelf en de relatie. Erachter te komen wat echt Zany en romantische vragen en film de bruidegom en de bruid ze te beantwoorden. Bij de douche te vragen elk om de antwoorden dat hun partner had gegeven denk en speel de video-opname te beantwoorden. De straf voor elk fout antwoord, een kauwgom kauwen. Het duurde niet lang heb je misschien een bruid en bruidegom met een grote prop van bubblegum in hun mond!
Game 4: twee waarheden en een leugen; een geweldig spel om het ijs te breken tussen de gasten is, wanneer een gast vertelt de groep drie ervaringen die hij of zij had met de bruid en de bruidegom, waarvan er twee zou het geval zijn en een, een liegen. De gasten hebben dan uit te kiezen, die ervaring was een leugen. Het grappige is dat de meeste van de schandalige verhalen zijn meestal de echte ones!
Game 5: String van Harten; Knip twee grote stukken van het hart met lange linten aan hen en brengt hen op de muur. Op het hart, schrijf dan de naam van de bruid en de bruidegom (bijvoorbeeld 'Mary is'). Knip vervolgens een aantal aanvullende stukken van de harten in verschillende maten en vraag de gasten aan het woord dat de bruid en bruidegom beschrijft het beste als 'leuk', 'gek' te schrijven. Brengt deze harten om het lint en daar heb je iets dat het echtpaar van hun huwelijk douche zou herinneren.
Elke bruiloft douche heeft behoefte aan een spelletje of twee, soms drie, dus proberen deze wacky en traditionele spellen voor Jack en Jill en natuurlijk het allerbelangrijkste, party hard!

No comments:

Post a Comment