Monday 21 May 2012

Hoe Roestvrij stalen roosters Schoon

RVS is corrosie-resistieve als gevolg van de vorming van een dun laagje chroom-oxide op het oppervlak. Deze laag wordt gevormd wanneer het chroom in het roestvrij staal combineert met atmosferische zuurstof. Wanneer het oppervlak van roestvrij staal artikel krijgt bedekt met vuil of voedsel materiaal, kan de RVS geen contact met zuurstof wat resulteert in een daling van de bescherming tegen corrosie. Dit probleem doet zich zelfs wanneer een hoge kwaliteit staal product is gekozen. Het gebruik van marinades en sauzen die zijn zuur in de natuur, verergert de situatie verder.
Hoe Roestvrij stalen roosters Schoon?
Hoe Schoon Roestvrij stalen roosters na elk gebruik?; Met het oog op een goede reinigende werking te verkrijgen, moet u proberen om de roestvrij stalen rooster schoon, onmiddellijk na elk gebruik. Na elk gebruik, zodat de grill afkoelen een beetje. Vervolgens afvegen met een zachte doek die is gedrenkt in een goede vloeibare zeep. Verwijder al het voedsel deeltjes, met name de marinades, omdat ze leiden tot een maximale schade aan uw grill. Na deze, uit goed wassen met water. Gebruik nooit staal of draad wol voor het schrobben van de grill omdat ze vaak achter sommige deeltjes op het oppervlak die kunnen leiden tot roestvorming. Het is ook belangrijk dat u de juiste soort zeep te kiezen voor het reinigen van roestvast stalen roosters. Hoewel wrijven of vegen het oppervlak van het staal, zorg ervoor dat de beweging is langs de Poolse lijnen en niet over hen.
Hoe Gebrandschilderd Roestvrij stalen roosters Schoon? ; In het geval dat, heb je niet schoongemaakt uw grill onmiddellijk na uw laatste gebruik, het geeft je een moeilijke tijd. U kunt niet krachtig wrijven de grill, als het de neiging om zeer gemakkelijk krassen. Ook kunt u geen gebruik maken van een van die schurende schoonmaakmiddelen die geschikt zijn voor andere metalen. Als u gebruik maakt staalborstel om de oude voedingsmiddelen die bleef steken voor een lange tijd op uw roestvast staal grill te verwijderen, zelfs dan, zal de roestvrijstalen grill krassen. hieronder is weergegeven, zijn enkele manieren om oude vlekken reinigen van roestvast stalen roosters.
Haal de roosters van de grill en gebruik een zachte borstel gemaakt van koperdraad om het puin en de as die losjes zitten aan de zijkanten schoon te maken. Als er een aantal verbrand coatings, schraap ze met een plamuurmes. Dezelfde methode moet worden toegepast voor het verwijderen van het puin van een pan ook. Neem nu een grote plastic container die je grill is geschikt voor en maak een mengsel van afwasmiddel zeep en warm water. Week de grill in het voor vijftien minuten. Als de container niet kan genieten van de hele grill, dan geniet de ene helft op een moment. Op deze manier kunt u zich te ontdoen van een zware grime.
U kunt ook gebruik maken van een aantal natuurlijke schoonmaakmiddelen voor het reinigen van roestvrij staal grill. Giet wat witte azijn op die delen van de grill die erg vuil is en vervolgens strooi er wat zuiveringszout over. U ziet luchtbellen die omhoog. Laat deze oplossing op de grill zitten voor ongeveer een half uur, als de vlek is stoer, anders, tien minuten is genoeg. Dan, veegt de grill af met een vochtige doek en goed naspoelen.
Vingerafdrukken en vlekken milde zijn veel voorkomende problemen die leiden tot de verkleuring van het roestvast staal. Het is heel moeilijk om vingerafdrukken te merken schoon van het oppervlak van roestvast staal. Glasreinigers werken goed om vingerafdrukken en vlekken milde schoon te maken. Een natuurlijke methode voor het reinigen van hen is om een ​​pasta van natriumcarbonaat en water te maken en toe te passen op de vlekken met behulp van een zachte doek. Dan was het grondig af met warm water.
Als het water dat u gebruikt voor de laatste spoeling heeft een hoge gehalte aan calcium kan laten witte vlekken op het oppervlak van de grill. Daarom is het van essentieel belang dat het oppervlak zou moeten worden geveegd met een droge handdoeken na iedere wasbeurt.

No comments:

Post a Comment