Saturday 26 May 2012

Promise Ringen en Promise Ring Betekenis

Commitment is een eeuwenoude concept, en een belofte ring is het symbool. De romantische smaak werd toegevoegd aan deze ringen door de Romeinen, die noemde het pronubus anulus. Aanvankelijk gemaakt van ijzer, later werd gemaakt met goud, edelstenen met inscripties en motieven. Er werden echter zulke dure symbolen van liefde en toewijding beperkt tot de adel en Royals alleen.
Wat is een Promise Ring?
Tijdens de 15e, 16e, en 17e eeuw in Engeland, belofteringen groeide in populariteit als een teken van liefde of vriendschap. De ringen onderging vele veranderingen in haar presentatie en styling, maar wat niet veranderde waren de uitingen van liefde, vriendschap en betrokkenheid. De betekenis van een belofte ring kan betrekking hebben op verschillende gevallen, waarvan sommige zijn hieronder vermeld.
Pre-Engagement Rings: Pre-engagement belofte ringen zijn uitgewisseld tussen twee individuen als een symbool van het geloof en de betrokkenheid van de wil om de rest van hun leven samen doorbrengen in de nabije toekomst. Deze uitwisseling van ringen tussen een man en een vrouw is niet een officiële verloving of een huwelijk, maar wordt meer gezien als een teken van exclusiviteit voor elkaar. Dit is de meest voorkomende belofte ring betekenis in de meeste gevallen, en kan worden vervangen door een verloving of trouwring in de toekomst.
Vriendschap Rings: Vriendschap ringen kunnen worden uitgewisseld door mensen van beide geslachten, en is een symbool van toewijding aan er altijd voor elkaar in tijden van nood. Vriendschap die niet worden aangetast door de tijd en afstand, en heeft geen betrekking op romantische liefde, wordt aangeduid met vriendschap ringen. Voor vrienden die afstand hebben genomen geografisch van elkaar, de ring kan dienen als een herinnering aan hun vriendschap en hun inzet om contact te houden.
Zuiverheid Rings: Zuiverheid ringen zijn ook bekend als kuisheid ringen en zijn een symbool van zuiverheid. De verbintenis is om seksueel abstinent blijven tot het huwelijk, of om afstand te nemen van ongewenste invloeden, zoals drinken, roken of drugs. Ze kunnen worden gedragen door zowel mannelijke als vrouwelijke gelijk. Ze kunnen worden gegeven door een ouder, soms gevolgd door een eenvoudige ceremonie van de ondertekening van een document dat een verdere bevestiging van de overeenkomst tussen de drager en de ouder. Het kan ook vrijwillig worden gedragen door individuen om aan te geven dat hij of zij wenst te onthouden van seks tot het huwelijk, en alcohol en drugs. Mensen die zich inzetten voor elkaar kunt ook dragen, betekent een belofte van trouw tussen hen. Homoseksuele partners ook gebruik maken van belofteringen te verpanden monogame verbintenis met elkaar.
Religieuze Rings: Religieuze ringen zijn meestal gedragen om toewijding en inzet voor de praktijken van een bepaald geloof te tonen. De meeste van deze ringen zijn gegraveerd met afbeeldingen van heiligen, of inscripties uit de heilige boeken. Een religieuze belofte ring symboliseert de bereidheid van een persoon om aan te tonen religieuze toewijding ten aanzien van een bepaalde godsdienst of heilige, en een verbintenis om het pad van waarheid te volgen en de praktijk van de prediking van deze heilige. Bijvoorbeeld, bisschoppen dragen deze ringen als onderpand van hun spirituele verbondenheid met de kerk.
Op welke Finger is het Aangepast om Draag een Promise Ring?
Een belofte ring belofte is niet afhankelijk van de vinger van de drager. Echter, de ringvinger is de meest geprefereerde vinger voor enig teken van betrokkenheid. Het is de derde vinger van de linkerhand. Er zijn twee versies als waarom is de gekozen vinger voor het dragen van ringen. De romantische versie is dat de ader van de liefde die rechtstreeks loopt van deze ring vinger naar het hart, terwijl de meer praktische versie is dat de derde vinger goed wordt beschermd door duim en andere vingers aan beide zijden. Terwijl alle ringen kan gedragen worden op de ringvinger, is de vriendschap ring voorkeur gedragen op een andere vinger, op een verkeerde interpretatie of een verkeerd begrip van de symboliek te voorkomen.
Belofteringen kan ook gedragen worden om de vernieuwing van een verbintenis, een verandering in levensstijl, of zelfs een geheim symbool! Om verwarring te voorkomen, is het best om de intentie en de symboliek uit te leggen aan de persoon die men uitwisselingen de ring met. Ongeacht de reden, zal de belofte ring altijd duiden op een toezegging die moet worden geëerd.

No comments:

Post a Comment