Tuesday 10 January 2012

Zonne-energie voor woningen

Zonne-energie is gebruikt door de mens en ieder ander levend wezen sinds haar oprichting. Zonne-energie is de warmte en het licht van de zon. De aarde ontvangt 174 petawatts (PW) van de zonnestraling op de bovenste atmosfeer en van die 70% wordt geabsorbeerd door wolken, oceanen en landmassa's. Energie van de zon wordt benut op twee manieren; warmte en licht energie. Hieronder volgt een lijst van zonne-energie producten voor woningen:
Solar Cooker: De vorm van de zonneoven lijkt een koffer en een standaard fornuis is opgebouwd uit vijf componenten met een doos, die 3 of 4 containers bevat voor het koken. These fornuizen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, zoals de Box fornuis, paneel fornuis, gebogen concentrator fornuizen, enz. Solar Cookers hebben bewezen als zeer zuinig en veilig, omdat ze hoeft geen brandstof voor haar activiteiten.
Solar Verlichting: Zonne-licht gebruiken fotovoltaïsche cellen aan het daglicht te zetten in opgeslagen elektriciteit voor het aandrijven van verlichtingsapparaten wanneer dat nodig is. Voor de meeste individuele programma's geen elektrische bedrading nodig is. Omdat ze alleen nodig zonlicht om elektriciteit te genereren, kunnen ze opereren in verre oorden, waar elektriciteit is niet beschikbaar in. Solar verlichting is milieuvriendelijk omdat ze light-emitting diodes (LED's) die koolstof uitstoot te verminderen in de atmosfeer uitstoten, en vermindert de elektriciteits-en onderhoudskosten.
Zonne-energie Batterijen en opladers: de meeste zonnecellen van uw batterijen en laders zijn meestal gemaakt van silicium. Ze zijn opgeladen via de zonnepanelen aanwezig in hen; chemische of lithium-ion. De elektriciteit wordt geproduceerd door de overdracht van energie uit foton elektron, waar de elektronen is ingesteld gratis en kan uitvloeien. Eens opgeladen, they verdelen hun rekening brengen gadget they worden opgeladen. Sommige oplaadbare zonneladers hebben verschillende batterijen op een tijd en een USB-poort kan opladen mobiele telefoons, GPS of camera's. Zonnecellen produceren geen emissies of afval en geen externe elektrische bronnen nodig voor het opladen van batterijen of lader afhankelijke apparaten.
Solar inverter: Het is de duurste van alle zonne-energie product. Het helpt aan de macht meeste home apparaten door het veranderen van de gelijkstroom (DC) elektriciteit, opgewekt uit een fotovoltaïsch paneel in een wisselspanning (AC). Zij zijn hoofdzakelijk drie soorten van zonne-omvormer beschikbaar; Stand-alone, Batterij back-up omvormers en de Grid-tie omvormers. Een zonne-omvormer is opgebouwd uit een set van zonnepanelen, een batterij aan elektriciteit in, laadregelaar of een regulator en bedrading op te slaan.
Zonneboilers: Zonneboilers gebruiken zonne-energie voor het verwarmen van water. Zij omvatten componenten zoals opslagtanks en zonnecollectoren. De opslagtanks zijn goed geïsoleerd en hebben extra luchtinlaat en verbonden van en naar de zonnecollector. Er zijn in hoofdzaak twee soorten zonne-water-verwarmingssystemen; Actief, waarin circulatiepompen en controles zijn beschikbaar en passief, waarin zij zijn niet beschikbaar. Besides het verwarmen van water in woningen, kan het ook worden gebruikt bij het zwembad te verwarmen.
Solar Fonteinen: Solar fonteinen toe te voegen aan de schoonheid van het landschap, zonder toe te voegen aan het onderhoud kosten. Ze zijn op zonne-energie en vereisen geen enige bekabeling, tenzij op batterijen. Het zonnepaneel is een onderdeel van de zonne-fontein kunnen worden een deel van de fontein of geplaatst in een aparte locatie allemaal samen.
Zonne-energie is gemakkelijk toegankelijk en zal beschikbaar blijven, zolang de zon schijnt. Hoewel de opstart kosten van het installeren van zonne-energieproducten zijn hoog, ze komen met voordelen op lange termijn, zoals, waarbij hernieuwbare, het verminderen van het broeikaseffect en een daling van onze afhankelijkheid van de dure bron van niet-hernieuwbare energie.

No comments:

Post a Comment