Thursday 12 January 2012

Natural Black Kapsels

Natural Black kapsels zijn allemaal over krullen en vlechten. Zwart haar heeft de neiging om meer kwetsbare in de natuur daarom meer liefdevolle zorg nodig heeft! Haar vlechten is een gemeenschappelijk kapsel dat wordt gezien onder de zwarte kapsels. Vandaag zijn er veel mensen in de wereld die experimenteren met hun vlechten op natuurlijke zwarte kapsels te bereiken. Veel vrouwen in de uitoefening van deze natuurlijke zwart kapsels vaak het einde van het gebruik van chemische behandelingen en andere processen die gebruikt worden voor het haar vlechten. De Afro look is ook een dergelijke populaire 'look' veel vrouwen nog steeds kiezen voor, zelfs als ze niet de natuurlijke kroes for het kapsel. Hier is een blik op natuurlijke zwarte kapsels en de verschillende opties die u kunt proberen voor hetzelfde.
Natural Black Kapsels:; Afrikaanse vrouwen staan ​​bekend om de mooiste krullen die zo natuurlijk in hun uiterlijk hebben. Deze look kan niet volledig worden bereikt door het proces van de chemische behandeling. Hoewel, steil haar lijkt de huidige trend, krullend haar is even mooi en in tegenstelling tot populair geloof, krullend haar kan gestyled worden om te kijken echt prachtig. Hier zijn enkele manieren om zich te verkleden die natuurlijke zwarte krullen.
Curly opsteekkapsels:; Krullend haar kan ook worden gestyled in een chique knot. Gebruik de volgende stappen uit om hetzelfde te bereiken. Begin met het wassen en conditioneren je haar met haar producten die het best geschikt zijn voor je haar textuur. Then, handdoek blot je haar maar doen dat heel voorzichtig. Zorg dat u veeg al het overtollige vocht. Gebruik een kroezen gratis product en zachtjes dit in jouw lokken. Gebruik dan een bedrag van mousse en toepassen van deze voorzichtig door de natte strengen, die zou ervoor zorgen dat u een juiste balans van vocht in je krullende lokken. Gebruik een grove kam om je krullen doorkambaar. Gebruik een diffuser om je haar droog is. Doe dit in kleine secties. Laat je vingers door je haar om voorzichtig scheiden van de krullen. Then, trek je je haar in een strakke paardenstaart en bevestig deze met wat elastiek. opnieuw Gebruik uw vingers om de krullen ragebol. Je zou nu nodig te verdraaien in een knot knot. Stop de losse draadjes van de krullen onder de knot en het gebruik bobby pinnen van de bun te houden ook. Breng een product dat het haar meer glans toevoegt aan het gehele kapsel. U zou ook behoefte aan een haarlak, zodat hij goed gebruiken. Accessorize this look met een aantal elegante haaraccessoires.
Haar Vlechten:; U kunt zelfs kiezen voor een verscheidenheid van haar vlechten uw haar te stylen en maken het ziet er echt hip en happening. Er zijn verschillende manieren waarop u kunt plait your prachtige krullende lokken. Deze natuurlijke zwarte kapsels zou moeten worden gedaan met de hulp van een professional. Daarom, voordat je uit het hoofd van de melkstal, kunt u waarschijnlijk een verzameling van foto's die u kunt gebruiken om de professionele show. U kunt kiezen voor de volgende fundamentele haar vlechten:
Micro Braids: Deze zijn ook bekend als pixie vlechten of de onzichtbare vlechten. Deze kunnen gebruikt worden om de sport vlechten met een professionele uitstraling.
Cornrows: Cornrows zijn rond voor een lange tijd. Van dit natuurlijke zwarte kapsel, is haar strak gevlochten en dit wordt gedaan in rechte of geometrische patronen.
Box Vlechten: Box vlechten zijn meestal gemaakt van 3 of 4 strengen vlechten die gebruikt worden om cross-over elkaar.
Afro Kapsels:; Afro kapsels zijn erg populair typen natuurlijke zwarte kapsels waar in het haar strekt zich uit van het hoofd in de vorm van een halo. This kapsel is populair op de start-en landingsbanen ook. In het geval de haren gekruld is te strak, ook deze kan iets worden rechtgezet om de volledige Afro look te bereiken. Afros zijn vooral populair bij muziek groepen en mensen uit de entertainment industrie.
Natural Black kapsels kunnen lenen een zeer unieke uitstraling aan het totale ensemble. Ingeval van ingewikkelde haren vlechten, altijd onthouden om een ​​professionele raadplegen.

No comments:

Post a Comment