Tuesday 3 January 2012

Container Gardening Ideeën

Container tuinieren verwijst naar groeiende bloemen, kruiden en groenten in de potten en containers. Met dit type, is het niet nodig te hebben een grote tuin om de kunst van het tuinieren praktijk. In feite kan een klein terras of een balkon versierd worden met aantrekkelijke bloemen en gezonde groenten. Container tuinieren kan ook beoefend worden als een onderdeel van binnenshuis tuinieren. Het is inderdaad een zegen voor de blijvers in steden of drukke woongebieden. Container tuinieren is ook voordelig voor mensen met een beperkte toegankelijkheid en mensen met een problematische bodem. Veel hobbyisten de voorkeur aan de container planten plaats in de openlucht tuinen als de vulmiddelen de mobiliteit van kuipplanten kunt een tuinman om een ​​verscheidenheid te creëren door het herinrichten van de tuin.
Container Gardening Ideeën
Sprekend over container tuinieren, de ideeën zijn legio. Elk type van pot of container die kunnen houden bodem kan worden gebruikt voor de container tuinieren. Tijdens het selecteren van de container, ervoor te zorgen dat het niet giftig schilderij. Houten containers behandeld met giftige chemische stoffen moeten worden vermeden. De fundamentele sleutel is om de container plant bloot aan een optimale licht (verschilt per plant type) en het voorkomen van wateroverlast bodem.
Selecteren van container, containers van kunststof, hout, beton, ijzer en andere metalen kunnen worden gebruikt voor de container tuinieren. Een ongebruikte container, emmer, gieter, enz. kunnen ook het beste containers. Zelfs werken laarzen en oude sneakers creëren van een aantrekkelijke functies in container tuinieren. Andere dan deze huishoudelijke artikelen, kunt u koopt unieke containers zoals opknoping manden, bloembakken en bloempotten van elke tuinier winkel.
Gezien duurzaamheid, kan dunne plastic containers verslechteren sneller wanneer ze worden blootgesteld aan zonlicht. Geglazuurde keramische potten met verschillende drainage gaten zijn de beste optie. Ongeacht het type container, moet het een brede opening en drainage gat (s) aan de onderkant.
Oppotten mengsel; Voor een effectieve container tuinieren, potgrond speelt een belangrijke rol. Meestal worden tuingrond niet aanbevolen, omdat ze zwaar te houden door de containers. Integendeel, kunt u zich voorbereiden potgrond door het mengen van zandgrond, erf compost en andere organische meststoffen met de tuingrond. Correcte bewatering en een goede afwatering noodzakelijk zijn om wateroverlast van de bodem te voorkomen. Een ondergelopen bodem leidt tot het rotten van de wortels en uiteindelijk doodt de container planten.
Het kiezen van planten; Net als bij de containers, de plant opties zijn variabel. Enkele veel voorkomende container installaties zijn kamerplanten en levendige gekleurde bloemen. Tegenwoordig zijn tuinders zoals citrus-planten, aardbeien en groenten in een container tuinieren. Je kunt groeien paprika, ijsbergsla, squash, kruiden en tomaten in de containers. Kruiden zoals basilicum, oregano en rozemarijn daadwerkelijk kunnen groeien in de container tuinieren. Veel hobbyisten de voorkeur aan seizoensgebonden groeien in de containers, omdat ze kunnen worden getrokken gemakkelijk af, waardoor het een kans voor andere planten.
Zoals aangegeven in de cultivar, kunt u het bed van de planten in de potgrond. Het verzorgen van planten tips zijn meer of minder gelijk aan de tuin planten. Moet je scherpe ogen, ziektes en plagen in de container het tuinieren te volgen. Als je per plan, kunt u creatief ontwerp van uw container tuinieren. Bloeiende planten die spill over de container kan een eye-catching te kunnen bekijken. In de deur entree, kunt u groenblijvende gewassen geteeld in de containers voor groen toe te voegen aan uw huis. Effectieve container tuinieren ideeën ook mogelijk het telen van gewassen onder de gecontroleerde omstandigheden, hetgeen resulteert in een goede opbrengst.

No comments:

Post a Comment