Sunday 29 January 2012

Krullend Weave Kapsels

Krullen spreuk leuk, krullen spreuk houding en krullen zijn bedoeld voor iedereen! Krullende kapsels zijn nog steeds het maken van golven hoewel dergelijke kapsels worden gegeven strenge concurrentie door sedu kapsels. Krullende kapsels of strakke, golvend of gewoon losse, worden geacht te zijn echt warm en worden gepronkt door vele beroemdheden die bewoont de rode loper. Nou, zelfs als velen niet zijn gezegend met natuurlijke krullen, kan elke haarstylist te transformeren rechte vastklikt krulletjes met gemak. Moderne technieken maken het mogelijk om krullend weven kapsels in een mum van tijd hebben! We zullen nu een kijkje nemen op krullend weven kapsels en manieren voor te zorgen.
Curly Weave Kapsels: Dingen te merken; Hair weeft zijn over het algemeen gebruikt wanneer men moet de lengte of de dikte toe te voegen aan natuurlijke haren. Wanneer u besluit om binnen te gaan voor krullend weven kapsels, zou je nodig hebt om een ​​goede kapper die doet het werk met veel finesse te vinden. Curly weeft moeten zorgvuldig worden gewerkt met natuurlijke haren, zodat het goed gels met de oorspronkelijke haar. Synthetische of mensenhaar zijn beschikbaar in een verscheidenheid van kleuren en stijlen en afhankelijk van het kapsel u wilt, de synthetische / natuurlijke haren zal worden gevlochten met uw oorspronkelijke lokken.
Weeft kan worden gebruikt voor micro vlechten, cornrows, groot formaat vlechten of enige vorm van haarvlechtkunst u wenst te kiezen voor. Krullend weeft zijn een zegening wanneer u wenst te kiezen voor een brutale kapsel en hebben niet echt de tijd voor uw lokken om te groeien.
Curly Weave Kapsels: Tips voor haarverzorging, Nou, als je hebt besloten om binnen te gaan voor krullend haar weeft, moet je ook bewust zijn van de zorg nodig zijn om deze kapsels te handhaven. Hier zijn enkele tips over haarverzorging voor krullend weven kapsels. ; Altijd een zijden sjaal gebruik 's nachts en rond je hoofd te wikkelen. Het zal helpen om uw kapsel intact en te voorkomen dat klitten niet! ; Krullend haar neiging om moeilijk te beheren tijdens het regenseizoen. Trouwens, haar weeft behoeven meer aandacht en zorg! Je zou met name mededeling krullend haar weeft de neiging om kroezig krijgen wanneer het weer omslaat vochtige. In dat geval moet u gebruik maken van een goede conditioner en een anti-frizz serum. Vermijd een overmatig gebruik van de föhn. ; Kiezen van de juiste airconditioner is heel belangrijk voor geweven haar. Een hoge kwaliteit-leave-in conditioner zal helpen om de niveaus van de vochtbalans en het voorkomen dat droge en vervolgens veroorzaakt kroezen. Gebruik een product dat specifiek ontworpen voor langdurig gebruik. ; Er zijn vele technieken die worden gebruikt voor krullend haar weven, haar binding, tracking, fusion methode of zelfs boom vlechten. Ongeacht de methode, moet u bespreken met uw kapper voordat je kiezen voor een. Dit zal u helpen om te weten welke techniek en kapsel is uw lokken en het soort van de zorg nodig na het weefsel te passen. Veel technieken hebben de neiging om de textuur van het natuurlijke haar schade zo op de hoogte van de klep kanten ook. ; Terwijl haar is vochtig of vochtig is, te voorkomen borstelen hetzelfde. Gewoon lopen je vingers door je haar en ontklit de uiteinden. ; Zorg er altijd voor je hebt een zeer licht en gemakkelijk te crème op basis moisturizer te gebruiken voor je haar. U kunt deze op uw krullend kapsel te weven om te helpen de natuurlijke glans van het haar te behouden. ; Tijdens het weven van je haar, koop een bekend merk (of u nu kiest voor een natuurlijke of synthetische haren). Dit haar zal worden verbonden met je natuurlijke lokken, dus alleen gebruik maken van producten van hoge kwaliteit. ; Gebruik deze tips voor krullend weven kapsels en ga in voor een makeover, zonder gedoe!

No comments:

Post a Comment