Friday 13 January 2012

Voordelen van kamerplanten

Gelet kamerplanten thuis, op kantoor heeft veel voordelen met betrekking tot gezondheid gerelateerde problemen, decoratie, enz. De levensstijl van de mensen in de stad is langzaam het nemen van hen uit de buurt van genieten van het groen in de natuur. Bovendien, ontbossing te vergroten in een snel tempo. Aangezien de meeste van de dagelijkse tijd binnenshuis door, is er een mogelijkheid van de ontwikkeling van 'Sick Building Syndrome'. Het syndroom ontwikkelt zich als gevolg van tijd doorbrengen in een gesloten omgeving. Het niveau van luchtvervuiling in de omgeving is gestegen in de afgelopen jaren. Van giftige gassen en deeltjes die worden uitgestoten door de voertuigen, fabrieken en andere bronnen zijn de oorzaak van vele ziekten.
Het overdekte omgevingen uitstoten chemische stoffen die even gevaarlijk zijn in vergelijking met de externe verontreinigende stoffen. De meubels, verven, lijmen, tapijten, isolatie, bouwmaterialen gebruikt in het huis en veel van dergelijke items uitstoten het gehalte aan vluchtige organische stoffen (VOS). De kamerplanten absorberen deze chemische stoffen en zuiveren de lucht. The vaak geteeld kamerplanten zijn bloemen zoals de rozen, lelies en vele andere Planten gebruikt voor decoraties.
Kamerplanten Benefits; Er zijn vele voordelen die we kunnen verwachten van kamerplanten. De loutere aanwezigheid van planten in onze omgeving geven een gevoel van verfrissing. Plants are niet alleen decoratieve items die je gebruikt om dingen de vacante ruimte. Het belangrijkste voordeel van kamerplanten is hun vermogen om koolstofdioxide te absorberen. In ruil daarvoor stoten zuurstof in de omgeving. Het helpt bij het reinigen van de lucht. Ze hebben ook absorberen schadelijke chemicaliën en gifstoffen. De experimenten uitgevoerd om de opnamecapaciteit van kamerplanten test uitstekende resultaten opgeleverd.
Werknemers; Planten staan ​​ook bekend om de anti-stress effecten op de geest. De groene kleur die de planten bezitten ontspant de geest. Het plaatsen van planten op kantoor heeft geresulteerd in de toename van de productiviteit van de werknemers. Volgens de studies, de kantoren genoeg planten in de lokalen hebben meegemaakt daling van het ziekteverzuim en verbetering in de creativiteit van werknemers. De kleine gezondheidsproblemen zoals vermoeidheid, hoofdpijn, enz. zag reductie tot een aanzienlijke mate.
Het imago en de uitstraling van het kantoor is opgeknapt door de incorporatie van planten. Maakt tevens gebruik van de vacante plekken op een efficiënte manier.
Kinderen; Anders dan de ontstressen effecten van kamerplanten, zij houden veel meer voordelen. Kinderen leren over de verschillende soorten planten geplant als binnenshuis. Tijd doorbrengen in de nabijheid van planten geeft niet alleen voorziet in de tevredenheid, maar ook helpt bij het leren van veel dingen. Is het mogelijk om binnenshuis tuinieren lessen geven aan kinderen door middel van kamerplanten. Het planten van bomen in een ruimte van scholen is ook een goede oefening. Het genereert een kalmerend effect en helpt bij het rustgevende de geest. Het Koninklijk College van Landbouw zich in Cirencester, Verenigd Koninkrijk had uitgevoerd, werd een experiment om het gedrag van kinderen monitor in de aanwezigheid van planten. De onrust en andere gedragsstoornissen symptomen bij kinderen in de kamers van planten met 70% verminderd.
De planten ook fungeren als filters die geluid te absorberen. Het helpt bij de ontspanning van het zenuwstelsel, dat onder enorme verband gedurende de gehele dag. Plant geplaatst in ziekenhuizen prove snel herstel en genezing bij de patiënten.
Van planten op de indoor en in de omgeving, heeft tal van voordelen. De planten helpen om ons leven beter.

No comments:

Post a Comment