Wednesday 4 January 2012

Pre-huwelijk Counseling

Bij het starten van uit, de meeste paren hopen dat hun huwelijk een leven lang meegaan. Echter, een beetje in het huwelijk en de roze bril losgeraakt, waardoor ze met het besef dat ze niet geschikt of dat ze niet klaar waren om te trouwen. Pre-huwelijk begeleiding kan helpen om een ​​paar van deze inzichten voordat zij dit leven te veranderen voor stap. Maar een even belangrijke functie van pre-huwelijk counseling is het voorbereiden paartjes met het omgaan met de veranderingen hun relatie net zo goed ondergaan als hoe je een gezonde langdurige huwelijk.
Het is verplicht voor christelijke echtparen pre-huwelijk counseling, soms een huwelijk voorbereidingscursus, uitgevoerd door christelijke counselors ondergaan voordat ze trouwen. Alle niet-christelijke stelletjes die willen gaan door pre-huwelijk counseling kan benaderen licentie raadgevers. Stellen vragen zich vaak af of ze begeleiding nodig hebben, vooral als ze een schijnbaar perfecte relatie te hebben. Het is een feit, dat pre-huwelijk counseling is goed voor elk paar. Sommige, zoals die welke onopgeloste kwesties met betrekking tot geld, ouderschap, huishoudelijke taken, het werk of seks, hebben het harder nodig dan anderen. Tegenstelling tot populair geloof, zullen zowel jonge koppels die gaan trouwen voor de eerste keer, evenals degenen die hebben een eerder mislukt huwelijk, profiteren van de pre-huwelijk counseling. Bepaalde koppels, waarbij een persoon werd een 'commitmentphobic' of wanneer een van beide heeft geleden binnenlandse of kindermishandeling, in het bijzonder moet de extra hulp. Zelfs de onmogelijkheid om gevechten te lossen moet civielrechtelijk worden aangepakt en opgelost voordat de bruiloft.
Terwijl een andere aanpak wordt vastgesteld door iedere vertrouwenspersoon, zijn er enkele onderwerpen zij het meest waarschijnlijk aanstippen. De twee belangrijkste problemen die moeten worden besproken zijn de financiën en kinderen. Hoewel het misschien als een verrassing komen, worden deze voor de hand liggende onderwerpen vaak niet aangesneden van het echtpaar. Geld en financiën kan gemakkelijk een teer punt in een huwelijk, indien problemen die voortvloeien uit hen zijn niet voortdurend aangepakt. Het is een van de top redenen voor echtscheidingen. In een meerderheid van de koppels, de gebruikelijke klachten variëren van een individu onverantwoord bestedingspatroon, aan een andere persoon wordt tightfisted. Raadsleden Most gaat ermee akkoord dat het echte probleem hier is controle. Tijdens de pre-huwelijk counseling, een counselor leert een paar hoe aandeel financiën en gezamenlijk nemen van financiële beslissingen.
De andere belangrijke kwestie, is dat van de kinderen. Deze bezorgdheid is niet beperkt tot 'hoeveel', maar ook wanneer elke persoon wil hebben het eerste kind, en hoe zij de daaruit voortvloeiende verantwoordelijkheden zullen worden uitgevoerd. De meeste mensen voeden hun kinderen de manier waarop ze werden grootgebracht, en vallen in de rollen their ouders speelden. Pre-huwelijk counseling is de perfecte tijd om elke personen standpunten te verduidelijken over het opvoeden van een kind, alsmede om het paar tot een consensus. Het echtpaar moeten bespreken, hoe ze zullen budget voor deze bijkomende kosten, die thuis en zorg voor de kinderen, evenals hoe de disciplinerende zal worden gedaan. Ook is het zeer belangrijk voor elke partner om te begrijpen welke rol en verantwoordelijkheid van de andere van hen verwacht. Als het huwelijk is een tweede voor een van beide, en er zijn kinderen uit een vorig huwelijk, dan is het zeer belangrijk voor hen om te begrijpen hoe goed de nieuwe familie verstrengelen met de oude.
Los van deze problemen, zijn er een tal van andere aspecten die horen bij een succesvol huwelijk. Pre-huwelijk counseling zal richten een paren relatie geschiedenis en bestaande problemen. Het zal ook hen uitrusten met instrumenten die hen zal helpen omgaan met uitdagingen die het huwelijk zal brengen. Een huwelijk counselor zal helpen een paar drukken de vrees hebben ze, evenals de dromen die ze hebben voor hun huwelijk en leven. Zij moeten ook praten over de veranderingen die zij anticiperen op in elkaar en de relatie na de bruiloft. Een counselor heeft een belangrijke rol te spelen, zowel bij clearing misvattingen en geeft hen een eerlijke realistisch oogpunt. Ze moeten ook de betrokkenheid van de uitgebreide familie en schoonfamilie in hun leven te bespreken. Kwesties die opduiken na het huwelijk, zoals huishoudelijke verantwoordelijkheid, time management, geslacht en monogamie moeten worden aangepakt. Ze moeten de anderen temperament goed te begrijpen. Een counselor zal ook begeleiden het paar over hoe u valkuilen, zoals vernederende opmerkingen, neerbuigendheid en vergelijkingen te vermijden.
Pre-huwelijk counseling kan een echtpaar met hulpmiddelen, zoals begrip, positieve affirmatie uit te rusten, bouw en verzorgende voorliefde, effectief communiceren, conflicten op te lossen, hoe je vertrouwen en openheid, en hoe te bouwen om emotionele-en lichamelijke intimiteit te versterken, zal dat helpen samen bouwen aan een leven.

No comments:

Post a Comment