Sunday 1 January 2012

Hoe te Condensatie aan het Windows Control

Het algemeen in de winter, mensen geconfronteerd met het probleem van het venster condensatie. Terwijl voor sommige is dit slechts een klein ongemak, er zijn mensen die hebben slechte ervaringen met betrekking tot venster condensatie. De most vervelende deel is wanneer condensatie blokkeert het venster met mist of vorst en het water naar beneden loopt het venster om het houtwerk of schade wallpapers vlek.
Wat is condensatie?
Condensatie betekent letterlijk wijziging van de fysieke toestand van materie uit de gasvormige toestand naar vloeibare toestand. Condensatie kan worden onderverdeeld in twee soorten - exterieur condensatie, en interieur condensatie. Exterieur condensatie is wanneer vochtige lucht in contact komt met koude oppervlakken zoals glas. Dit soort van condensatie doet zich voor wanneer de temperatuur in het glas of een koele oppervlakte, kleiner is dan het dauwpunt van de lucht. Het is het meest voorkomende wanneer een koele nacht volgt op een warmere dag. Interieur condensatie is wanneer er te hoge luchtvochtigheid in het huis. This extreme vochtigheid manifesteert zich in de vorm van condensatie op de koudere gebieden - normaal de ramen. In het interieur condensatie, de hoeveelheid condens is recht evenredig met hoeveelheid warme lucht in het huis. Meer de hete lucht, meer het vocht zal behouden, en meer zal de condens gevormd op het oppervlak. Venster condensatie valt in het interieur condensatie categorie.
Manieren zijn om condensatie op Windows; Uitlaat fans worden gebruikt in de keukens, badkamers en washok. Het installeren van een timer die houdt de afzuigventilator draaien voor 15 tot 20 minuten na het douchen verwijdert overtollige vocht uit badkamers. Keuken fans ventilatie de lucht direct buiten het huis. ; Gasbranders, wasdrogers, enz. moeten worden geventileerd om vocht collectie te vermijden. Vocht wordt vrijgelaten uit de natte kleren als ze droog. Drying veel natte was in het huis, vooral tijdens het zomerseizoen moet worden vermeden. ; Alle luchtbevochtiger apparaten in het huis moet worden uitgeschakeld wanneer deze niet in gebruik is. Deze apparaten mogen niet overdreven worden gebruikt. Wanneer de temperatuur buiten koeler wordt, draai dan alle luchtbevochtigers en het gebruik ontvochtigers in het huis. ; Ventileren lamellen die open zijn en aanzienlijk formaat moet worden gebruikt in het huis. ; Voor woningen met open haarden, moeten open haard dempers worden opengesteld voor een exit-pad voor vochtige lucht mogelijk te maken. Brandhout mag nooit worden gedroogd in het huis. ; Luchten van uw hele huis voor een paar minuten per dag wordt ook geadviseerd. ; Storm ramen of vervanging ramen die zijn voorzien van dubbele of driedubbele beglazing geïnstalleerd moet worden. ; Leidingen en ventilatieopeningen moet duidelijk zijn van een verstopping. ; Een lucht systeem voor de uitwisseling moet worden toegevoegd aan de verwarming van het huis. ; Planten moeten uit de buurt van ramen. ; Bronnen van vocht, zoals water gerechten, installaties, aquaria, etc. moeten bewaard worden bestreken. ; Schermformaat is ook een belangrijke factor die verantwoordelijk is voor condensatie. Hoe groter het formaat van het venster, dan zal de condensatie worden. Ramen die zijn beschermd tegen de wind hebben een grotere neiging van condensatie. De belangrijkste oorzaak van condensatie vocht. Alles gedaan in het huis oorzaken luchtvochtigheid, zij het koken van voedsel, zwemmen, of ademhalen! Regelen van de vochtigheid is de beste manier om het probleem van condens controle.
Dit zijn slechts een paar eenvoudige stappen om de luchtvochtigheid, die op zijn beurt condensatie controle. Deze manieren om venster condensatie controle zijn alleen effectief als je alle nodige voorzorgsmaatregelen te nemen. Zelfs een triviale zoiets geblokkeerd kanalen kan ruïneren uw inspanningen van het minimaliseren van condensatie.

No comments:

Post a Comment