Thursday 26 January 2012

Populaire mannelijke kapsels

Een stijlvolle man is niet alleen iemand die goed gekleed, maar onderhoudt ook het juiste kapsel te complimenteren de look! Nou, als jullie denken meisjes zijn echt te veel verlangt, zou het een understatement. In feite, als je niet echt jezelf een trendy kapsel, je bent echt niet bijhouden met de laatste mode en het nemen van voldoende belangstelling! Mannelijke kapsels zijn nu net zo kieskeurig als die gezien voor vrouwen. Mannen zijn met een veld dag kiezen uit de rommelige kijken naar de schone en strakke beeld. Als u op zoek naar een aantal populaire mannelijke kapsels, lees over enkele kapsels, die nooit zal uit de mode!
Populaire mannelijke Kapsels:
Rommelige Look:; Messy is gebeurt en hoe! Mannetjes kunnen gaan voor korte shags of korte stekels. This rommelig kapsel voor mannen kan worden gemaakt met de hulp van gel. De rommelige look is populair bij de meeste tieners en zelfs professionals, die geen tijd bij de hand hebben voor kapsels die komen bevestigd met al die drukte. Een rommelig look wordt geacht om cool te zijn door vele vrouwen en daarom zou je gewoon op het af met dat schattige meisje naast de deur met de rommelige look!
Lange golven:: mannen die vertrouwen hebben over het dragen van uit dit eruit kunnen gaan voor lange golvende kapsels. Lang haar kan moeilijk zijn te handhaven maar dan mode vandaan komt met een kink in de kabel! Denk dat Axl Rose en hoe zijn lange lokken meisjes Swoon veroorzaakt. Lange kapsels voor mannen zijn ook inclusief dreads, maar deze zou blijken te zijn echt moeilijk te handhaven. Sedu kapsels zijn ook een inhaalslag met mannen en het zal geen kwaad om de rechtgetrokken kijken voor een verandering te proberen! Het zal gewoon je kijkt strak en suave. Gebruik een conditioner indien nodig voor moeilijk te beheren haar.
Crew Cuts:; Mannen sportieve bemanning bezuinigingen zijn mijn persoonlijke favoriet! Crew bezuinigingen kan echt aan de beurt bent van een saaie nerd in een hete kerel. Crew bezuinigingen zijn geweldig voor mensen die vertrouwen hebben in hun functies. Deze verlaging wordt op korte brengt meer aandacht voor het gezicht. Ik denk niet dat je een probleem zou hebben als vrouwen krijgen zo aangetrokken om uw prominente functies. Doorgaan jongens en wat leuks doen!
Halflang Kapsels:; halflang kapsels voor mannen geschikt zijn voor diverse texturen van haar. Your HAAR KUNNEN krullend of steil, je kon de textuur gebruiken om uw voordeel. Spike het voor een freaky look of draag het gewoon voor een casual avondje uit met vrienden. Je kunt je haar naar beneden groeien tot je nek en dan zo steil dat het zachtjes valt. Of u kunt iets nieuws aan het voorste gedeelte nog proberen, zoals films.
Celebrity kapsels:; Beroemdheden de beste rolmodellen voor zowel vrouwen als mannen. Brad Pitt en Tom Cruise veroorzaakt veel om hun weg te gaan. Je favoriete beroemdheid kan een grote bron van inspiratie zijn als u van plan bent voor een nieuwe look. Kunt u de foto's en neem het mee naar uw kapper. Uw kapper zou de beste persoon om u te begeleiden over het kiezen van een populaire kapsel, die je zien als een goede aanvulling zijn.
Gebruik deze tips voor populaire mannelijke kapsels en voeg wat kruiden om je leven met een nieuwe look. Don't Blame Me als u dat stamt uit de weekenden dat te volgen!

No comments:

Post a Comment