Thursday 12 January 2012

Reiniging en verzorging van granieten aanrecht

Over de last few decades people have increasingly adopted solid surface countertops for their kitchens and bathrooms. Deze structuurlak stenen oppervlakken niet alleen kijken prachtige maar duurzaam en hittebestendig ook. Een van de meest populaire keuzes is een granieten aanrecht.
Wanneer was de laatste keer dat je bovenaan een hete pan rechtstreeks op uw aanrecht of gebruikt een mes in plakken te snijden van uw groenten op de granieten ondergrond? Tough and eeuwigdurend, graniet in staat is om hoge hitte te weerstaan ​​en is bestand tegen de meeste chemicaliën.Het andere voordeel van het hebben van een granieten oppervlak is dat het niet barst of chip, net als andere steenachtige materialen en is zeer vlekbestendig. Dit maakt het gemakkelijk schoon te maken en met minimale zorg die deze werkbladen hun natuurlijke schoonheid en glans voor jaren te behouden.
Hoe maak je een granieten aanrechtblad Schoon?
De beste manier om schoon en zorg voor granieten werkbladen is het gebruik van zeep water en een zachte doek. Het gebruik van citroen en azijn gebaseerde reinigingsmiddelen kunnen schuren veroorzaken aan de oppervlakte. Elke sterke wasmiddel, bijtende vloeistof of schuurpoeder zou het graniet zijn glans verliest of kan leiden tot het ontstaan ​​van fuzzy vlekken of ringen bekend als 'ets' op het oppervlak. Een dagelijkse wasbeurt van het oppervlak een einde zal maken van de mogelijkheden van vlekken penetreren van de poreuze oppervlak. Het kan dan worden gedroogd met een zachte doek. Granieten aanrecht zijn gevoelig voor vlekken als het materiaal poreus is. Afhankelijk van de intensiteit en de soort, kan de vlekken verwijderd worden met behulp van deze huishoudelijke tips.
Gebruik van poulticing: Deze methode houdt in het opstellen van de vlek met behulp van een zelfklevend materiaal. Maak een pasta van meel, afwasmiddel en water. Bedek de vlek met deze pasta met een plastic wrap en laat het een nacht drogen. De volgende dag kan worden gesloopt voorzichtig en gewassen met warm water.
Afspoelen van de olie vlek: In het geval van een olievlek, afwasmiddel in het bovenstaande mengsel waterstofperoxide te vervangen. Als het niet werkt, kan het waterstofperoxide worden vervangen met ammoniak.
Organische vlekken: combineer Voor het verwijderen van een organische vlek (thee, koffie of fruit vlek) de waterstofperoxide met ammoniak in de bovengenoemde mengsel.
Reinigen inkt en wijnvlekken: Dit is een sterkere formule voor permanente vlekken waar bleekmiddel in combinatie met gips gieten wordt gespreid over de gekleurde gebied gedurende een half uur. Verwijder vervolgens de pasta en spoel het gebied met water. Maar de beste manier om deze vlekken te voorkomen op een granieten aanrecht is blot de morsingen, zodra zij zich met name voordoen bij het gebruik van bepaalde zure vruchten zoals ze etch het oppervlak.
Het afdichten van de graniet: Aangezien graniet is poreus, het moet jaarlijks of twee keer per jaar worden gesloten, zodat het kan vlekken op het oppervlak weerstaan. Zou je dit gedaan te krijgen bij het naderen van een lokale graniet winkel.
Graniet is een van de mooiste en meest veelzijdige materiaal voor werkbladen. Goede verzorging en onderhoud zal helpen behouden z'n schittering en verbeteren de natuurlijke schoonheid, waardoor het toevoegen van een vleugje van de schoonheid van uw huis.

1 comment:

  1. Ik kwam net van natuursteen-werkblad.be waar ze werkbladen (zo ook aanrechtbladen) verkopen van terrazzo, keramiek, composiet en terrazzo. Het leek wel een fashion website hoe de producten worden gepresenteerd. Wat vinden jullie daar van?

    ReplyDelete