Monday 30 January 2012

Stadia van een gezonde relatie

Elke relatie heeft zijn verschillende stadia en hoewel men hoopt onophoudelijk vraagt ​​om een ​​geheime formule om een ​​relatie te laten werken, het geheim ligt eigenlijk in ons. Het hangt volledig af van ons vermogen om te gaan met dingen en dingen werken voor de betere. De opwinding over verliefdheid is universeel overal, maar het handhaven van de relatie is meer moeite dan je ooit zou kunnen denken! Hoewel er voorspelbare stadia van het in liefde, een gezonde relatie is veel meer verschillende dan alleen maar in de liefde. Als je vaak verward waar uw relatie wordt geleid of als u vaak wilt hebben en een gezonde relatie te onderhouden, een blik op enkele van de fasen van een gezonde relatie hieronder gegeven te nemen. Deze stadia kunnen u helpen te begrijpen en te overwinnen eventuele tekortkomingen in je huidige relatie.
Stadia van een gezonde relatie:
Vrijage uw liefde:; Nou, misschien dit stadium is het meest populair en gemeen met velen van ons. Het gevoel van verliefdheid en de slapeloze nachten die volgen zijn een duidelijke indicatie dat u wilt meer tijd doorbrengen met elkaar. Dit is de tijd een paar gebruikt om een ​​betere indruk op elkaar. Rozen, geurende kaarsen, chocolade en Teddy bears.gift shops zou misschien nooit hebben gezien hun kassa's rinkelen als het niet voor koppels verliefd! Vrijage iemands liefde in grote stijl is het voor de hand liggende begin van een relatie, en de vreugde van de aanvaarding van een partner is iets dat niet kan worden beschreven!
Emotionele Attachment voor elkaar:; Een gezonde relatie is alleen mogelijk wanneer u een wederzijdse gehechtheid voor elkaar voelen. Being emotioneel gehecht is de basis voor elke relatie voor wat dat betreft, dit vormt een Stichting om een ​​toekomst op te bouwen! Dit is het moment waarop je kunt hem waarschijnlijk bellen / haar op oneven uren. Hij / zij zou de eerste persoon die u de ring tot aan je geluk of delen van een droevig dit moment over te brengen zijn. Emotioneel gehecht aan elkaar is een van de belangrijkste fasen van een gezonde relatie, dit is de tijd wanneer u ook beginnen met het vertrouwen in elkaar en elkaar te vertrouwen ook.
Lichamelijke intimiteit:; Laten we eerlijk zijn, een zekere mate van lichamelijke intimiteit is nodig voor een gezonde relatie. Fysieke aantrekkingskracht aan je partner is belangrijk en natuurlijk zo lang als je niet geobsedeerd met het zelfde. Dit is de periode wanneer u wenst voor elk uur van de dag doorbrengen met hem / haar, maar leren de gevoelens te beteugelen tot op zekere hoogte zou je helpen om een ​​stevige basis voor een gezonde relatie. Fysieke aantrekkingskracht wanneer ze gebaseerd zijn op uw emotionele gevoelens in plaats van alleen uiterlijke schijn zou u helpen om een ​​zinvolle relatie te hebben dan gewoon een gooi. Emotionele intimiteit is de belangrijkste ding als je op zoek bent naar stabiliteit in relaties. Hoewel het geen misdaad fysiek aangetrokken tot je partner, moet je weten waar de lijn te trekken.
Het versterken van de band van vriendschap:; Na uw partner als beste vriend is een van de mooiste podia van een gezonde relatie. Vrienden zijn met elkaar zullen helpen om u dichter bij en ook het vertrouwen element stijging tussen elkaar. Gezien uw partner als een vriend is ook een teken van acceptatie. Het betekent dat u aanvaard hem / haar volledig en delen een zekere mate van volwassenheid tussen elkaar.
Omgaan met fouten:; Na alle aanvankelijke euforie van verliefdheid, komt de fase van het ontdekken van elkaars fouten! Leren omgaan met tekortkomingen van je partner is een belangrijke stap in elke gezonde relatie. Op sommige momenten, bepaalde eigenschappen van een persoon zijn waarschijnlijk alleen zichtbaar als de tijd vliegt. Korte buien en attitude problemen zijn een aantal dingen die je kan hebben om met een keer gaan je in de relatie. Het herkennen van je partner het probleem gebied is een andere belangrijke fase nodig is om een ​​gezonde relatie te onderhouden. Leren omgaan met haar en het sorteren van de problemen in der minne zal alleen het versterken van uw relatie met elkaar.
Behoud van eigen identiteit:; Ongeacht het bedrag van het compromis dat betrokken is in een relatie, moet u behoudt uw individualiteit tot op zekere hoogte. Als deurmat heeft niet geholpen elk koppel, in feite alleen de neiging om dingen erger voor het paar. Ken jezelf van binnen en schimmels jezelf alleen voor de beter. In dit stadium, wanneer je zowel het onderhoud van uw individualiteit en respect voor elkaar voor wat je bent, zou een stap in de goede richting voor elke relatie.
Verbintenissen inzake het niveau tussen het paar:; Falling in love is makkelijk, maar wordt in de liefde voor een lange periode van tijd vergt inzet. Inzet voor elkaar is vereist voor elke relatie als u een die voor blijft hebben! Een engagement naar elkaar helpt alleen om vast te stellen meer vertrouwen je hebt voor elkaar. In dit stadium zou moeten beiden op de hoogte over alle kwesties die verband houden met elkaar leven. Trouwens, beide partners moeten klaar zijn voor het engagement om een ​​gezonde relatie hebben. Het podium van de verbintenis wordt bereikt wanneer koppels beseffen dat ze gemeenschappelijke doelen en zou willen elke bit van vreugde brengen en leed met elkaar. Het huwelijk is iets dat je later kunt beslissen, als u beiden bereid bent om de duik die de volledige vertrouwen in elkaar te nemen.
Deze stadia van een gezonde relatie moet je helpen om je relatie te analyseren en weten waar het heen gaat. Met een beetje van begrip, liefde en zorg, zou hebt u het recht recept voor een succesvolle relatie!

No comments:

Post a Comment