Saturday 7 January 2012

Erker Behandeling Ideeën en tips versieren

Erkers geven een exotische look aan het interieur van een huis. Mensen die erkers hebben in hun huizen liefde hen, terwijl diegenen die niet, wensen dat zij deden. De weinigen die het geluk om ze te hebben, hebben vaak een moeilijke tijd komen met ideeën om ze te versieren. Het wordt moeilijk om te komen met manieren om ze te versieren vanwege hun unieke vorm - erkers project naar buiten van de belangrijkste muur van het gebouw vormen een baai in de kamer, dat kan worden vierkant of veelhoekig. Er zijn meestal drie side-by-side windows in een semi-cirkelvormige formatie.
Erker Behandelingen
Er zijn veel creatieve ideeën en stijlen van erker behandeling volgens hun vorm en locatie. Erker behandelingen moeten worden gepland op een dusdanige manier dat ze zowel functioneel zijn en een aanvulling op de stijl van het venster. Er zijn tal van accessoires beschikbaar in de markt om ramen te versieren, zoals, gordijnrails, speciaal ontworpen voor ramen, of als u wilt, kunt u cobble drie afzonderlijke staven van voldoende ruimten om ze op te hangen. Sommige van de erker behandeling ideeën zijn:; Bay Window Gordijnen: Gordijnen versterken de sfeer van een kamer. In het algemeen, het cafe-stijl en lange panelen past het beste voor baaien. Hoe dichter je de panelen hangen aan het plafond, de meer exotische de look geeft. Ook cafe gordijnen met slechts een lange Valence biedt een goede privacy, indien de baai kijkt uit over een openbare ruimte. ; Daaronder begrepen: Ofwel u kunt uw eigen valletjes, met behulp van uw eigen stof als je creatief genoeg bent of je kunt het kopen bij de markt. Deze laatste keuze is heel simpel. Valletjes zijn een sterke behandeling, het verbergen van alle mechanische headers en toch het verstrekken van een schone touch en de afwerking van uw zonwering. Ze moeten dus worden gesteld dat ze niet zon te blokkeren. ; Window Shades: Window tinten zijn ten zeerste aanbevolen voor het kantoor of de media kamers, omdat ze helpen verminderen de schittering op uw televisie of computer. Zij helpen ook bij het beheersen van ultra-violet stralen, terwijl waardoor zonlicht vrij in te voeren. Tinten die op en neer gaan - zoals Roman tinten, zijn een populaire keuze als een erker behandeling. ; Bay Window Decorating Ideas
Na het geven van alle bovengenoemde vereiste erker behandeling, de volgende stap is om de finishing touch toe te voegen dat is het gebied rond de baai te versieren. Een close-sitting regeling geeft een gezellige uitstraling. Zien dat er geen extra ruimte wordt gelaten in de Bay Area. Vergeet niet, een lege Bay Area is een verspilde vloeroppervlak. Enkele ideeën voor het decoreren baai gebieden zijn:, er is veel licht in de buurt van de Bay Area en dus is het een goed idee om een ​​mooie plant daar te zetten. Het zal zien er fantastisch uit als het licht op valt. ; Een kleine bijzettafeltje en een stoel bij het raam dat goed is opgevangen zal toevoegen aan de sfeer van de kamer. ; Als het ruimte kleiner is, kunnen decoratieve vazen ​​worden geplaatst of een schilderij kan worden opgehangen aan de ene kant van de muur. ; Erker gebieden, mits goed ingericht, trekt ieders aandacht. Ze toevoegen aan de schoonheid van de kamer. Indien u geconfronteerd enig probleem versieren, aarzel niet om professionele hulp nemen. Een interieur ontwerper is een persoon die is gespecialiseerd in het geven van een huis een levendige blik en hij of zij kan helpen om uw uitgaven te verminderen door u te beschermen tegen dure fouten.

No comments:

Post a Comment