Tuesday 31 January 2012

Instructies over hoe u een Decoratieve krans te maken

Een krans gemaakt met evergreens, dat oorspronkelijk gebruikt werd tijdens de kerst. Een krans is bekend dat de eeuwigheid, de kleur, de continuïteit en de eeuwige vreugde symboliseren.
Your krans kan een andere look en een ander gevoel voor elk seizoen en vakantie. Wilt, een voorkeur te hebben een rode en groene krans voor de kerst, en een gedroogd krans voor Halloween. Het hangt allemaal af van de verbeelding en de perceptie van de maker. Als Jezus kon wijn uit water te maken, dan kunnen we zeker iets moois te maken uit een paar items, toch?
Een paar fundamentele eisen, zodat elke krans zou een kniptang, een warme lijm pistool, een paar lint-snijden schaar, bloemen plukt en een florale band (gemakkelijk verkrijgbaar bij elke bouwmarkt) zijn. Het zou zinvol zijn tot ongeveer 25 meter craft draden in voorraad te houden voor het maken van loops, voor het ophangen en koppelverkoop strikken.
Er zijn vele soorten kransen die u kunt proberen. Persoonlijk geloof ik dat een krans is een goede manier om uw deur te versieren het hele jaar door. Het leven is een constante feest, nietwaar?
1.Strokrans, om een ​​krans met behulp van een rietje basis maken, een kleine opstelling van 3 of 4 bloemen of andere voorwerpen en bevestig de stengels naar de houten onderdeel van een appeltje te plukken. Zorg ervoor dat de bloemen kies een draad die kan worden gewikkeld rond de stengels op een veilige manier is. Wanneer u klaar bent met de pikt je kunt duwen ze in het formulier. Geel oranje en rood eiken bladeren zou een goede keuze zijn voor een daling van de krans, een die kan charme iedere bezoeker! Wikkel de krans met draad of duidelijke nylon snaren (alleen maar om deze veilig te houden).
2.Draadgebaseerde Krans; Wire vormen de beste keuze voor droogboeketten. Ze kunnen omgaan met zware gewicht toevoegingen ook. Plan uit de bloemen die u wenst te goed gebruiken voor deze krans op voorhand. Om een ​​traditionele groenblijvende vakantie krans, neem dan een boeket van verse evergreens en plaats deze op de draad frame. Gebruik een hand om de bloemen en de andere hand houden om wikkel de stengels met draad. Je zou kunnen gebruiken touw voor het omwikkelen het ook. Werk in de klok mee (werkt beter op die manier) en het te koppelen aan de krans. Herhaal dit proces totdat de hele krans is gewikkeld. Het moet betrekking hebben op de de binnenste en buitenste randen van het frame. Wees niet verlegen of gierig over het gebruik van te veel greens - hoe voller de krans, hoe beter. U kunt proberen het toevoegen van kleine vakantie ballen, rode bessen, appels, sinaasappelen kleine of lijm wat noten op voor een feestelijke look. Kraal en Jingle bell kan worden toegevoegd voor een nog meer interessante look.
3.Styrofoam Kransen: Dit kransen geven een toegevoegde klasse om een ​​strand te verzamelen. U kunt gebruik maken appeltje pikt en lijm voor die kransen. Het kan ook een zeer goede aanvulling in de kamer van een kind. Het voegt een mysterieuze schoonheid naar de kamer van een baby's ook, je kunt kleine laarsjes of de babys eerste hang rammelaar op. Jongen! is dit een multifunctionele krans. Het kan toe te voegen een zeer sentimentele en nostalgische gevoel aan de krans.
4.Grapevine Kransen; Grapevine kransen zijn de meest veelzijdige kransen men kan vinden. You kunnen vinden of maken een in elke kleur, vorm en voor ieder budget. In feite, ze zien er goed zelfs als ze niet volledig afgedekt. U kunt uw eigen door het nemen van drie wijnstokken en draaien ze samen en het veiligstellen van het in een cirkel. Doe hetzelfde met de andere stukken een voor een keer, weven ze in en uit de oorspronkelijke wijngaarden totdat hij is net zo breed als u wilt. U kunt een kleerhanger op een hart-vormige krans op deze manier te maken.
U kunt een hoop tijd besparen door het gebruik van een warme lijm pistool tegen droogbloemen hechten aan Grapevine kransen. Het toevoegen van de bloemen in de juiste plaatsen kan ook eenvoudiger met behulp van een lijmpistool, het helpt ook bij het handhaven van de balans. You kunnen proberen met verse eucalyptus en mos of lavendel een cottage tuin kijken (ik persoonlijke favoriet).
You kunnen innovatieve met het gebruik van kransen. Ze kunnen zeer elegante tafel decoraties en zijn ook een goed idee voor de naam van tags in een feestje. Indien de ideeën stromen, zijn de mogelijkheden eindeloos!

No comments:

Post a Comment