Saturday 14 January 2012

Zelf Verbetering: Verander je houding!

Denk na over je houding. Hoe reageer je als iemand je vertelt dat je net iets verkeerd gedaan? Vindt u het maken van excuses, of heb je het nodig hebt om jezelf uit te leggen wanneer een andere persoon suggereert dat je kon dingen hebben gedaan anders of beter? Als je doet, dan zou ik suggereren dat u overwegen minder defensief.
Wat is er mis met mezelf te verdedigen?
Eerst dacht, zou ik niet denken dat er iets mis is met mezelf te verdedigen of uitleggen mezelf als ik voel dat ik word begrepen. Als iemand heeft het verkeerde idee over mij of over iets wat ik zei of deed, moet ik niet het record straight? De meeste mensen zouden het beantwoorden van een enthousiast JA op deze vraag. Ik zou willen voorstellen dat dit niet altijd een goed idee.
In elke situatie, het loont te luisteren. Soms zijn mensen zo snel aan te nemen dat de andere persoon heeft ze allemaal verkeerd en moeten ze onmiddellijk te corrigeren. Dit leidt vaak tot emotionele reacties, het onderbreken van de andere persoon, en niet volledig begrijpen wat ze krijgen op. In wezen kan een volkomen onschadelijk reactie achterlaten, of een gezonde dosis opbouwende kritiek grotendeels ongehoord of verkeerd begrepen. Als u zich snijdt uit de persoon die spreekt om uw punt te maken, hoe doe je weten als je punt is echt relevant?
Nog een reden waarom een ​​al te sterk defensief is schadelijk is omdat je een kans om te verbeteren op jezelf ontbreekt.
How can minder defensief te verbeteren mij?
Als u stil lang genoeg voor iemand anders om hun mening te bieden, zult u meer aanspreekbaar. Mensen zullen meer makkelijker gaan praten is voor u, niet alleen over jou, maar ook over andere dingen. Het probleem dat zich voordoet wanneer u zeer defensief, is dat mensen snel leren dat je bekrompen en zijn niet bereid te luisteren naar wat ze te zeggen hebben. Je misschien niet jezelf als bekrompen over onderwerpen die niet direct betrekking hebben op jou, maar mensen zullen toch die indruk te krijgen.
You kunt ook jezelf te verbeteren door zich minder defensief, omdat je eindelijk horen van andere perspectieven. Geloof het of niet, andere mensen hebben goede ideeën. Niet iedereen die een verandering suggereert u is aan u te krijgen of u af te zetten. Als een kwestie van feite is het merendeel van de tijd, de persoon met het advies om je geeft, en wil je helpen te verbeteren. Als je naar beneden op je hoede, alleen een beetje, zult u merken dat sommige van de dingen die mensen zeggen gelijk hebt, en je hebt dingen te werken. Zich bewust zijn van wat er moet veranderen is de eerste stap naar een steeds betere you.
Dus, ik zou niet verdedigen mezelf helemaal?
Ik zeg niet dat je moet laten alles en iedereen zeggen wat ze willen zeggen over jou. Dat is extreme passiviteit, en in wezen het tegenovergestelde probleem. Laten we niet naar het andere uiterste. Het is nog steeds onbeleefd om mensen afgesneden, maar als iemand is denigrerende of lasterlijke opmerkingen te maken over jou, er is geen reden om daar te zitten en pak het. Andere tijden mensen zijn gewoon te kritisch en niet weten hoe goed genoeg alleen te laten. In die gevallen kunt u veilig negeren.
Als het aankomt op dingen gezegd achter je rug, als het een verondersteld vriend, je moet het particulier met hen bespreken. Als een vijand aan het doen is, laat je reputatie voor zichzelf spreken. Als een stelletje mensen die niet weten dat je benader je nadenkt, gewoon eerlijk en laat je niet emotioneel. Als je je kalmte en rustig de waarheid spreken, kunnen ze take it or leave it. Op het einde, wat zij denken dat maakt niet echt uit.
Als u zin ​​dat de woorden gesproken aan u of over je ziek bent bedoelingen, blijf op je hoede up. Wanneer iemand dat zich bekommert over u is het aanbieden van advies, of zelfs kritiek, het is voor je eigen bestwil om te zwijgen en te luisteren. Op het einde word je een betere you.

No comments:

Post a Comment