Saturday 28 January 2012

Casual kleding voor dames

Shopaholic dames niet echt een reden nodig om te winkelen! Vrouwen die graag in lijn met de laatste trends zou alleen de liefde aan de veranderende modetrends te gebruiken als een geldige reden om te winkelen! Trouwens, met het toenemende aantal modeontwerpers presentatie van hun nieuwste ontwerpen op modeweken over de hele wereld, het geeft je alleen meer dan een reden om te winkelen! casual kleding van de vrouw heeft gezien een metamorfose door de jaren heen. Casual kleding heeft gekregen een nieuwe wending met interessante elementen worden toegevoegd per jaar. Veel organisaties hebben gekregen te ontdoen van de eeuwenoude professionele kleding normen; meest creatieve hubs toestaan ​​dat hun werknemers om zich te verkleden als per eigen voorkeur of smaak. De ene beeld dat opduikt in mijn ogen is het echt hip en uber cool 'Runway' magazine kantoor te zien in de Hollywood hit, 'The Devil Wears Prada'. Van haute casuals tot chique staatsieportretten, dit kantoor nog de ultieme geliefde plek om te werken voor alle modieuze jonge vrouwen! Daarnaast heeft het gebruik van accessoires alleen geaccentueerd de blik van vrouwen casual kleding. Maar, wacht een seconde! Voordat je gaat allemaal uit en uitgeven aan kleding, een kijkje nemen bij enkele van de heetste items in vrouwen casual kleding die een rage dit jaar.
Casual Clothing Vrouwen: Hottest Trends
Street Style Look:; Deze look, hoewel wellicht al eerder opgevallen in de jaren 1980 muziekvideo's wordt vernieuwd en hoe! Kunstleer jassen en hot pants of micro mini's, deze zijn terug met een knal. Team dit met Bootylicious stijlvolle casual tops en maak je klaar om te rocken. Riemen met een vleugje metal studs kan helpen om de look compleet. Grote laarzen zijn terug, ze pronken met je korte nummers!
Casual Jurken:; jurken zijn alleen niet meer bedoeld voor de snobistische cocktailparty's, korte zomerse jurken zijn erg in trek als casual kleding. Kijk voor schone silhouetten en feel-good stoffen. Als deze dienen te worden gedragen voor een casual-affaire, dan zou u moeten om comfortabel te kunnen in de bijzondere outfit. You kunnen teamleden met een korte schouderophalend voor werk en voor dat 's avonds laat feest, voeg een ketting en oorbellen met some glitzy stijlvolle stiletto's en een aantal sexy lippen kleur partij de nacht weg!
Torn denims:; ​​weliswaar een jaren '80 look, gescheurde jeans zijn terug van weggeweest. Geript broeken of jasjes worden beschouwd als koel op de mode-scenario. Ga in voor korte geripte jassen of broeken met gescheurde randen. Je moet ervoor zorgen dat u trendy look, zonder echt op zoek ouderwets!
Trenchcoat:, je kunt niet fout gaan met een trenchcoat! Trenchcoats zijn ideaal om te worden geworpen over uw casual kleding als een toegevoegde accessoire. Trouwens, je kunt gaan voor een stijlvolle kleuren en chique past bij een eigentijdse uitstraling te krijgen. Trenchcoats zijn ook ideaal voor die spannende diner!
Stromende Rokken:, Lang of kort, vloeiende rokken zijn altijd geassocieerd met het sierlijke as en de zwoele vrouw. Rokken zijn altijd al een deel van vrouwen casual kleding, maar in verschillende patronen en kleuren. De gelaagde zigeuner look is de meest gewilde kijken in rokken. Team dit met een boer top en bling sieraden en de vloer van de mannen om je heen!
Haute Tunieken:; Tunieken zijn een geweldige manier om jazz een saaie dag op het werk. Deze zijn te zien in basisvormen van de A-lijn naar de geplooide rassen die meer dimensies toe te voegen. De schoonheid van tunieken blijft in het feit dat het kan gedragen worden met legging voor een kop koffie datum of gewoon samen met enkel hoge laarzen voor een speciale doen.
Deze tips over de nieuwste trends in vrouwen casual kleding zou geven u enig idee planning van uw winkelen voor het volgende seizoen. Vergeet niet om het simpel te houden maar stijlvol!

No comments:

Post a Comment