Friday 6 January 2012

Hoe gezichten af te lezen?

Veel mensen zijn bekend tactiek van het gebruik van manieren om een ​​persoon door middel van lichaamstaal te lezen in hun professionele en persoonlijke leven in dienst hebben. Het belang van de juiste lichaamstaal wordt nu gerealiseerd door mensen die in de verschillende geledingen van het leven. Dus heb je vaak het gevoel dat je niet een persoon leest het goed genoeg? Hebt u zich ooit afgevraagd hoe gezichten af ​​te lezen? Hier zullen we uitchecken verschillende tekenen die wijzen op een persoon beter en enkele tips die u kunt gebruiken voor het gezicht lezen weten.
Hoe gezichten af ​​te lezen?
Voor vele jaren, hebben mensen de kunst van het Face Reading om te kunnen bestuderen en kennen een persoon effectiever. Er zijn bepaalde do's en don'ts in verband met het gezicht lezen theorieën. Al deze theorieën niet altijd de enige waarheid voor iedereen, maar er zijn tijden wanneer de volgende manieren te lezen gezichten kan zeker nuttig kunnen zijn. Hier zijn een aantal manieren:
De vorm van het gezicht heeft veel te zeggen over de persoon. Een persoon met een lange of een mager gezicht zou betekenen dat hij / zij is tolerant en in het algemeen geeft de voorkeur aan om altijd hun taken te vervullen. Zulke mensen in het algemeen ook een aantrekkelijke persoonlijkheid. Een persoon met een breed gezicht zou betekenen dat hij / zij is volledig medelevend over veel kwesties en zijn ook ruimdenkend in de natuur. Een ronde vorm gezicht is een teken van een joviale persoon; hij / zij weet hoe te verlevendigen de sfeer. Mensen met een vierkante vorm van gezichten zijn over het algemeen gung-ho over het bereiken van hun dromen.
De ogen van een persoon wordt gezegd dat ze indicatief zijn voor een heleboel dingen. De ogen kan onthullen veel over het individu. Zoals we al weten, de ogen zijn het raam aan de ziel van een persoon is dan ook een zorgvuldige blik in de ogen van de persoon kan onthullen meer dan wat de persoon wenst te! Een persoon met een vrij kleine ogen geeft aan dat hij / zij is heel precies over dingen en besteedt veel aandacht aan detail. Mensen met grote ogen zijn over het algemeen zacht van aard zijn en ook meer vriendelijk en liefdevol ook. Als je mensen observeren met close-set ogen, zou je zulke mensen hebben een betere kracht van concentratie en tonen ook een hoge mate van consistentie. Zulke mensen zijn ook zeer dynamisch van aard. Een gezicht met ogen die ver uit elkaar wijzen op een ruimdenkend de natuur in het leven.
De lippen weerspiegelen ook veel over de aard van een persoon wordt gebruikt voor als een manier om een ​​gezicht te lezen. Dunne lippen duiden op een persoon die hard werken en verantwoordelijk ook. Een kleine mond toont aan dat de persoon in staat is een hoge mate van concentratie. Vollere lippen zijn een indicatie van mensen die houden van plezier hebben en meer ontspannen in hun benadering van het leven. Een brede mond geeft iemand die houdt van het ontdekken van nieuwe ervaringen.
Een vierkante kaken betekent een ontembare geest in de persoon en voller wangen zijn een teken van kracht en vitaliteit. Een persoon met een naar voren stekende kin toont een hint van zelf-obsessie.
Een kleine neus duidt op een zwak-minded persoon. Een haviksneus, een persoon is in principe egocentrisch en besluiteloos ook. Een grote neus: een persoon met een sterk karakter. Een grote neus met een stompe punt geeft een praktisch persoon.
De vorm van de wenkbrauwen is ook zeer nuttig voor het gezicht te lezen. Rechte wenkbrauwen: een nuchtere persoon. Een persoon met dunne wenkbrauwen geeft iemand met een laag vertrouwen. Gebogen wenkbrauwen duiden op een hoger niveau van intelligentie in een persoon.
Gebruik deze tips op het gezicht van lezen om meer over de mensen om je heen. Zou natuurlijk een persoonlijke interactie en je eigen waarneming bevoegdheden blijken te zijn handig om te weten een persoon beter!

No comments:

Post a Comment