Friday 20 January 2012

Ideeën voor Decorating Studio Appartementen

Studio appartementen zijn kleine woonruimtes die een woonkamer, slaapkamer, keuken en een badkamer, allemaal in een 300-600 square feet gebied omvatten. Deze appartementen zijn meestal goedkoop en zo worden gezocht door studenten en singles, gewoonlijk als bachelor of bachelorette pad bedoelde. Deze appartementen zijn zo klein dat meubilering en decoreren hen kan soms een moeilijke taak. Het is ook belangrijk om op intelligente versieren, zodat de kamer niet druk en rommelig. Laten we eens kijken naar sommige manieren van versieren van een studio-appartement om het een gezellige leefruimte te maken.
Wanneer een persoon begint levende in een nieuw huis, zijn er bepaalde essentials dat hij of zij zou behoefte. Echter de ruimte in een studio appartement is dus minder dat meubilering en versieren kan een moeilijke taak zijn. Ja, moet het meubilair, kleurstelling, accessoires, enz. zodanig zijn dat het bevorderlijk is voor het gebied beschikbaar.
Bij het schilderen van uw appartement, zou het beter zijn als je niet meer dan 2 kleuren te gebruiken. Want het is een kleine kamer, kan te veel kleuren op de muren maken het donker en druk. Plaats, gaan in voor een lichtere tint en toepassen donkere kleuren zoals rood, oranje of blauw, op slechts een van de muren zal maken het appartement stijlvolle look.
Zodra de kleuren zijn besloten, het selecteren van het meubilair is het volgende ding dat u zou hebben om over na te denken. Kies meubilair dat kan worden gebruikt in meer dan een manier. Bijvoorbeeld, kunt u kiezen om een ​​sofa, dat kan in een bed worden omgebouwd 's nachts. U kunt ook investeren in een opvouwbare tafel, die kunnen worden geopend wanneer je gasten voor een lunch of diner. Opslagruimte is iets dat heel belangrijk in een studio appartement, dus je moet meubilair dat heeft ook een opslagruimte, bv als u koopt een bed kopen, gaan in voor een die opslagfaciliteit heeft aan zijn onderzijde. Kleuren van uw sofa set, bedsheets en kussenovertrekken moet zodanig zijn dat het gaat met de kleuren van de muur. Koop een tafelstandaard die ook fungeert als een showcase, waar u kunt exposeren your pronkstukken en zelfs boeken. Echter, men moet vermijden overbevolking deze plaats en alleen dingen die blend met het appartement moet worden zetten inch
Als u wilt privacy voor elke sectie van het appartement creëren, zou een geweldig idee om partities toevoegen. Muurscheidingen zijn gemakkelijk beschikbaar echter om een ​​echt elegant effect krijgen, je kunt gaan in voor gordijnen of beaded gordijnen. Een verscheidenheid van draperieën en gerolde gordijnen zijn beschikbaar in de markt, die zeker zou stijl toevoegt via aan uw appartement.
Lampenkappen en verlichting zijn ook zeer essentiële dingen die zouden helpen bij het verfraaien van uw appartement. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala van kleuren en vormen waaruit u kunt koos een dat goed gaat met het kleurenschema van uw appartement.
Decoreren uw appartement smartly zal zeker maken kijken comfortabele alsook ruime. U kunt uw creativiteit en verbeelding om karakter toe te voegen aan uw appartement. Zoals elke home is een reflectie van de persoon wie daar leeft, zelfs uw appartement moet de replica van uw persoonlijkheid.

No comments:

Post a Comment